Editörler : E.Kayı Han
21 Mart 2025 21:25

Aleyhime açılmış hakaret davası polisliğe engel mi?
lütfen yargılamadan yardımcı olur musunuz geçenlerde lol oynarken karşı takımdan birine adını oynadığı karakterin dahi adını kullanmadan hakaret ettim oyun içinde sonradan beni ekleyip özelden dava edeceğini söyledi özelden kesinlikle küfür etmedim beni dava edeceğini söyledi diyelim ki dava etti polislik ve askerlik istiyorum bu dava açılırsa bu okullara girmeme engel olur mu bu dava lütfen yardımcı olunuz.(Kesinlikle sürekli yaptığım bir hareket değil ve bir kerelik öfkeyle oldu)

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
21 Mart 2025 21:30

Tırışkadan hikaye. Kafaya takmanıza gerek yok. Bi cacık çıkmaz.

gassaray1905
Aday Memur
21 Mart 2025 21:37

hocam bende içimi rahatlatmak için öyle söylüyorum kendine ama beni küfürsüz olarak çok tahrik etti bende oruç ağız dayanamayıp en son küfür ettim hali hazırda polislik mülakatını bekliyorum bir şey çıkarsa diye endişelenmedim değil.
ÇOTANAK, 4 hafta önce

Tırışkadan hikaye. Kafaya takmanıza gerek yok. Bi cacık çıkmaz.

euiktisat23
Kapalı
21 Mart 2025 22:02

ceza alsan bile polislikte 6 ay sınırı vardı sanırım, hakim sana 1-3 ay arası ceza verir o yüzden engel olmaz gönlün rahat olsun

gassaray1905
Aday Memur
21 Mart 2025 22:05

yani dava açılması herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi hocam
euiktisat23, 4 hafta önce

ceza alsan bile polislikte 6 ay sınırı vardı sanırım, hakim sana 1-3 ay arası ceza verir o yüzden engel olmaz gönlün rahat olsun

21 Mart 2025 22:13

ceza vermesi nasıl kesin olabilir ? olayın maddi unsuru oluşmuş mu? bi de oyun platformu gidip evet hakaret ettim demezsen neyle kanıtlaycak oyuncu profilinde adın soy adın yazmıyor heralde genç osman? etmedim böyle bşrini tanımıyorum de bitsin büyük ihtimalle kyok alabilirsin böyle yaparsan.
euiktisat23, 4 hafta önce

21 Mart 2025 22:16

Kardeş bir sorun çıkmaz için rahat olsun ama bir dahakine dikkatli ol sonra son pişmanlık fayda vermez sana. Bu anlattığın olaydan dolayı ceza almazsın ulaşabilirsen ulaş konuş meseleyi tatlıya bağla için daha rahat etsin

gassaray1905
Aday Memur
21 Mart 2025 22:26

kyok nedir hocam kesinlikle hiçbir şekilde oynadığı karakterin adını bile kullanmadım özelden konuştuk onda da kesinlikle hakaret etmedim.
muallimmm4638, 4 hafta önce
ceza vermesi nasıl kesin olabilir ? olayın maddi unsuru oluşmuş mu? bi de oyun platformu gidip evet hakaret ettim demezsen neyle kanıtlaycak oyuncu profilinde adın soy adın yazmıyor heralde genç osman? etmedim böyle bşrini tanımıyorum de bitsin büyük ihtimalle kyok alabilirsin böyle yaparsan.

gassaray1905
Aday Memur
21 Mart 2025 22:27

hocam inanın dikkatliyim zaten asla böyle şeyler yapmam bir anlık öfkeyle yaptım kendisine ulaşamam oyunda bulamam tekrar.
Sakaryalı540, 4 hafta önce

Kardeş bir sorun çıkmaz için rahat olsun ama bir dahakine dikkatli ol sonra son pişmanlık fayda vermez sana. Bu anlattığın olaydan dolayı ceza almazsın ulaşabilirsen ulaş konuş meseleyi tatlıya bağla için daha rahat etsin

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
21 Mart 2025 23:46

Lol denilen platform oyun platformu mu ? Öyle seni şikayet ettim demeyle dava açılmıyor. Senin IP bilgilerine nasıl ulaşacaklar ?

gassaray1905
Aday Memur
22 Mart 2025 00:22

dava açılırsa şirket ip bilgilerimi paylaşıyor.
ÇOTANAK, 4 hafta önce

Lol denilen platform oyun platformu mu ? Öyle seni şikayet ettim demeyle dava açılmıyor. Senin IP bilgilerine nasıl ulaşacaklar ?

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
23 Mart 2025 04:43

Ceza davaları, müştekiler tarafından doğrudan açılmaz. Hazırlık aşaması denilen soruşturma süreci olur, bu süreçte şikayete konu hususun ceza kanununda suç olup olmadığına göre dava açılıp açılamayacağı savcılıkça kararlaştırılır. Savcılığın dava açması, sanığın suçu işlediği anlamına gelmez, bu yüzden hakkında muhkumiyet hükmü olmayan kişilerin masum olduğu kabul edilmiştir. İçinizi ferah tutun. Her şikayet ederim diyene de itibar etmeyin.

gassaray1905, 4 hafta önce
dava açılırsa şirket ip bilgilerimi paylaşıyor.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
24 Mart 2025 13:13

Hakaret kişiye değil oyun karakterine yapılıyor. Ayrıca oyun firması Amerikan olduğu için İP vermez.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi