Editörler : Pangaea
18 Mart 2025 20:18

Öğretmen e-okul uygulamasına yoklama girmek zorunda mı?

Bazı sınıflarda telefon çekmiyor, uygulamada hata Olabiliyor o yüzden girilmiyor. Bu gibi durumlarda idare öğretmen hakkında işlem yapabilir mi? (Sınıf defterine yoklama giriliyor)

18 Mart 2025 21:49

idare de gelsin derse yardım etsin o zaman.

ingilizceci78
Aday Memur
18 Mart 2025 22:12

yoklamada yok yazılanlar direkt devamsız sayılmıyor yoklama almak öğretmenin devamsızlık girmek idarenin

araftaki vatandaş, 1 ay önce
idare de gelsin derse yardım etsin o zaman.
18 Mart 2025 22:14

şu yazdığın cümleyi dön bi tekrar oku. yüzünde gülümseme belirmezse bir daha oku, yine bir aydınlanma olmazsa yapacak bir şey yok artık.
ingilizceci78, 1 ay önce

yoklamada yok yazılanlar direkt devamsız sayılmıyor yoklama almak öğretmenin devamsızlık girmek idarenin

ingilizceci78
Aday Memur
18 Mart 2025 22:15

:D

araftaki vatandaş, 1 ay önce
şu yazdığın cümleyi dön bi tekrar oku. yüzünde gülümseme belirmezse bir daha oku, yine bir aydınlanma olmazsa yapacak bir şey yok artık.

2ven
Kapalı
18 Mart 2025 22:26

Nerede yazıyor bu :)

ingilizceci78, 1 ay önce

19 Mart 2025 01:15

Hala ogretmen isine karisiyorsun. Sen ogretmen değilsin haddini bil. Çok meraklı isen kpss ye gir ol. Ama dur sen bütün öğretmenlerin torpilli oldugunu iddia ediyordun değil mi

2ven, 1 ay önce

Nerede yazıyor bu :)

2ven
Kapalı
19 Mart 2025 09:01

beni mi takip ediyorsun

Ayşegül2320, 1 ay önce

Hala ogretmen isine karisiyorsun. Sen ogretmen değilsin haddini bil. Çok meraklı isen kpss ye gir ol. Ama dur sen bütün öğretmenlerin torpilli oldugunu iddia ediyordun değil mi

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
19 Mart 2025 10:20

Yönetmeliğe göre böyle bir zorunluluk yok. Asli görev yazılı olarak girilmesidir. Biz de iki defa duyurulardan bir defa sözlü bir defa kurulda MEB'in göreceği söylenmesine rağmen hiçbir zaman girmedim. Sözlü de gerekli açıklamayı yapınca müdür bir daha bana hiç söylemedi.

Zaten hem deftere hem de sisteme girmek çift iş.

Yalnız bu iş akşam müdür yardımcılarının yoklamaları girmesini epey kolaylaştırıyor. Yani yoklamayı yine siz girmiş olmuyorsunuz. Müdür yardımcısı sisteme düşen yoklamayı görüyor en son iş bu.

Böyle bir zorunluluk olsaydı dahi MEB'in bu iş için gerekli araç gereci sağlaması gerekecekti. MEB araç gereci sağladığı durumlarda ise arıza olduğu zaman yazılı olarak bildirdiğiniz takdirde yine bu konudan işlem yapamaması gerekli idi.

Etkileşimli tahtadan girilmesi durumunda ise şifreler korunamaz.

Not: Sizi çok zorlamıyorsa özellikle okul kalabalıksa idarenin işini kolaylaştırmak için girmenizi tavsiye ederim.

m.r_f
Şef
19 Mart 2025 11:45

Tebrik ediyorum, yeni bir hayran edinmişsiniz. Sizi kıskanmadım desem yalan olur :)

Ayrıca yanılıyorsam düzeltin lütfen, sanki bir başlıkta öğretmen olduğunuzla ilgili bir şeyler yazmıştınız.

2ven, 1 ay önce

beni mi takip ediyorsun

2ven
Kapalı
19 Mart 2025 12:39

Evet bilgisayar öğretmeniyim ama memurluk yapıyorum, ek olarak başka işler de yapıyorum. Şartlar böyle gerektirdi. Bu arkadaşla bir konuda tartışmıştık oradan takık galiba.

m.r_f, 1 ay önce

Tebrik ediyorum, yeni bir hayran edinmişsiniz. Sizi kıskanmadım desem yalan olur :)

Ayrıca yanılıyorsam düzeltin lütfen, sanki bir başlıkta öğretmen olduğunuzla ilgili bir şeyler yazmıştınız.

19 Mart 2025 14:22

Bir başlıkta bu ülkede torpili olmayan ogretmen olamaz bütün öğretmenler torpilli yazmıştı. İnsanlara iftira attığını unuttu sanırım gelip burda millete akıl veriyor.

m.r_f, 1 ay önce

m.r_f
Şef
19 Mart 2025 14:39

Geçmişe veya bir konuya takılıp kalmayın derim, sonuçta burası bir forum herkes her şeyi yazıyor işte. Torpil için de şunu söyleyeyim; torpilin dönmediği devlet kurumu yok! Kurumun her personelini dahil etmek doğru değil ama varlığını reddetmek de hayalperestliktir.

Ayşegül2320, 1 ay önce

Bir başlıkta bu ülkede torpili olmayan ogretmen olamaz bütün öğretmenler torpilli yazmıştı. İnsanlara iftira attığını unuttu sanırım gelip burda millete akıl veriyor.

19 Mart 2025 19:39

Gördüğün bir durum için 1 milyon kişinin bulunduğu kurum personelini buna dahil edemezsin. Bir tane ogretmeni hırsızlık yaparken gordun diye öğretmenler hırsızdır diyemezsin. Bu u söylüyorsan bakış açında hata vardır ya da art niyetlisindir. Bu vatandaşta ogretmen olmak için yeterli puani alamamış bu yüzden bütün öğretmenlere torpilli diyor. Birde utanmadan gelip burda ogretmen başlıklarında yorum yapıyor. Bunu söylediğimde de senin gibileri normal böyle şeyler diyor . Normal değil böyle tiplerin yaptıklarını normal karsiladigimiz icin hersey kötüye gidiyor. Burda bunu yazan dışarıda neler anlatiyordur.

m.r_f, 1 ay önce

Geçmişe veya bir konuya takılıp kalmayın derim, sonuçta burası bir forum herkes her şeyi yazıyor işte. Torpil için de şunu söyleyeyim; torpilin dönmediği devlet kurumu yok! Kurumun her personelini dahil etmek doğru değil ama varlığını reddetmek de hayalperestliktir.

okuryazar3
Müsteşar
19 Mart 2025 21:54

Sayın hocam, Benim gibi hanımdan korkanlara fazla yüklenme:)

Burada sadece öğretmenler olursa öğretmenler odası gibi çekilmez hal alır:))

m.r_f formun kıymetlisi...

Ayşegül2320, 1 ay önce

Gördüğün bir durum için 1 milyon kişinin bulunduğu kurum personelini buna dahil edemezsin. Bir tane ogretmeni hırsızlık yaparken gordun diye öğretmenler hırsızdır diyemezsin. Bu u söylüyorsan bakış açında hata vardır ya da art niyetlisindir. Bu vatandaşta ogretmen olmak için yeterli puani alamamış bu yüzden bütün öğretmenlere torpilli diyor. Birde utanmadan gelip burda ogretmen başlıklarında yorum yapıyor. Bunu söylediğimde de senin gibileri normal böyle şeyler diyor . Normal değil böyle tiplerin yaptıklarını normal karsiladigimiz icin hersey kötüye gidiyor. Burda bunu yazan dışarıda neler anlatiyordur.

m.r_f
Şef
19 Mart 2025 23:34

Hanımdan korkmayan bizden değildir. Hanımcılık daima kazanır :D Saygılar efenim :)

okuryazar3, 1 ay önce

Sayın hocam, Benim gibi hanımdan korkanlara fazla yüklenme:)

Burada sadece öğretmenler olursa öğretmenler odası gibi çekilmez hal alır:))

m.r_f formun kıymetlisi...

Capo calaberno
Aday Memur
20 Mart 2025 20:43

Art niyetli bir uygulama. Amaç öğretmeni bezdirmek.

fb88
Şube Müdürü
20 Mart 2025 22:18

İlkokularda idare girmiyor devamsızlığı.okulda o kadar idareci var memur var yük öğretmenin üzerinde.diğer işleride memur yapıyor müdür yardımcısı yatış

24 Mart 2025 19:21

Bize daha öyle bir talep gelmedi. Belki proje olarak deneniyordur bazı yerlerde

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi