Editörler : cihan27E.Kayı Han
«10111213141516171819202122

musa1992
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 10:37

Görüşmelerin Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Timur?un başkanlığında yapılan 4. oturumda tamamlandığını belirten Sayın, sözleşme kapsamında günlük yevmiyenin 1750 TL?ye çıkarıldığını, bunun üzerine yüzde 10 zam, KÇP zammı ve sosyal hakların eklendiğini ifade etti. Tüm bu kalemlerle birlikte aylık ücretlerin net 55 bin TL?ye, ikramiye ve ilave tediye ile birlikte 65 bin TL seviyesini geçtiğini açıkladı.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 12:33

Ben silmedim rahat ol. Editör silmiş. Ancak kayıtları aldık.

Hadicanımmm, 2 hafta önce
milleti burada gaza getirecen konuyla alakan olmadığı halde ileri geri konuşacan çocuk mocuk ithamlarda bulunacak bi de şikayet edecekmiş bekliyorum
14 Nisan 2025 12:44

bekliyorum hadi hadi editör silmiş miş silse benimkileri siler bizimkini niye silmemiş de seninkini siliyor sadece yazdıklarının arkasında dur sen başlattın ben bitiririm sıkıntı yapma sen

justice1
Aday Memur
14 Nisan 2025 14:38

Kariyer uzmanı ve müfettiş arkadaşlar lütfen trollere cevap vermeyin

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 15:08

Burada yazıları kişiler silemiyor sen rahat ol çocuk

Hadicanımmm, 2 hafta önce
bekliyorum hadi hadi editör silmiş miş silse benimkileri siler bizimkini niye silmemiş de seninkini siliyor sadece yazdıklarının arkasında dur sen başlattın ben bitiririm sıkıntı yapma sen

sefmemur06
Aday Memur
14 Nisan 2025 16:14

https://www.memurlar.net/haber/1132614/bakan-musavirligi-ve-uzman-atamalarinda-yeni-duzenlemeler.html

Kısa zaman içierisinde plan bütçe komisyonunda görüşülecek. müfettiş/uzman özlük hakları ile ilgili bir iyileştirme olabilir mi?

yerlivemillieleman
Aday Memur
14 Nisan 2025 18:09

Olmaz. Boşa heveslenmeyin

sefmemur06, 2 hafta önce

https://www.memurlar.net/haber/1132614/bakan-musavirligi-ve-uzman-atamalarinda-yeni-duzenlemeler.html

Kısa zaman içierisinde plan bütçe komisyonunda görüşülecek. müfettiş/uzman özlük hakları ile ilgili bir iyileştirme olabilir mi?

sarnav
Aday Memur
15 Nisan 2025 10:49

Arkadaşlar anlıyorum buraya bir umutla yazıp soruyorsunuz yeni bir çalışma olur mu, iyileştirme yapılacak mı diye ama emin olun size olumlu cevap verenler de olumsuz cevap verenler de sizden daha fazla şey bilmiyor. Kimse bir şey bilmiyor şu an. Hadi bilsek bile düzenlemeyi yapacak olan yetkililer bile bugün tamam yapıyoruz deyip yarın vazgeçebildiği için bilinen şeylerin de bir önemi yok bu ortamda. Hal böyle olunca buraya yazdığınız sorulara alacağınız karşılıklar samimi cevaplardan ziyade daha çok trollemeler olacaktır. Birkaç meslektaşım da nedense bu trollere inatla karşılık veriyor, bunun da kimseye bir faydası yok bence.

ExpertE
Genel Müdür
15 Nisan 2025 11:19

Aynısını düşünüyorum duyumu olan dahi yazmasın şu başlık artık diğer sayfaya geçip unutulsun lütfen.

sarnav, 2 hafta önce

Arkadaşlar anlıyorum buraya bir umutla yazıp soruyorsunuz yeni bir çalışma olur mu, iyileştirme yapılacak mı diye ama emin olun size olumlu cevap verenler de olumsuz cevap verenler de sizden daha fazla şey bilmiyor. Kimse bir şey bilmiyor şu an. Hadi bilsek bile düzenlemeyi yapacak olan yetkililer bile bugün tamam yapıyoruz deyip yarın vazgeçebildiği için bilinen şeylerin de bir önemi yok bu ortamda. Hal böyle olunca buraya yazdığınız sorulara alacağınız karşılıklar samimi cevaplardan ziyade daha çok trollemeler olacaktır. Birkaç meslektaşım da nedense bu trollere inatla karşılık veriyor, bunun da kimseye bir faydası yok bence.

sefmemur06
Aday Memur
16 Nisan 2025 12:30

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı https://www.memurlar.net/haber/1133052/ Daha önce 2 kez vazgeçilen kariyer uzman/müfettiş özlük hakları ile ilgili iyileştirme gündeme gelir mi? Bilgisi olan var mı?

gozde30
Aday Memur
16 Nisan 2025 14:06

İsa Karakaş'ın haberine göre hem kariyer hem de taşra uzmanlarının mali ve sosyal haklarında düzenleme yapılacak... Doğru mudur bilemiyorum.

sefmemur06, 1 hafta önce
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı https://www.memurlar.net/haber/1133052/ Daha önce 2 kez vazgeçilen kariyer uzman/müfettiş özlük hakları ile ilgili iyileştirme gündeme gelir mi? Bilgisi olan var mı?

Hunzah
Memur
16 Nisan 2025 14:31

okuman yazman yok mu arkadaşım, adamın haberinde böyle bir bilgi yok. şu başlığa yazıp durmayın, olacak bir şey yok. boşuna umutlandırmayın kimseyi.

gozde30, 1 hafta önce

İsa Karakaş'ın haberine göre hem kariyer hem de taşra uzmanlarının mali ve sosyal haklarında düzenleme yapılacak... Doğru mudur bilemiyorum.

ExpertE
Genel Müdür
16 Nisan 2025 14:35

Yazmayın yorum yapmayın dedikçe başlığı yukarı taşıyorsunuz sefmemur gozde vd. lütfen!

gozde30
Aday Memur
16 Nisan 2025 14:47

ExpertE görüşlerinize saygı duymakla birlikte nasıl hareket edeceğim hususunda kendim karar almak isterim. Etki ve müdahale alanınız yok özetle. İfade ediş şeklinizi nezaketten uzak bulduğumu da belirtmek isterim. Arzu ediyorsanız sayfa yönetimi ile irtibata geçerek başlığı kaldırtmayı deneyebilirsiniz.

ExpertE, 1 hafta önce

Yazmayın yorum yapmayın dedikçe başlığı yukarı taşıyorsunuz sefmemur gozde vd. lütfen!

gozde30
Aday Memur
16 Nisan 2025 14:51

Kullandığınız dil yakışıksız. Olmayan bir bilgiyi paylaşmam. Yetişkin insanlarız duygularımızı yönetebiliriz. Size de aynı şeyi öneriyorum. Arzu ediyorsanız sayfa yönetimi ile irtibata geçerek başlığı kaldırtmayı deneyebilirsiniz.

Hunzah, 1 hafta önce

okuman yazman yok mu arkadaşım, adamın haberinde böyle bir bilgi yok. şu başlığa yazıp durmayın, olacak bir şey yok. boşuna umutlandırmayın kimseyi.

egop0
Aday Memur
16 Nisan 2025 15:07

Merkez ve taşra uzmanlarının özlük hakları oransal olarak iyileştirilmelidir. Çoğu unvana iyileştirme yapılırkan merkez-taşra uzmanları hep gözardı edildi.

HedefKpss2026
Aday Memur
16 Nisan 2025 15:52

Bugün mecliste görüşülüyor hadi yine sessiz sedasız kaptınız uzmanlar...

sefmemur06
Aday Memur
16 Nisan 2025 15:53

Bir bilgi mi aldınız? detay paylaşabilir misiniz?
HedefKpss2026, 1 hafta önce

Bugün mecliste görüşülüyor hadi yine sessiz sedasız kaptınız uzmanlar...

yerlivemillieleman
Aday Memur
16 Nisan 2025 15:56

adam kafa buluyor. birileri de atlıyor işte. kpss yaklaşıyor. vakit kaybetmemek lazım.

HedefKpss2026
Aday Memur
16 Nisan 2025 15:58

Akp tokat milletvekili paylaştı

Toplam 425 mesaj
«10111213141516171819202122

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi