Editörler : cihan27E.Kayı Han

hukukuçu.07
Aday Memur
19 Mart 2025 19:54

bence olmaz

kerten.kele
Şube Müdürü
20 Mart 2025 10:54

ara tatile denk geleceği için bu defa yapılabilir .

Manuel59
Şef
20 Mart 2025 11:41

Öğretmen değilseniz maalesef tatil yok.

Hocass
Memur
20 Mart 2025 12:32

Az daha okusan öğretmen olsaydın öğretmene 9 gün değil senin gibi bir bakan geldiği için şuan kalan gün online olmadı henüz öğrencisi olmayan okulu beklemek sizin hoşunuza gidermiydi

saglıkcıbey, 10 ay önce
Öğretmenlere 9 gün... Neden diğer memurlara 9 gün değil. Üvey evlat mıyız biz? Hep öğretmene çalışıyor bunlar

hukukuçu.07
Aday Memur
20 Mart 2025 15:11

var mı gelişme acaba?

Smy-rna
Aday Memur
26 Mart 2025 12:57

Güncell

Kimbuya
Aday Memur
26 Mart 2025 20:54

Oldu

Zeplin13
Yasaklı
27 Mart 2025 08:08

bize tatil değil adam gibi 1 maaş bayram ikramiyesi versin

27 Mart 2025 09:27

Olaylar olmasa 9 gün yapmazlardı. Sırf olaylar biraz soğusun üniversite öğrencileri memleketine gitsin, ekonomi biraz hareketlensin diye tatil verildi. Daha önce eşi benzeri yoktur muhtemelen tatil olmayan 3 günü birleştirmeleri. Bakalım Kurban bayramında da 3.5 günü birleştirip 9 gün verecekler mi ?

sonersatarr
Aday Memur
31 Mayıs 2025 15:29

Bu bayramda tatil işini son dakikaya bırakmamaya karar verdim. Normalde hep öyle yaparım, sonra ya yer bulamam ya da fiyatlar uçmuş olur. Bu sefer biraz erken davranayım dedim, Touristica?ya baktım. Otel seçenekleri bol, filtrelemesi kolay, insanı yormuyor. Rezervasyon yaparken Bankkart?la ödeyince 8.500 TL?ye kadar Bankkart Lira verildiğini gördüm. Açıkçası böyle şeyleri genelde gözden kaçırırım ama bu sefer tam denk geldi. Hem tatili kafamdan attım, hem de gelen liralarla dönüşte ne yaparım diye hayal kurmaya başladım valla çok iyi denk geldi

egop0
Şef
31 Mayıs 2025 18:01

yapmayacaklar Bakan Tekin de açıkladı

alev mete
Aday Memur
10 Haziran 2025 12:13

Bayramda tatil yapma planım vardı, vakıfbank worldcardımla Seturdan rezervasyonumu yaptım. Yurt içi bir otel için bayağı bir harcama yaptım ve güzel bir worldpuan kazandım. Üstelik ödeme peşin olmasına rağmen, taksitli ödeme seçeneğiyle de rahatça hallettim. Seturun sitesinden ya da mobil uygulamasından tek tıkla işlemi tamamlamak da çok kolay oldu. Bayramda tatilimi keyifle geçirdim, üstelik puanlarımı da cebime koydum. Gerçekten tam bir tatil keyfi yaşadım 😊

alev mete
Aday Memur
10 Haziran 2025 12:16

Bayramda tatil yapma planım vardı, vakıfbank worldcardımla Setur?dan rezervasyonumu yaptım. Yurt içi bir otel için bayağı bir harcama yaptım ve güzel bir worldpuan kazandım. Üstelik ödeme peşin olmasına rağmen, taksitli ödeme seçeneğiyle de rahatça hallettim. Setur?un sitesinden ya da mobil uygulamasından tek tıkla işlemi tamamlamak da çok kolay oldu. Bayramda tatilimi keyifle geçirdim, üstelik puanlarımı da cebime koydum. Gerçekten tam bir tatil keyfi yaşadım 😊

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/seturdan-seyahat-harcamaniza-7500-tl-worldpuan-38380

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi