Editörler : Pangaea
23 Mart 2025 16:53

Yeni sistemde sağlık raporu
Ameliyat oldum 20 gün heyet raporu aldım. 10. gün kendimi iyi hissedip okula başlamak istedim fakat idare yeni sisteme göre raporu doktorun bozması lazım dedi. Eski sistemde istediğimiz zaman raporu bozup başlayabiliyorduk. Yeni sistemle ilgili bilgisi olan idareci arkadaşlar bilgilendirirlerse mutlu olurum
23 Mart 2025 17:41

bu raporu veren doktora gidip,çalışabilir raporu alınacak

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
24 Mart 2025 10:41

Öncelikle geçmiş olsun, daha da iyi olursunuz inşallah.

Kendinizi işveren/amir yerine koyun ve iş sağlığı ve güvenliği uygulaması kapsamında talebinizi tekrar düşünün. Kimse doktorun çalışamaz dediği bir kişiyi çalıştıramaz. Çalıştırır da çalışanın başına bir şey gelirse de altından kalkamaz. Dolayısıyla eski veya yeni fark etmez, raporlu olduğu bilinen birini çalıştırmak doğru değildir. Eskiden yapılabiliyor olması da doğru değildir.

berçavever
Aday Memur
24 Mart 2025 10:43

Teşekkür ederim
YUSUF YILDIRIM, 4 hafta önce

Kendinizi işveren/amir yerine koyun ve iş sağlığı ve güvenliği uygulaması kapsamında talebinizi tekrar düşünün. Kimse doktorun çalışamaz dediği bir kişiyi çalıştıramaz. Çalıştırır da çalışanın başına bir şey gelirse de altından kalkamaz. Dolayısıyla eski veya yeni fark etmez, raporlu olduğu bilinen birini çalıştırmak doğru değildir. Eskiden yapılabiliyor olması da doğru değildir.

berçavever
Aday Memur
24 Mart 2025 11:08

Evet şimdi bir haber sitesinde gördüm artık raporlu olduğun gün kadar işe gidemeyecek ancak doktor çalışabilir raporu verirse işe başlanabilecek

berkaydal
Şube Müdürü
24 Mart 2025 11:34

Zaten böyleydi. Bilinmediği için bazen müdürlerin de işine geldiği için hadi gel deniliyordu. Sağlık izni olan birini devlet çalıştıramaz.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
26 Mart 2025 23:50

Eskiden yapıldığına katılmıyorum.Eskiden 20 gün raporlu iken ise baslamak için 15. Gün gidip aynı doktordan çalışabilir raporu alarak önceki raporu bozdurmuştum.

YUSUF YILDIRIM, 4 hafta önce

aydın.d
Aday Memur
28 Mart 2025 13:23

Hocam çalışabilir raporu almak lazımmış. Ama yatın dinlenin işte ne güzel daha çok toparlarsınız :))

berçavever
Aday Memur
28 Mart 2025 15:10

aynen hocam teşekkürler
aydın.d, 3 hafta önce

Hocam çalışabilir raporu almak lazımmış. Ama yatın dinlenin işte ne güzel daha çok toparlarsınız :))

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi