Editörler : E.Kayı Han
24 Mart 2025 15:38

Sağlıktan İKM'ye geri dönüş

Merhaba. Halihazırda sözleşmeli 1 senelik ikm iken kendi alanım olan ağız ve diş sağlığından sağlık teknikeri olarak bir üniversite hastanesine atanmam sebebiyle sözleşmeyi feshederek istifa ettim. Şu an 3. ayım sağlıkta fakat infaz koruma memurluğuna geri dönmek istesem bu mümkün mü? Mümkünse nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.

24 Mart 2025 15:55

Mahsuru yoksa ağız ve diş sağlığı teknikeri olarak aylık kazancınız nedir? Maaş ve diğer ek ödemelerle beraber. Merak ettim.

umuttisigi
Aday Memur
24 Mart 2025 15:56

neden geri dönmek istiyorsunuz

ExİkmSaglikci
Aday Memur
24 Mart 2025 15:58

Çıplak maaş yaklaşık 50 + döner + taban yaklaşık 58-60 hocam
MirzaAfşar, 4 hafta önce

Mahsuru yoksa ağız ve diş sağlığı teknikeri olarak aylık kazancınız nedir? Maaş ve diğer ek ödemelerle beraber. Merak ettim.

ExİkmSaglikci
Aday Memur
24 Mart 2025 16:00

Sevemedim hastane ortamını hocam.
umuttisigi, 4 hafta önce
neden geri dönmek istiyorsunuz
24 Mart 2025 16:00

Hocam geri dönme istediğiniz neden acaba?

Akıl vermek gibi olmasın lütfen yanlış anlamayın ama herhangi bir adalet bakanlığı personeli olarak alacağınız maaş 45 bin TL şuan. 60 Nerede, 45 nerede? Şartlarınızın zorluğunu bilemem ama yapmamanızı öneririm.

Sorunuza gelecek olursak 657'ye tabi iseniz kendi bölümünüzle alakası olmayan İKM'ye direk istifa edip geçemezsiniz diye düşünüyorum.

ExİkmSaglikci, 4 hafta önce
Çıplak maaş yaklaşık 50 + döner + taban yaklaşık 58-60 hocam

umuttisigi
Aday Memur
24 Mart 2025 16:01

anladım hocam adalet bakanlığı bence kabul eder

umuttisigi
Aday Memur
24 Mart 2025 16:02

hocam Her şey maaş değil uzman çavuş alıyor 60 70 arası doğuda ama yapılır mı onlara sor
MirzaAfşar, 4 hafta önce

Akıl vermek gibi olmasın lütfen yanlış anlamayın ama herhangi bir adalet bakanlığı personeli olarak alacağınız maaş 45 bin TL şuan. 60 Nerede, 45 nerede? Şartlarınızın zorluğunu bilemem ama yapmamanızı öneririm.

Sorunuza gelecek olursak 657'ye tabi iseniz kendi bölümünüzle alakası olmayan İKM'ye direk istifa edip geçemezsiniz diye düşünüyorum.

ExİkmSaglikci
Aday Memur
24 Mart 2025 16:08

Ne bileyim hocam, cezaevi biraz daha rahat daha güzeldi. Hastane ortamını pek sevemedim. Zaten mesleği de unuttum yıllar geçti mezun olalı. Yeni bir şehir yeni bir ortam pek ısınamadım diyebilirim. Halihazırda ikm arkadaşlarım dediğiniz gibi 43 alıyor.
MirzaAfşar, 4 hafta önce

ExİkmSaglikci
Aday Memur
24 Mart 2025 16:09

İkisinde de sözleşmeliyim hocam, sozlesmeliden sözleşmeliye kendi alanimiz dışında geçiş yok diye biliyorum. Ama bir arkadaşım da 1 sene dolmadan geri dönebilirsin tarzında bir şey söyledi. Aslında merak ettiğim o konu.
umuttisigi, 4 hafta önce
anladım hocam adalet bakanlığı bence kabul eder

ahmet çay
Aday Memur
24 Mart 2025 18:27

Hocam özelden mesaj attım bakabilir misiniz acaba

25 Mart 2025 05:08

Sağlığı sevmeye çalış kardeş... BİLDİĞİM KADARIYLA : Kadrolu ikm olarak Muvafakat alıp ayrılsaydın geri gelme ihtimalin vardı. Yani tekrar her iki kurumun görüşü ve muvafakatı ile CTE bünyesine dönüş yapabilirdin. Sözleşmeli iken böyle bir muvafakat hakkı yok. Sözleşmeli memur pozisyonu (askerlik. doğum, rapor gibi durumlarda) saklı tutulabiliyor. İstifa sonrası tekrar size bir sözleşme vizesi açmazlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama talepte bulunun çıkmamış candan umut kesilmez

ExİkmSaglikci
Aday Memur
25 Mart 2025 06:38

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. şansımı deneyeceğim umarım bir şeyler olur
iyilikiyidir, 4 hafta önce
Sağlığı sevmeye çalış kardeş... BİLDİĞİM KADARIYLA : Kadrolu ikm olarak Muvafakat alıp ayrılsaydın geri gelme ihtimalin vardı. Yani tekrar her iki kurumun görüşü ve muvafakatı ile CTE bünyesine dönüş yapabilirdin. Sözleşmeli iken böyle bir muvafakat hakkı yok. Sözleşmeli memur pozisyonu (askerlik. doğum, rapor gibi durumlarda) saklı tutulabiliyor. İstifa sonrası tekrar size bir sözleşme vizesi açmazlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama talepte bulunun çıkmamış candan umut kesilmez

anten10
Memur
25 Mart 2025 09:10

Ömrünün 3/1 ini kapalı ortamda güneş görmeden kapalı kapılar ardında iletişimsiz, mobinge uğrayarak, bayramları ailesinden uzak mahkumlarla geçiren, sürekli tehdit ve saldırıya maruz kalan...... İnfaz ve Koruma Memuru aylık 43 bin TL, diğer memurlar ise 55-60 Bin maaş alsın. Adalet mi bu sayın bakan?

25 Mart 2025 21:15

Rica ederim. umarım hakkında hayırlısı olur. Ama gelme kardeşim şartlarını bilemem de gün geçtikçe meslek dibe gidiyor....
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. şansımı deneyeceğim umarım bir şeyler olur

ExİkmSaglikci
Aday Memur
25 Mart 2025 21:40

genel olarak ikm olan kim varsa çoğu kurtulmak için çare arıyor doğru hocam. ama özellikle vardiya rahat baya sayım alıp devriye atıp saatin geçmesini bekliyorsun sadece, ha riski sıkıntısı yok mu var tabi ama cezaevi hastane gibi değil yani nasi desem aile ortamı var çalışma arkadaşların ve hatta mahkumlar bile daha sıcakkanli geliyor bana asil sebebi bu geçmek istememin. cezaevine girince dış dünyadan kopuk olmak bile çoğu kişi gülecek belki ama benim çok hoşuma gidiyor en basitinden mesai saati boyunca ne kadar derdim sıkıntım varsa nizamiyede bırakıyordum ben :')
Rica ederim. umarım hakkında hayırlısı olur. Ama gelme kardeşim şartlarını bilemem de gün geçtikçe meslek dibe gidiyor....
25 Mart 2025 21:43

Hayattan izole olmak haklısın bazen iyi geliyor insana ama kendinden biliyorsun değeri olmayan kurum. İş olarak haklısın tabi ünvanı diş teknisyeni misal senden iş bekleyen kişi var ama ikm de ekip işi olduğu için bir şekilde iş eriyor... Hakkında hayırlısı olsun kardeş. Şansını dene bir baktın istediğin nasip olur.
genel olarak ikm olan kim varsa çoğu kurtulmak için çare arıyor doğru hocam. ama özellikle vardiya rahat baya sayım alıp devriye atıp saatin geçmesini bekliyorsun sadece, ha riski sıkıntısı yok mu var tabi ama cezaevi hastane gibi değil yani nasi desem aile ortamı var çalışma arkadaşların ve hatta mahkumlar bile daha sıcakkanli geliyor bana asil sebebi bu geçmek istememin. cezaevine girince dış dünyadan kopuk olmak bile çoğu kişi gülecek belki ama benim çok hoşuma gidiyor en basitinden mesai saati boyunca ne kadar derdim sıkıntım varsa nizamiyede bırakıyordum ben :')

ExİkmSaglikci
Aday Memur
25 Mart 2025 21:49

umarım olur hocam deneyeceğim her yolu, teşekkür ederim ilgi alakanız için şimdiden iyi bayramlar hocam
Hayattan izole olmak haklısın bazen iyi geliyor insana ama kendinden biliyorsun değeri olmayan kurum. İş olarak haklısın tabi ünvanı diş teknisyeni misal senden iş bekleyen kişi var ama ikm de ekip işi olduğu için bir şekilde iş eriyor... Hakkında hayırlısı olsun kardeş. Şansını dene bir baktın istediğin nasip olur.
25 Mart 2025 21:57

Eyvallah Cümleten hayırlı bayramlar
umarım olur hocam deneyeceğim her yolu, teşekkür ederim ilgi alakanız için şimdiden iyi bayramlar hocam
Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi