Editörler : cihan27E.Kayı Han
«78910111213141516171819

sefmemur06
Aday Memur
16 Nisan 2025 16:03

Teşekkürler.

hukukuçu.07
Aday Memur
16 Nisan 2025 16:13

Arkadaşlar bu görüşmede mali haklarda iyileştirme ile ilgili bir görüşme yok. Uzman ya da müfettil olmadığı halde bizim özlük haklarımızı bizden çok takip eden arkadaşın beyanı bu.

Enflasyonizm
Aday Memur
16 Nisan 2025 21:03

Arkadaslar oyle bir düzenleme olmayacak, teklif gelmeyecek. Kesin bilgi. Net!

Hunzah
Memur
16 Nisan 2025 21:31

Kaynağını getir de bakalım, okumam yazman var mıymış

gozde30, 3 gün önce

Kullandığınız dil yakışıksız. Olmayan bir bilgiyi paylaşmam. Yetişkin insanlarız duygularımızı yönetebiliriz. Size de aynı şeyi öneriyorum. Arzu ediyorsanız sayfa yönetimi ile irtibata geçerek başlığı kaldırtmayı deneyebilirsiniz.

sefmemur06
Aday Memur
16 Nisan 2025 21:36

Meclis genel kurul görüşmeleri sırasında önerge verilir mi acaba?

ExpertE
Genel Müdür
16 Nisan 2025 22:11

Sanırım ilk kez 11-12 sene önce yazdım nadiren üslubum kayar ama anlamamakta ısrar ederek mühendis sayfasındaki bir elemanın söyledikleri, adalet bakanlığında alt düzeyde olan egolu bir arkadaş ile ismiyle müsemma sürüngen başlığıyla giren 2-3 kişinin parmağında oynar haldesiniz. Adamlar yem atıyor hala teşekkür edip önerge hakkında soru soruyorsunuz sordunuz öğrenince ne oldu anti lobiler tabiri caizse meclisi bastı! Bilsek de konusmayalım diyorum sizin burda olurmu olmaz mı sorularınıza göre şekillenecek değil. Oturduğunuz koltuk dışında tek mücadele etmeden bir desteğe somut katılmadan kurum içi amirler dahil her zamanı geldiğinde kulaklarına kaçırmadan olmaz bu işler işinizi yapıp eve dönmekle. Buradaki herkesten çok duyum bilen birkaç arkadaşla zaten görüşüyoruz bilgi alıyoruz ne metin ne zaman ne etkisi ne başka durum haberiniz yok hala bi de üzerine triplerdesiniz. 666 s khk özelinde eşitsizlik başlığını ilk kim açmış yargı dahil olmak üzere ne aşamalardan geçmiş forumda şöyle bir bakın bakalım. Arkadaşlar bizler nispeten eskiyiz, en çok ailesinin yanından ayrılıp büyükşehirde maaşının yarısını kiraya diğer yarısını ulaşım takım elbise yeme içmeye verip ay sonumu getiremeyen ve mesleği hiç böyle hayal etmemiş gencecik uzm ve müf yrd için ses çıkarmaya çalışıyoruz. Baltalıyorsunuz diyorum aksine gitmeyin artık. Tek yorum da yapmayacağım dinlemeyip yukarıdaki arkadaşlar ve yeni katılan trollerle sinir stresinizi katlayıp katlamama tercihi sizin artık..

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
16 Nisan 2025 22:58

Yav he he

ExpertE, 3 gün önce

Sanırım ilk kez 11-12 sene önce yazdım nadiren üslubum kayar ama anlamamakta ısrar ederek mühendis sayfasındaki bir elemanın söyledikleri, adalet bakanlığında alt düzeyde olan egolu bir arkadaş ile ismiyle müsemma sürüngen başlığıyla giren 2-3 kişinin parmağında oynar haldesiniz. Adamlar yem atıyor hala teşekkür edip önerge hakkında soru soruyorsunuz sordunuz öğrenince ne oldu anti lobiler tabiri caizse meclisi bastı! Bilsek de konusmayalım diyorum sizin burda olurmu olmaz mı sorularınıza göre şekillenecek değil. Oturduğunuz koltuk dışında tek mücadele etmeden bir desteğe somut katılmadan kurum içi amirler dahil her zamanı geldiğinde kulaklarına kaçırmadan olmaz bu işler işinizi yapıp eve dönmekle. Buradaki herkesten çok duyum bilen birkaç arkadaşla zaten görüşüyoruz bilgi alıyoruz ne metin ne zaman ne etkisi ne başka durum haberiniz yok hala bi de üzerine triplerdesiniz. 666 s khk özelinde eşitsizlik başlığını ilk kim açmış yargı dahil olmak üzere ne aşamalardan geçmiş forumda şöyle bir bakın bakalım. Arkadaşlar bizler nispeten eskiyiz, en çok ailesinin yanından ayrılıp büyükşehirde maaşının yarısını kiraya diğer yarısını ulaşım takım elbise yeme içmeye verip ay sonumu getiremeyen ve mesleği hiç böyle hayal etmemiş gencecik uzm ve müf yrd için ses çıkarmaya çalışıyoruz. Baltalıyorsunuz diyorum aksine gitmeyin artık. Tek yorum da yapmayacağım dinlemeyip yukarıdaki arkadaşlar ve yeni katılan trollerle sinir stresinizi katlayıp katlamama tercihi sizin artık..

Sevalsevalsevo
Aday Memur
19 Nisan 2025 16:05

Vergi başmüfettişi mart 2025 maaşı 83 bin tl

falancaolsun
Memur
19 Nisan 2025 17:25

Kamu Mühendisi denen illet meslek mart 2025 maaşı: 58 bin TL
Sevalsevalsevo, 2 saat önce

Vergi başmüfettişi mart 2025 maaşı 83 bin tl

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 17:29

Yapay zekaya sordum. Kamu müfettişleri ile kamu mühendisleri gelişmiş ülkelerde ne kadardır ve kıyaslamasını yaparmısın ? Cevap olarak görüyorum ki %10 civarı kamu müfettişleri fazla maaş alıyor. Burada ise arada uçurum var uçurum.

19 Nisan 2025 17:53

Hocam kendi kafanızla algı filan yapmayın. Müfettişliği genel olarak mühendis alanı ile kıyaslamak hata. Yanlış korelasyon Yanlış sonuç verir. Siz genel olarak mühendisler ile kiyaslarsaniz öyle bir sonuç çıkma ihtimali çıkar. Şuan Türkiye'de de ASELSAN veya benzeri kamu kuruluşlarında çalışan bir mühendis Müfettişten fazla maaş kazanıyor.

KamudaMemur, 1 saat önce

Yapay zekaya sordum. Kamu müfettişleri ile kamu mühendisleri gelişmiş ülkelerde ne kadardır ve kıyaslamasını yaparmısın ? Cevap olarak görüyorum ki %10 civarı kamu müfettişleri fazla maaş alıyor. Burada ise arada uçurum var uçurum.

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 17:58

Konuyu anlamamazlıktan gelip, konuyu farklı yerlere çekmeyin lütfen. Yazı gayet net. KAMU Mühendisi ile KAMU müfettişi maaşlarını gelişmiş ülkelerde kıyaslanmıştır.

DüşükBütçeliOblomov, 39 dk. önce

Hocam kendi kafanızla algı filan yapmayın. Müfettişliği genel olarak mühendis alanı ile kıyaslamak hata. Yanlış korelasyon Yanlış sonuç verir. Siz genel olarak mühendisler ile kiyaslarsaniz öyle bir sonuç çıkma ihtimali çıkar. Şuan Türkiye'de de ASELSAN veya benzeri kamu kuruluşlarında çalışan bir mühendis Müfettişten fazla maaş kazanıyor.

19 Nisan 2025 18:05

Yazi net değil. Kaynak güvenilir bile değil. Aynı soruyu chatgbt' ye gelişmiş ülkeleri çıkarıp Türkiye'de diye sordum. Verdiği cevaba göre kamu mühendisleri Türkiye'de daha fazla kazanıyor :)

KamudaMemur, 34 dk. önce

Konuyu anlamamazlıktan gelip, konuyu farklı yerlere çekmeyin lütfen. Yazı gayet net. KAMU Mühendisi ile KAMU müfettişi maaşlarını gelişmiş ülkelerde kıyaslanmıştır.

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 18:10

Yazı gayet net, soru gayet açık. Gelişmiş ülkelerin verileride gayet net.

Ama bir muhasebiciye sormuşlar 2*2 kaç yapar diye ? Muhasebeci kaç yapmamı istersiniz demiş. Sizde o muhasebici gibi olmayın, dürüst olalım. Herkes hakkettiği maaşları alsın. Kimsenin hakkına girmeyelim.

Aselsendaki mühendisi kalktınız örnek gösterdiniz. Google, Microssoft, Tesla ve daha bir çok büyük şirkette. Mühendisler o ülkedeki kamu müfettişinden kaç dolar fazla maaş kazanıyor. Hiç bunları konuşmuyorsunuz.

DüşükBütçeliOblomov, 27 dk. önce

Yazi net değil. Kaynak güvenilir bile değil. Aynı soruyu chatgbt' ye gelişmiş ülkeleri çıkarıp Türkiye'de diye sordum. Verdiği cevaba göre kamu mühendisleri Türkiye'de daha fazla kazanıyor :)

Hunzah
Memur
19 Nisan 2025 18:25

B grubu kadro olan mühendisler ve taşra uzmanı asla merkez uzmanla eş olmayacak. Çatlayın

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 18:29

Sen kimsin de bu tür bir yazı yazıyorsun buraya ? Çevresine saygısı ve sevgisi olmayan insanların kendisine de saygı ve sevgisi olmaz. İnsan olmak önemli bir mevzu. Şu ana kadar mühendislerden bir tane bile kariyet uzmanları ile müfettişler ile eşit olalım isteğinde de bulunmadı. Gelişmiş ülkelerin verileri ortada. Bir üstteki yazıya eksi verenlerde nasıl bir vicdan var nasıl bir düşünce var nasıl bir dürüstlük var ?

Unutmayalım kul hakkı yarına kalır ama yanınıza kalmaz.

Unutmayalım Hasedçiler sonunda kendilerini yer bitirir. Kimseye bir şey yapamaz...

Hunzah, 7 dk. önce

B grubu kadro olan mühendisler ve taşra uzmanı asla merkez uzmanla eş olmayacak. Çatlayın

Toplam 376 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi