Editörler : swat3410

Melihy
Aday Memur
24 Mart 2025 09:49

Evet puanlar ve ilk 3 tercihleriniz. Kendimizi ona gore ayarlayalim

yrgnmmr
Aday Memur
24 Mart 2025 11:56

ek görevi çok fazla, 2 futbol takımı var, furkan vakfının merkezi, festivali- konseri bol, kavgası gürültüsü çok. çakma 12.36 çoğunlukla. dolu boş çalışan birimler de var tabi. sıcağını zaten herkes bilir. yazı sıcak, kışı güzeldir. olumlu yanı sebzesi meyvesi bol, gezilecek yer çok, denize yakın boş zamanın kalırsa sıkılmazsın. çalışma olarak olumlu bir şey göremiyorum ama şehir güzeldir.
pls1940, 4 hafta önce

Adana olumlu olumsuz ne yönleri var?

Android60
Kapalı
24 Mart 2025 12:46

Konya hem. Olay çok hen ek görev çok her izninde görev yazıyorlar amatör maçlara daha 15 16 yaşında bebelerin macına 10 polis dikiyolar 4 saat ayakta sıkılıyor göreve gelıyon sürekli yol uygulaması. Çakma 12-36 31 tane ilçesi var merkeze uzagına düştün mü yandın ev bile bulamazsın gidipte gelemezsin bence yazma

Canpolızaı, 1 ay önce
Konya Antalya Ankara ne olur abiler? daha önce Ankara'da çalıştım.

Canpolızaı
Aday Memur
24 Mart 2025 12:53

yoğunluk önemli değil dedginiz gibi ilçeleri çok o korkutuyor zaten doğuda çok kotu bı ilçede calisyorum sıkıldım burdan hakkımızda hayırlısı olsun sağolun bilgi icin
Android60, 4 hafta önce

Konya hem. Olay çok hen ek görev çok her izninde görev yazıyorlar amatör maçlara daha 15 16 yaşında bebelerin macına 10 polis dikiyolar 4 saat ayakta sıkılıyor göreve gelıyon sürekli yol uygulaması. Çakma 12-36 31 tane ilçesi var merkeze uzagına düştün mü yandın ev bile bulamazsın gidipte gelemezsin bence yazma

Hakanali34
Aday Memur
24 Mart 2025 12:56

8 yıla tabisin abi

Mmt011, 1 ay önce

2009 temmuz ayı mesleğe giriş. 2009 2017 arası çift şark 2017?den bu yana da batı ilinde görev yapıyorum bulunduğum il sekiz yıldı yeni sistemde on yıl oldu. Ben şu an sekiz yılımı doldurdum gidebilir miyim yoksa on yılı mı doldurmam gerekiyor

Can3510
Aday Memur
24 Mart 2025 12:58

Müdür deiğşirse herşey değişir ....

Champion Gs, 1 ay önce

Batıya geleceklere Tavsiyem eskişehiri yazmayın. Hatta buralıysanız bile yazmayın. Aklınızın hayalinizin alamayacağı kadar ek görev var kafayı yersiniz. Yaz aylarında milletin iznini kapatıp düğüne göreve yazıyorlar . Parklara bahçelere izin kapatıp görev yazıyorlar. Yan saha maçları amatör sporlar voleybol basketbol herşeye ek görev. Tek yaşam amacınız yalnızca çalışmak içinmiş gibi oluyor

yrgnmmr
Aday Memur
24 Mart 2025 14:00

Konya'nın 30 küsür ilçesi var. ben kuluda çalıştım kabus gibiydi benim açımdan. yakındığımda daha kötü ilçeleri var diye teselli ediliyordum. ek görevi yoktu hiç. daha sonra bir mazeretle kendimi ereğliye attım cennet gibi bir yer. yaşanılacak bir ilçe. Konya'nın en güzel ilçesi, merkezden de iyidir benim için Ereğli başkadır. ufak tefek ek görevi olur o da zaten mesleğin cilvesi. Ereğli'ye atanacağını bilsem, yine gitmek isterim.
Canpolızaı, 1 ay önce
Konya Antalya Ankara ne olur abiler? daha önce Ankara'da çalıştım.

HuRaDaM
Aday Memur
25 Mart 2025 05:13

Az önce arkadaşın biri de yazmıştı genelleme yapmak doğru değil mesela adana için çakma 12-36 demişsin benim şefim var adana da kendi biriminde orjinal 12-36 ve 1+1 çalışıyor dolayısıyla arkadaşlar bulunduğunuz il , ilçe , birim Ve hatta ekip bile farklı farklı çalışabiliyor inanın su an bulunduğum ile korkarak gelmiştim geldiğimden beri orjinal 12-36 ve 1+1 sayın müdür kaliteli idareciler de ego sıfır ama gelelim bri önceki görev yerim tam tersiydi o yüzden genelleme yapmak doğru değil hepimiz için en hayırlısı ve güzeli olsun
yrgnmmr, 4 hafta önce
ek görevi çok fazla, 2 futbol takımı var, furkan vakfının merkezi, festivali- konseri bol, kavgası gürültüsü çok. çakma 12.36 çoğunlukla. dolu boş çalışan birimler de var tabi. sıcağını zaten herkes bilir. yazı sıcak, kışı güzeldir. olumlu yanı sebzesi meyvesi bol, gezilecek yer çok, denize yakın boş zamanın kalırsa sıkılmazsın. çalışma olarak olumlu bir şey göremiyorum ama şehir güzeldir.

yaldzmusa27
Aday Memur
25 Mart 2025 05:35

bırak yazsınlar aman mersin de 20 ye 3.1 evi zorla buluyon tazminat yok en azından biz kurtuluruz
zed-fn, 1 ay önce
mersin adana yazmak akıl karı değil gelin de görün ek görevleri :)
Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi