Editörler : swat3410

paltolu
Aday Memur
17 Mart 2025 17:22

Bu beddualar falan güzel şeyler değil. Beddua etmek iyi değildir. Beddua etmeyiniz.

esinguler0684, 1 ay önce

Şükür Allaha olur. Kula şükür olmaz

Benim hakkımı vermeyen ve şükür edin diyerek bunlara ortak olanlarında Allahın gazabı üstlerine olsun

aliözcan
Memur
17 Mart 2025 17:24

Bu kadar fazla haksızlıklara insan dayanamıyor. Ben de sürekli çok beddua ediyorum

paltolu, 1 ay önce

Bu beddualar falan güzel şeyler değil. Beddua etmek iyi değildir. Beddua etmeyiniz.

paltolu
Aday Memur
17 Mart 2025 17:27

Kula kim şükrediyor ki? Onu Fetöcüler yapıyordu. İnananlar ancak ALLAHA şükreder ondan diler ondan medet umar.

esinguler0684, 1 ay önce

Şükür Allaha olur. Kula şükür olmaz

Benim hakkımı vermeyen ve şükür edin diyerek bunlara ortak olanlarında Allahın gazabı üstlerine olsun

17 Mart 2025 17:52

İşte fetö cetö metö ketö setö petö şetö

Adına ne koyarsan koy. Siz kula kulluk etmeye alışmışsınız

paltolu, 1 ay önce

Kula kim şükrediyor ki? Onu Fetöcüler yapıyordu. İnananlar ancak ALLAHA şükreder ondan diler ondan medet umar.

Ridak76
Aday Memur
17 Mart 2025 18:55

8/5 çalışıyorsan gece mesaiyin yoksa resmi ve dini bayramlarda izin yapıyorsan ek görevlere gitmiyorsan ve bunun üstüne birde taltif alıyorsan bence şükrünü artırman lazım

gokyuzu0625, 1 ay önce
Allaha hamd olsun, 65 bin alıyorum, dışarıdaki hizmet sektöründe çalışan vatandaşın aldığı 30 bin 35 bine göre kendimi kıyaslıyorum. Gayet memnunum. Geçen de 15 bin taltif aldım. Ailemin ihtiyaçlarını gördüm. Genel olarak memnunum. Evet bundan 10 yıl öncekine göre alım gücümüz düştü fakat bu sadece benim mesleğim için geçerli değil. Halkın alım gücü düştü. Umarım zamanla maaşların alım gücü yükselir. Ama bazı arkadaşlar çok abartıyor, bu süreç hep böyle gitmeyecek inşallah...

gokyuzu0625
Şube Müdürü
18 Mart 2025 09:03

Şimdi Pbs baktım 2015 yılından itibaren taltif yatmamış bana yani 10 yıldır yatmamış, öyle bir yazıyorsun ki sanki bize yatmış gibi 2024 yılında yerel seçimler sebebiyle 08.04.2024 tarihinde herkese taltif yatmış, sana yatmadı mı sahtekar, herkese sanırım para ödülü (5000 tl) yattı, 10 yıldır taltif almadım diyorsun. Sanki millete hergün taltif yatıyormuş gibi algı yapma. Bi de yeni Ankara kadrosuna 3 taltif yattı. Siz gerçekten polis misiniz. Ciddi söylüyorum helak tv gibi paylaşımlar yapıyorsunuz, yanlı ve yalan paylaşımlar... nasıl bir zihniyetsiniz... zihriyetiniz bu ülkenin başına bela, biraz dürüst olun, böyle polis olmaz kardeşim, bırakın bu algı işlerini şunlar alıyor bunlar almıyor muhabbetini
hurgenerall, 1 ay önce
15000 taltif aldım diyorsun. vay maşallah.. sen demekki referansla veya tanıdık vasıtasıyla girilebilen şubede falan çalışıyorsun. Ben mesela son 10 yıldır bir kuruş taltif alamadım her nedense...(karakol -koruma) bak kardeş tabii ki haline şükredebilirsin. ancak şunu bil herkes senin gibi değil birincisi herkes taltif almıyor. Bir de millet Büyük şehirlerde gelirlerinin yarısını kiraya veriyor biraz aklın varsa buradan milleti kışkırtıp kendine küfür ettirme....

gokyuzu0625
Şube Müdürü
18 Mart 2025 09:06

tabi bunlarda birer nimettir rabbimizden, gelen nimetten dolayı rabbime şükürde bulunuyorum. her nimet için rabbim Allah'a ayrı ayrı şükür eda edilmesi gerekir.
Ridak76, 1 ay önce

8/5 çalışıyorsan gece mesaiyin yoksa resmi ve dini bayramlarda izin yapıyorsan ek görevlere gitmiyorsan ve bunun üstüne birde taltif alıyorsan bence şükrünü artırman lazım

paltolu
Aday Memur
18 Mart 2025 20:47

Neyse cahille tartışacak kadar birikimli değilim. Bu konuda tartışmaya gerek yok.

esinguler0684, 1 ay önce

İşte fetö cetö metö ketö setö petö şetö

Adına ne koyarsan koy. Siz kula kulluk etmeye alışmışsınız

jezzy51
Aday Memur
18 Mart 2025 20:56

bende Ankara kadrosundayim bana neden taltif yatmadı geçen sene 1 Mayıs ta herkese ödüllendirme yattı bana neden yatmadı diğer meslek gruplarına baktığım zamanda bizim meslek grubunun maaşı küçülmesinin anlamını açıkla bence şükür edeceğini bu meslek değerini bulması için çalış
gokyuzu0625, 1 ay önce
Şimdi Pbs baktım 2015 yılından itibaren taltif yatmamış bana yani 10 yıldır yatmamış, öyle bir yazıyorsun ki sanki bize yatmış gibi 2024 yılında yerel seçimler sebebiyle 08.04.2024 tarihinde herkese taltif yatmış, sana yatmadı mı sahtekar, herkese sanırım para ödülü (5000 tl) yattı, 10 yıldır taltif almadım diyorsun. Sanki millete hergün taltif yatıyormuş gibi algı yapma. Bi de yeni Ankara kadrosuna 3 taltif yattı. Siz gerçekten polis misiniz. Ciddi söylüyorum helak tv gibi paylaşımlar yapıyorsunuz, yanlı ve yalan paylaşımlar... nasıl bir zihniyetsiniz... zihriyetiniz bu ülkenin başına bela, biraz dürüst olun, böyle polis olmaz kardeşim, bırakın bu algı işlerini şunlar alıyor bunlar almıyor muhabbetini

gokyuzu0625
Şube Müdürü
19 Mart 2025 13:59

1 mayıs dediğin ödüllendirmeden haberim yok, bana da yatmadı. Ankaraya yeni mi geldin geçen sene gelenlere yatmamış sanırım, bana yatmadı ona yattı muhabbetini bırakın, vardır idarenin bir planlaması. sen teşkilatın gelişmesi için ne yapıyorsun merak ettim.
jezzy51, 1 ay önce
bende Ankara kadrosundayim bana neden taltif yatmadı geçen sene 1 Mayıs ta herkese ödüllendirme yattı bana neden yatmadı diğer meslek gruplarına baktığım zamanda bizim meslek grubunun maaşı küçülmesinin anlamını açıkla bence şükür edeceğini bu meslek değerini bulması için çalış

Krobalı09
Aday Memur
19 Mart 2025 14:06

Umarım bi operasyonda forumda memur olduğunu unutup olur olmaz yazanlara yaparlar, hemde memur mu değil mi o ortaya çıkar..

19 Mart 2025 14:08

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

Krobalı09, 1 ay önce

Umarım bi operasyonda forumda memur olduğunu unutup olur olmaz yazanlara yaparlar, hemde memur mu değil mi o ortaya çıkar..

jezzy51
Aday Memur
19 Mart 2025 14:13

3 senedir Ankara'dayım teşkilatı geliştirmek için ben birşey yapmadım düştüğü durumu sende görmüyorsan şükür etme artık bizim için yeterli
gokyuzu0625, 1 ay önce
1 mayıs dediğin ödüllendirmeden haberim yok, bana da yatmadı. Ankaraya yeni mi geldin geçen sene gelenlere yatmamış sanırım, bana yatmadı ona yattı muhabbetini bırakın, vardır idarenin bir planlaması. sen teşkilatın gelişmesi için ne yapıyorsun merak ettim.

Krobalı09
Aday Memur
19 Mart 2025 14:13

Cogu kişinin düşünüp yazamadigini ifade ettim, istediğin yere çekebilirsin, çoğu forum konularında seviye yerler de bile değil.. memuruz unutmayalım..

esinguler0684, 1 ay önce

19 Mart 2025 14:30

gokyuzu0625, 1 ay önce
19 Mart 2025 14:53

kit memur maaşları da sizi geçti

karabatak28
Aday Memur
19 Mart 2025 20:26

şükür etmiyekte isyan mı edelim

jezzy51
Aday Memur
19 Mart 2025 22:07

yarın emekli olunca anlarsınız birşey demiyorum
karabatak28, 1 ay önce
şükür etmiyekte isyan mı edelim