Editörler : gül-feşan
15 Mart 2025 09:59

3+1 Sözleşmeli Eş Durumu

Merhaba arkadaşlar benim eş durumu tayin ile ilgili bir sorum olacaktı. Ben 3 + 1 sözleşmeli sağlık personeliiyim birinci yılımı henüz doldurmadım eşim Erciyes Üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde 4Dli personel. Eşimin yanına bir yıl sonra mı tayin oluyorum yoksa üç yıl beklemem mi gerekecek

göktürkyusuuf
Aday Memur
16 Mart 2025 08:34

1 yılınızı doldurduğunuzda ocak ve temmuz aylarında açılan eş durumu kurasına başvurursunuz. Başvurunuz onaylanır ve kurada yerleşirseniz bu şekilde eşinizin yanına gidebilirsiniz.

Tworlywoos
Aday Memur
16 Mart 2025 11:26

Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim daha önce böyle bir örnek ile karşılaştınız mı? Çevremde hiç yok ve çoğu kişi 3 yıl sonra olur diyor. Başvuruda hangi evrakları vermem lazım red gelmemesi için

göktürkyusuuf, 3 ay önce
1 yılınızı doldurduğunuzda ocak ve temmuz aylarında açılan eş durumu kurasına başvurursunuz. Başvurunuz onaylanır ve kurada yerleşirseniz bu şekilde eşinizin yanına gidebilirsiniz.

Tworlywoos
Aday Memur
16 Mart 2025 11:27

Yani eşimin 4Dli fakülte işçisi olması sorun olmaz 1 yıl sorma değil mi

göktürkyusuuf, 3 ay önce

göktürkyusuuf
Aday Memur
18 Mart 2025 13:39

Örnek bizzat benim eşim. 1 yılını doldurdu ve tayin oldu. Ama ben jandarma personeli olduğum için başvurumuz reddedilmedi. Sizin nasık olur bilmem. Başvuru yapabiliyorsunuz kabul edip reddetmek sağlık bakanlığının takdirinde olan bir şey.
Tworlywoos, 3 ay önce

Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim daha önce böyle bir örnek ile karşılaştınız mı? Çevremde hiç yok ve çoğu kişi 3 yıl sonra olur diyor. Başvuruda hangi evrakları vermem lazım red gelmemesi için

göktürkyusuuf
Aday Memur
18 Mart 2025 13:42

Evrakları hatırlamıyorum ama eş durumu kura başvuru ilanı yayınlandığı zaman istenilen evraklar yazıyor duyuruda

durmazyon
Aday Memur
18 Mart 2025 15:42

Bende aynı durumdayken 1 yıl sonra tayin oldu. Eşim üni hastanesinde sağlık personeliydi.

Tworlywoos
Aday Memur
19 Mart 2025 00:03

Peki kadrosu 4a mı 4b mi 4D miydi

durmazyon, 3 ay önce

Bende aynı durumdayken 1 yıl sonra tayin oldu. Eşim üni hastanesinde sağlık personeliydi.

muallimee1011
Aday Memur
14 Mayıs 2025 15:24

dilekçe veriliyor artık

tugbaksv
Aday Memur
14 Mayıs 2025 15:29

artık dilekçe veriliyor ama 3 yıl çalışma şartı aranıyor

AYESK
Aday Memur
16 Mayıs 2025 15:38

Sağlık bakanlığı 663 45a sözleşmeli personelim eşim de aynı şekilde aynı bakanlıkta ve benle aynı Ünvanda ben Kırklareli?deyim o Bursa?da ikimiz de D grubundayız ama eşim birinci bölgenin D grubu ben üçüncü bölgenin d?si ben bir senemi doldurdum acaba ben bursaya gidebilir miyim ?

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi