Editörler : E.Kayı Han

checkvizor
Şef
31 Mart 2025 07:58

Bakanlık farkı bunlar tamamen.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
03 Nisan 2025 20:31

Sen kimsin mezeci mi

kulupcu, 4 hafta önce

Tıbbı Sekreter bölümü üniversiteye giderek okunan (2) sonrasında sınav ile ataması gerçekleştirilen bir bölüm, zabıt katipliği için bildiğin üzere lise mezunu olman ve gerekli şartları taşıman yeterli, herhangi bir önlisans mezunu atandığı zaman hemen hemen söylediğin maaşları alabiliyor. Katiplik alt memur maaşı, ha hukuk, icra ve kaçakçılık mahkemelerinde değilsen (sarf), Katiplik mesleği konumu itibari ile yüzde 80 lik bir banda ego tatminini sağlamakta, kalite sayısı inanılmaz seviyede düştü, neyse bunları neden söyledim bilmiyorum şimdi.

Ha şu geçinemeyen arkadaş, çok haklısın güzel kardeşim, şimdi sana yazmış birisi nasıl olurda geçinemezsin yahu falan şeklinde, sen onlara takılma, sabah öyle akşam saman yiyip, yatıyorlar: Ha sigara içiyorsan da içme derler. BİZ NE YAZIK Kİ KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞIYORUZ

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
03 Nisan 2025 20:34

Tıbbi sekreter katibin dengi olamaz. Kimsede bir tutmuyor merak etme. İlkokul mezunu bir kişinin hatta cahil birisinin bile yapabileceği bir işte neden kendimizi bir tutalım. Bir kere aramızda gömlek farkı var. Bağımsız yargı çalışanı ile sekreteri neden bir tutalım kendimize. Bizim attığımız imza ile senin hürriyetin bağlanıyor var mı sende bu yürek?

howards, 3 hafta önce

zabıt katipleri başka meslekleri emsal tutacaklarına kendi haklarını arasınlar. şimdi de sekreterler mi rakibiniz oldu? öğretmenler, doktorlar derken şimdi sekreterler. çoğunluğunu lise mezunu vasıfsızların oluşturduğu, işe girdikten sonra açıktan fakülteler ve meslek yüksek okullarının bitirildiği, dayı-amca torpilinin kullanıldığı bir meslek mensubu sürekli burada ağlayarak hak alabileceğini sanıyor.

delocan
Aday Memur
04 Nisan 2025 08:20

katiller master yaparak mı katıp oluyor. yazında sekreterliği anlatırken katipligi tanımlamissin. gecmisi belli. Bir katip olarak söylüyorum bir öğretmenle bir doktorla bir Katibi aynı kefeye koymayın. yok 4 yıllık adalet bölümü olsaydı ve katıp olmak için tek şart bu bölümün bitirilmesi gerekseydi o zaman sizinle aynı fikirde olurdum. aslında yazıp yazıp sildiğim o kadar çok şey var ki, değmez... vesselam
Abbas.KILKUYRUK2, 2 hafta önce

Tıbbi sekreter katibin dengi olamaz. Kimsede bir tutmuyor merak etme. İlkokul mezunu bir kişinin hatta cahil birisinin bile yapabileceği bir işte neden kendimizi bir tutalım. Bir kere aramızda gömlek farkı var. Bağımsız yargı çalışanı ile sekreteri neden bir tutalım kendimize. Bizim attığımız imza ile senin hürriyetin bağlanıyor var mı sende bu yürek?

04 Nisan 2025 09:35

Arkadaşlar Allah aşkına bu ülkede diplomaya göre mi maaş alınıyor? Belediyedeki işçi öğretmenden, mühendisten fazla alıyor. Havalimanında çalışan güvenlik o havalimanının emniyet amirinden fazla alıyor. Sizlerde kalkmışsınız katipler lise mezunuyken de mesleğe girebiliyor sekreterler önlisans okuyor denk değil diyorsunuz? SORUMLULUĞA BAKARIM BEN SORUMLULUĞA! Otopside ceset gören, ağır ceza duruşmalarında tecavüzün, cinayetin ve sair diğer pisliklerin bütün safahatını zabıta geçiren, uyuşturucu, silah ve her türlü suç unsurunu elinden geçiren, emanete aldıran, hakim, savcı gibi en sıkıntılı amir türleriyle sürekli muhatap olan bir meslek zabıt katipliği. Sekreter isterse 20 sene okusun yaptığı iş aynı mı yahu? Bakanlık katipliği adam yerine koymuyor, personeline üç kuruş veriyor diye gerçek değişiyor mu? Büro memurlukları arasında katipliğin ve mübaşirliğin zorluk olarak derecesi bana kalsa en yukarıdadır.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
04 Nisan 2025 10:58

Laf olsun torba dolsun işte katipliğin ne olduğunu bilmez gelmiş buradan tıbbi sekreteri övüyor. Tıbbi sekreterlik neymiş ki cahili köy oraya yapsın bu kadar basit.

MirzaAfşar, 2 hafta önce

Arkadaşlar Allah aşkına bu ülkede diplomaya göre mi maaş alınıyor? Belediyedeki işçi öğretmenden, mühendisten fazla alıyor. Havalimanında çalışan güvenlik o havalimanının emniyet amirinden fazla alıyor. Sizlerde kalkmışsınız katipler lise mezunuyken de mesleğe girebiliyor sekreterler önlisans okuyor denk değil diyorsunuz? SORUMLULUĞA BAKARIM BEN SORUMLULUĞA! Otopside ceset gören, ağır ceza duruşmalarında tecavüzün, cinayetin ve sair diğer pisliklerin bütün safahatını zabıta geçiren, uyuşturucu, silah ve her türlü suç unsurunu elinden geçiren, emanete aldıran, hakim, savcı gibi en sıkıntılı amir türleriyle sürekli muhatap olan bir meslek zabıt katipliği. Sekreter isterse 20 sene okusun yaptığı iş aynı mı yahu? Bakanlık katipliği adam yerine koymuyor, personeline üç kuruş veriyor diye gerçek değişiyor mu? Büro memurlukları arasında katipliğin ve mübaşirliğin zorluk olarak derecesi bana kalsa en yukarıdadır.

yusuf132
Memur
04 Nisan 2025 15:18

master mezunu avukata nasıl dilekçe yazılması gerektiğini lise mezunu katipler tarif ediyor. artık etiket devri bitti yapılan işin unsuru önemli

delocan, 2 hafta önce
katiller master yaparak mı katıp oluyor. yazında sekreterliği anlatırken katipligi tanımlamissin. gecmisi belli. Bir katip olarak söylüyorum bir öğretmenle bir doktorla bir Katibi aynı kefeye koymayın. yok 4 yıllık adalet bölümü olsaydı ve katıp olmak için tek şart bu bölümün bitirilmesi gerekseydi o zaman sizinle aynı fikirde olurdum. aslında yazıp yazıp sildiğim o kadar çok şey var ki, değmez... vesselam

howards
Şef
09 Nisan 2025 17:06

Doğru diyorsun bir olamaz. o yüzden tıbbi sekreterler ile maaşınızı mukayese ediyorsunuz.

Abbas.KILKUYRUK2, 2 hafta önce

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
09 Nisan 2025 20:25

Mukayese mı var git işine cahile bak

howards, 1 hafta önce

Doğru diyorsun bir olamaz. o yüzden tıbbi sekreterler ile maaşınızı mukayese ediyorsunuz.

ARTVİNLİ1608
Aday Memur
14 Nisan 2025 14:27

Mübaşirde katiplikte maaşın yanında ek gelirler var. Keşif paraları falan. Çok yükseliyor. Çalışanlar bilerek gizliyor.

Devir Kötü
Şube Müdürü
15 Nisan 2025 22:40

Dişinizi sıkın. Adalet hizmetleri sınıfı kuruluyor. Sonra herşey çok güzel olacak :D

umuttisigi
Aday Memur
16 Nisan 2025 09:01

aylık 50 saat ile 3 bin fazla mesai, uzlastirmaci ücretleri, keşif ya da otopsi ücretleri, çözümleme yaparsan ücret var ve başkasının nöbetini alırsan haftalık 10 bin olmak üzere ek gelire sahip olunabilir.

Memur bayan
Aday Memur
16 Nisan 2025 10:29

maaşta düzeltmelere gidilecek mi ??

Devir Kötü, 4 gün önce

Dişinizi sıkın. Adalet hizmetleri sınıfı kuruluyor. Sonra herşey çok güzel olacak :D

Devir Kötü
Şube Müdürü
16 Nisan 2025 14:18

AROG filminde "Deminden şimdiye geldim" diye bir replik var o kadar farkeder işte

İyileştirmeleri beklerken buradaki pek çok kişi emekli olur

Memur bayan, 3 gün önce

maaşta düzeltmelere gidilecek mi ??

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi