Editörler : Lanet
21 Mart 2025 11:40

DHMİ Stajyer hava bilgi yönetim uzmanı

Aim için söylenen bölge esaslı çalışma olayı hakkında bir gelişme var mı ? Bu olay çalışanları bir bölgeye toplayıp personel ihtiyacını düşürmesi ve gelecek alımlar için olumsuz bir gelişme anlamına mı geliyor ?

mhmtfatih
Şef
22 Mart 2025 05:22

Bu bilgileri nereden ediniyorsunuz hocam, bir de aim alım şeklinde değişiklik yapılacağını yazmış bazı arkadaşlar bilginiz var mı?

Rifatinko
Aday Memur
22 Mart 2025 16:51

Alım şeklinde bir değişiklik olacağı yönünde bilgim yok ama sistemin değişiceğine dair söylentiler

Rifatinko
Aday Memur
22 Mart 2025 16:55

Çalışma sisteminin değişeceği yönünde söylentiler var

mhmtfatih
Şef
24 Mart 2025 08:10

Havacılık tazminatı dolayısıyla dhmi personelini istihdamının devlete çok cuzi bir maliyeti var, neden bu kurumda personel kısıntısı planlanır anlamış değilim bu yanlış politikadan dönülür umarım.

max g
Memur
24 Mart 2025 17:29

Hocam havacılık bilgi yönetimi kadrosunun devlete hiç bir maliyeti yok maliyeti tamamen eurocontrol tarafından karsilanmakta ancak eurocontrolden para alınırken istediğin kadar al karşılayalım durumu olmuyor mesele burada ihtiyaç durumu önemli

mhmtfatih, 4 hafta önce
Havacılık tazminatı dolayısıyla dhmi personelini istihdamının devlete çok cuzi bir maliyeti var, neden bu kurumda personel kısıntısı planlanır anlamış değilim bu yanlış politikadan dönülür umarım.

mhmtfatih
Şef
25 Mart 2025 18:23

İstediğin kadar al durumu yok fakat Türkiye zaten alacağının çok altında alan bir ülke yani o marj açık.
max g, 4 hafta önce

Hocam havacılık bilgi yönetimi kadrosunun devlete hiç bir maliyeti yok maliyeti tamamen eurocontrol tarafından karsilanmakta ancak eurocontrolden para alınırken istediğin kadar al karşılayalım durumu olmuyor mesele burada ihtiyaç durumu önemli

max g
Memur
25 Mart 2025 19:10

personel olarak fazlayız incelerseniz diğer ülkelere göre maaş bakımından evet gerideyiz daha fazla para alınabilir o farklı konu

mhmtfatih, 4 hafta önce
İstediğin kadar al durumu yok fakat Türkiye zaten alacağının çok altında alan bir ülke yani o marj açık.

mhmtfatih
Şef
26 Mart 2025 13:16

Türkiye de kurumlar arası ücret farkının çok açılmaması için bu politika güdülüyor o zaman eurocontrol hakkını alabilmek için personel sayısı artması gerekiyor bunu ifade etmek istedim, bence personel maliyeti bu kadar düşük bir kurumda istihdam tasarrufu mantıklı değil.
max g, 4 hafta önce

personel olarak fazlayız incelerseniz diğer ülkelere göre maaş bakımından evet gerideyiz daha fazla para alınabilir o farklı konu

appatc
Aday Memur
27 Mart 2025 01:59

yapılan işe istinaden daha fazla personele ihtiyaç yok benim gördüğüm kadarıyla. Fazla ayrıntıya girmeyelim ama aim memuru arkadaşlar çok rahatlar.
mhmtfatih, 3 hafta önce
Türkiye de kurumlar arası ücret farkının çok açılmaması için bu politika güdülüyor o zaman eurocontrol hakkını alabilmek için personel sayısı artması gerekiyor bunu ifade etmek istedim, bence personel maliyeti bu kadar düşük bir kurumda istihdam tasarrufu mantıklı değil.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
27 Mart 2025 02:14

Sen öyle gördüysen kesin öyledir zaten tamam.

appatc, 3 hafta önce
yapılan işe istinaden daha fazla personele ihtiyaç yok benim gördüğüm kadarıyla. Fazla ayrıntıya girmeyelim ama aim memuru arkadaşlar çok rahatlar.

appatc
Aday Memur
27 Mart 2025 10:49

aynı koridorda çalıştığımız için biraz biliyoruz, kusura bakma.
Kpsbirincisi, 3 hafta önce

Sen öyle gördüysen kesin öyledir zaten tamam.

mhmtfatih
Şef
28 Mart 2025 09:20

Doğrudur çoğu kurum ve branşda da durum farklı değil fakat benim demek istediğim günümüzde devlet istihdam üretmeye bu kadar ihtiyaç duyarken bu denli düşük maliyetli bir kurumda bu fırsatı değerlendirmeli klasik personel fazlası mantığı ile hareket etmemeli.
appatc, 3 hafta önce
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi