Editörler : E.Kayı Han
19 Mart 2025 15:31

Fenne uygun bulunmayan rapor

Merhaba arkadaşlar infaz koruma memuruyum yıllık izindeyken aile hekimliğinden 10 günlük rapor aldım varikosel tanısı var die verdi doktor.kurum ise beni heyete gönderdi, usule uygun fenne uygun değildir yazısı gelmiş sonuç ne olur ben ve doktor hakkında işlem başlatırlarmı fenne uygun değildir ne demek böyle birşey ile karşılaşacan arkadaşlar varmı

gezgin91
Aday Memur
19 Mart 2025 15:52

"fenne uygun değil" demek, sağlık durumunuz sağlık raporunu karşılamıyor demek. 10 gün işe gitmemişsiniz kabul edilir ve buna göre soruşturma başlatılır. itiraz hakkınızı kullanmanızı öneriyorum

gezgin91
Aday Memur
19 Mart 2025 15:55

ek olarak, hakem hastanenin raporuna itiraz hakkınız bulunmamakta. itirazı kendi kurumunuzun size açacağı soruşturma üzerinden devam ettiriniz

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
19 Mart 2025 16:37

Sana soruşturma açılamaz, doktora açılır. Raporu düzenleyen sen değilsin doktor.

ikmibrhm
Aday Memur
19 Mart 2025 17:28

Kesin mi hocam.itiraz edecem die düşünüyordum bnde

gezgin91, 1 ay önce

ek olarak, hakem hastanenin raporuna itiraz hakkınız bulunmamakta. itirazı kendi kurumunuzun size açacağı soruşturma üzerinden devam ettiriniz

ekremcan58
Aday Memur
19 Mart 2025 18:58

hastanenin verdiği rapora malesef itiraz hakkınız yok. raporu veren aile hekiminin daha çok canı yanar. belli ki sevilmeyen bir doktor yoksa hiç bir doktor birbirini satmazdı normalde. yada raporunuza dışardan müdahale vardır.

gezgin91
Aday Memur
19 Mart 2025 19:19

Yorum yaparken genel anlamda inanın araştırmadan bi göz atmadan yazmıyorum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur da zarar görmezsiniz. Sizin durumunuza denk gelen birtakım yazıları hukuk sitelerinden harmanlayarak size bilgi verdim.

Bir arkadaşınız olarak şöyle söyleyebilirim ki bir usülsüzlüğün parçası görünüyorsunuz. Dr ile Sağlık Bakanlığı ilgilenir onun ceza alması ya da almaması size bir katkı sağlamaz. İnşallah buraya yazdıklarım yanlış olur da siz bir sıkıntı yaşamazsınız

19 Mart 2025 22:23

Doktor arkadaşınız mı ? Kendi kafasına göre rapor vermez doktor vermişse geçerli bir sebebi vardır ama arkadaş ise bilemem orasını bulur bir açığı verir rapor. Bu arada geçerli bir hastalığınız yoksa rapor almayın birincisi haksız maaş alırsınız ikincisi ise güven problemi oluşur. Hastalık varsa mesele yok. Bu kadar kaygılandıgına göre hastalık yok mu varsa kaygını kenara bırak

19 Mart 2025 23:45

Varikosel hastalığınızı bu sürede bir üroloji hekiminde net şekilde tanı oluşturun. Lakin böyle bğr hastalığınız yok ise heyet bozad çünkü kesin tanı gerektiren hallerdeki istihiratler ispat edilen türden olduğu için edilmediği takdirde olumsuz sonuç doğar. Sözleşmeli siniz izniniz yok ne bilim idare izin vermediği durumlarda daha çok ağrı içeren rahatsızlıktan tanı alın. onunda rapor süresi 1-3 gün arasıolur ve hakemden kolay kolay dönmez Gelelim sizin duruma raporun kaçıncı günü heyete gittiniz ise heyet raporutarihinden itibaren işe gelmemiş sayılırsınız. İdareye durumu bildirin izinden düşsinlet

ikmibrhm
Aday Memur
20 Mart 2025 00:36

Süre içerisinde doktora muayene oldum test fln varikosel yok dedi ama çok önceki doktor da varikosel tanısı var die tani girmiş dosya açmış ondandir rapor alabildim idareye kalmışmiz artık izinden düşerler mi bilmiyorum çünkü aradan beş ay geçti sonra heyete gittim diyorlar ilk defa böyle bişi gelmiş bize usule uygun fenne uygun değildir yazısı

iyilikiyidir, 1 ay önce
Varikosel hastalığınızı bu sürede bir üroloji hekiminde net şekilde tanı oluşturun. Lakin böyle bğr hastalığınız yok ise heyet bozad çünkü kesin tanı gerektiren hallerdeki istihiratler ispat edilen türden olduğu için edilmediği takdirde olumsuz sonuç doğar. Sözleşmeli siniz izniniz yok ne bilim idare izin vermediği durumlarda daha çok ağrı içeren rahatsızlıktan tanı alın. onunda rapor süresi 1-3 gün arasıolur ve hakemden kolay kolay dönmez Gelelim sizin duruma raporun kaçıncı günü heyete gittiniz ise heyet raporutarihinden itibaren işe gelmemiş sayılırsınız. İdareye durumu bildirin izinden düşsinlet

ikmibrhm
Aday Memur
20 Mart 2025 00:39

Ağrım vardı aslında aldım vede lazımdı açıkçası.hastalik ise doktorun biri var diyor smdiki ise yook diyor zaten aile hekimimdeki sisteme girdi baktı var die verdi

Sakaryalı540, 1 ay önce

Doktor arkadaşınız mı ? Kendi kafasına göre rapor vermez doktor vermişse geçerli bir sebebi vardır ama arkadaş ise bilemem orasını bulur bir açığı verir rapor. Bu arada geçerli bir hastalığınız yoksa rapor almayın birincisi haksız maaş alırsınız ikincisi ise güven problemi oluşur. Hastalık varsa mesele yok. Bu kadar kaygılandıgına göre hastalık yok mu varsa kaygını kenara bırak

20 Mart 2025 00:41

Çokta takma idare karar verirse hemen idare mahkemesine git. Eski raporun ve yeni bir üroloji raporu Kesin AL. Aile hekimliği ilk basamak tedavi kuruluşudur, rahatsızlığının olduğunu, hekimin takdiri ile 10 gün aldığını hastalığının devam ettiğini yaz gönder idarenin verdiği. idari karar lehine olacak şekilde bozulacağını düşünüyorum.
ikmibrhm, 1 ay önce

Süre içerisinde doktora muayene oldum test fln varikosel yok dedi ama çok önceki doktor da varikosel tanısı var die tani girmiş dosya açmış ondandir rapor alabildim idareye kalmışmiz artık izinden düşerler mi bilmiyorum çünkü aradan beş ay geçti sonra heyete gittim diyorlar ilk defa böyle bişi gelmiş bize usule uygun fenne uygun değildir yazısı

E.Kayı Han
Editor
20 Mart 2025 00:45

Buradan şunu anladım hastalığın nedeniyle rapor verilmesi uygun ama hastalığın nedeniyle 10 gün rapor verilmesi uygun değil. Süreyi uzun bulmuşlar gibime geldi. İtirazı doktor takdiri idi benim bir talebim olmadı şeklinde yapın.

Mehmett063
Aday Memur
28 Mart 2025 13:56

Hiç bisi olmaz en fazla uyarı cezası verebilir senenin 6 ayını raporlu geçiririm tecrubeliyim

karrppeenn
Aday Memur
28 Mart 2025 14:11

o iş öyle olmuyor, yönetmeliğe göre rapor bitimi değil rapor esnasında kurumun işe çağırması ertesi gün gelmez ise işe gelmemiş sayılması gerekiyor.

gezgin91, 1 ay önce

"fenne uygun değil" demek, sağlık durumunuz sağlık raporunu karşılamıyor demek. 10 gün işe gitmemişsiniz kabul edilir ve buna göre soruşturma başlatılır. itiraz hakkınızı kullanmanızı öneriyorum

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi