Editörler : crops35

mratanamayan
Memur
21 Mart 2025 09:47

reis sen gümrüktemisin

ers93, 4 hafta önce
bana niye emanet ediyorlar sana etsinler şakası bir yana işin riskli yönleri var yapamayacak olanları atmasyon rakamlarla kandırıp buraya yönlendirmeyin sözleşmeli iş insanlara yazık işi bıraktıklarında 1 yıl cezası var

ers93
Aday Memur
21 Mart 2025 09:49

sen bırak şimdi beni sen saydın mı hudut kapılarında 90 altında alan kaç kişi var:)
mratanamayan, 4 hafta önce

reis sen gümrüktemisin

mratanamayan
Memur
21 Mart 2025 09:52

hudut kapılarında yolluk falan yok batıda var doğuya gidince maaş ve mesai ile tayin parası var (muhafaza ve muayene kadroları için) ankarada esenboğa gümrükte çalışan tanıdığım var.

ers93, 4 hafta önce
sen bırak şimdi beni sen saydın mı hudut kapılarında 90 altında alan kaç kişi var:)

ers93
Aday Memur
21 Mart 2025 09:53

güldüm zaten ya tanıdık olur ya arkadaş:)

hudut kapılarında yolluk falan yok batıda var doğuya gidince maaş ve mesai ile tayin parası var (muhafaza ve muayene kadroları için) ankarada esenboğa gümrükte çalışan tanıdığım var.

mratanamayan
Memur
21 Mart 2025 09:55

sen düşük puanlısın millet yazacağın yerleri yazmasın diye yönlendiriyosun kesin ama unutma herkes nasibini yer

ers93, 4 hafta önce
güldüm zaten ya tanıdık olur ya arkadaş:)

ers93
Aday Memur
21 Mart 2025 10:00

uydurmaca konuşup rakip elemeye çalışıyorsun puanın düşük o yüzden böyle yapıyorsun isteyen istedigi yere başvursun hiç sıkıntı yok bilmedigin kurumlar ve işler hakkında konuşma

sen düşük puanlısın millet yazacağın yerleri yazmasın diye yönlendiriyosun kesin ama unutma herkes nasibini yer

mratanamayan
Memur
21 Mart 2025 10:06

şükür puanım çok iyi ve istediğim yer gelecek mülakatsız olarak atanınca bordroyu atarım sana

ers93, 4 hafta önce
uydurmaca konuşup rakip elemeye çalışıyorsun puanın düşük o yüzden böyle yapıyorsun isteyen istedigi yere başvursun hiç sıkıntı yok bilmedigin kurumlar ve işler hakkında konuşma

ers93
Aday Memur
21 Mart 2025 10:10

senin bordrona ihtiyacım yok

şükür puanım çok iyi ve istediğim yer gelecek mülakatsız olarak atanınca bordroyu atarım sana

kreatin
Memur
23 Mart 2025 22:19

gümrükte verilen maaşı hiçbir yerde alamazsınız. muayene memuru tanıdıgım 90bin üstü alıyor. yakın arkadaşım hudutta çalışıyor 2 yıllık memur 60bin altı almıyor. muayene memurları bakanlık uzman yardımcıları gibidirler özlük hakları vs iyidir o yüzden muayene memurluğu genelde yüksek kapatır. muhafaza memurları üniforma giyerler hudutlarda silah taşırlar. iki ünvanda da rotasyon vardır.

ysgreys
Memur
24 Mart 2025 11:58

insanların ve kimsenin yanlış yönlendirilmemesi adına bildiklerimi aktarayım. Edirne'de yolluk yoktur arkadaşlar. var ama çok cüzzi, dolayısıyla sınır kapısı yolluk alır iş cok diye düşünmeyin. yapılacak iş değil Edirne'de çalışmak (pazarkule'de değilseniz ki oraya da vermezler) -Tekirdağ, İskenderun gibi limanların maaşları iyidir yollukları yüksektir bunun dışında Ankara ve havalimanları gibi iç gümrükler iyidir yollukları iyidir (buralar ballı noktalardır buralara da vermezler boşuna heveslenmeyin) kalıyor doğudaki karadenizdeki sınır kapıları vs. kiminde yolluk var kiminde yok bu konuda bir standart yok, şansınıza 55bin de alabilirsiniz 85bin de kimsenin net bilgisi olduğunu sanmıyorum güncel oralarda calısan birini bulup konuşmak lazım. 85k maaş alıp ağrı'da yaşamak var 55-60 alıp Edirne'de yaşamak ama insanlık dışı iş yüküyle karşılaşmak var var da var gümrük dışarıdan göründüğü gibi kolay bir yer değil. benim dayım var diyorsanız orası ayrı. muhafaza tercih ederseniz ne yapın ne edin köpekçi olmaya bakın bana teşekkür edersiniz :) kuralarda yüksek yolluklu yerlere düşmeyeceginize emin olarak tercihlerinizi yapın. kimseye oraları öyle hemen yedirmezler. hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlarım

ysgreys
Memur
24 Mart 2025 11:59

not : istanbul hakkında bilgim yok Allah muhafaza orada o iş yoğunluğuyla çalışılabileceğini düşünmüyorum:)
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi