Editörler : Pangaea
15 Mart 2025 07:35

Mebbis'te e-sınav başvurusu yapamıyorum.

Mebbis ten e sınava başvurmaya çalılıyorum her seferinde karşıma video çıkıyor bir türlü kurtulamıyorum ve tebellüğ etmem gereken şeyleri de ettim. Sözleşmeli öğretmenim.

ÇağatayD
Şube Müdürü
15 Mart 2025 09:53

Bazı iller bununla alakalı seminer alınmış olmayı şart koşuyor. Seminer aldıktan sonra belgenizi il/ilçe meme iletiyorsunuz ve başvuru sayfasını size açıyorlar
15 Mart 2025 15:46

E sınav uygulama izleme sorumluluğu kursunu tamamlamayanlar e sınav görevi alamıyotlar

AtlantisMD
Aday Memur
15 Mart 2025 16:19

Tamam sayın hocalarım cevaplarınız için teşekkürler.

mehmetege
Memur
15 Mart 2025 17:18

İstanbul da başvurular öğretmenlere haber verilmeden ilçe de calisanlar ve tanıdık ogretmenlere bilgi verilerek alınmış diyorlar, doğruluğu var mıdır?

m.r_f
Şef
15 Mart 2025 17:56

Yoktur.

mehmetege, 1 ay önce
İstanbul da başvurular öğretmenlere haber verilmeden ilçe de calisanlar ve tanıdık ogretmenlere bilgi verilerek alınmış diyorlar, doğruluğu var mıdır?

mehmetege
Memur
15 Mart 2025 18:02

teşekkürler
m.r_f, 1 ay önce

Yoktur.

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
18 Mart 2025 05:08

semineri neden alacağız ?

ÇağatayD, 1 ay önce
Bazı iller bununla alakalı seminer alınmış olmayı şart koşuyor. Seminer aldıktan sonra belgenizi il/ilçe meme iletiyorsunuz ve başvuru sayfasını size açıyorlar

ÇağatayD
Şube Müdürü
18 Mart 2025 05:11

Sınav esnasında ne yapacağını öğrenmek için
ackenbenbendegilim, 1 ay önce

semineri neden alacağız ?

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
18 Mart 2025 05:14

nereden yazacaktım?

ÇağatayD, 1 ay önce
Sınav esnasında ne yapacağını öğrenmek için

gevas1977
Aday Memur
18 Mart 2025 09:40

ısparta ilinde kursun açılması için dilekçe yazdık. fakat açmıyorlar. Cimer, BİMER yazıcaz bakalım. ne olur sonuç.

m.r_f
Şef
18 Mart 2025 09:45

Cimere yazmanızı tavsiye etmiyorum. Zira MEB cimer başvurusunu direk ile gönderecek, ilde kursu açmayan birim cimer başvurusuna bakıp dalga geçecek, kendi aralarında "bak bak cimere yazmış, bi halt olacağını sanıyor" diyecekler. Cevap olarak da "başvurunuz incelenmiş olup gerekli çalışma yapılmaktadır" diyecekler, ama hiç bir şey yapmayacaklar.

gevas1977, 1 ay önce
ısparta ilinde kursun açılması için dilekçe yazdık. fakat açmıyorlar. Cimer, BİMER yazıcaz bakalım. ne olur sonuç.

mavi_umut
Daire Başkanı
18 Mart 2025 11:04

Skandal bir uygulama olmuş. Önce duyuruya çıkar, eğitimi programını açarsın almak isteyen öğretmenler eğitimi alır ondan sonra uygulama da sertifika şartı ararsın. Eğitimi vermeden sınav görevi isteğini kapatmak hiç masum değil.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi