Editörler : Pangaea
24 Mart 2025 23:12

Yöneticilikten ne zaman istifa etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar. ben 3 yıldır ilçede iyi bir proje okulunda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. İstifa edip öğretmenliğe dönmek istiyorum. ilçemde boşluk yok. il iemrine gitmeye hazırım. Ne zaman istifa etsem istifam kabul olur bilenler söyleyebilir mi?

vengberz
Şube Müdürü
25 Mart 2025 04:57

Kararlıysanız hemen verin dilekçeyi. Affa mazhar olup olmayacağınızı veya ne zaman olabileceğinizi en iyi bu yolla öğrenirsiniz.

25 Mart 2025 06:33

il içi ,dışı başlamadan dilekçe verin

historian58
Aday Memur
25 Mart 2025 23:57

Nisan norm fazlası atamasında il içerisinde boş kadroya atanma riskini göze alarak verin kararınızı derim.

ebuducane
Daire Başkanı
26 Mart 2025 00:22

Hocam eğitim öğretim ortasında kabul edilir mi acaba ? Yani şöyle 3-9 Mayıs il içi atama var. Ben 27 nisanda istifa etsem direk kabul edilir mi?
bahçesaray, 4 hafta önce
il içi ,dışı başlamadan dilekçe verin

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
26 Mart 2025 05:21

Eğitim öğretim yılı tamamlanmadan kabul etmeyebilirler.İlçe mem müdürü ile görüşerek zamani birlikte belirlemeniz lehinize olur.Size boş normlardan birini seçme şansı verirler.

ebuducane, 3 hafta önce
Hocam eğitim öğretim ortasında kabul edilir mi acaba ? Yani şöyle 3-9 Mayıs il içi atama var. Ben 27 nisanda istifa etsem direk kabul edilir mi?
26 Mart 2025 06:21

garantisi yok
ebuducane, 3 hafta önce

ebuducane
Daire Başkanı
29 Mart 2025 12:49

Peki proje okulu istifasını bakan mı onaylar il mi?
29 Mart 2025 13:58

o iş geçti, 8 nde proje sonuçları açıklanacak

ebuducane
Daire Başkanı
29 Mart 2025 14:14

ne alakası var ? tam anlayamadım
bahçesaray, 3 hafta önce
o iş geçti, 8 nde proje sonuçları açıklanacak

ebuducane
Daire Başkanı
31 Mart 2025 00:46

ceWab
31 Mart 2025 06:48

8 inde proje okul sonuçları açıklanacsk. Öncesinde istşfa etseydin yerine biri gelirdi artı boş yere kayardın. Şimde 8 inden sonra istifaya başvursan projeye geçenlerin yerine seni atarlar mı yoksa normf fazlası ile beraber mi atanırsın bilemedim. Riskki iş. Temmuzda emekliliği bekke derim.

ebuducane
Daire Başkanı
03 Nisan 2025 15:35

başkan ben haziranda istifa etsem karne günü itibari ile istifam kabul edilir mi?

albatros52
Memur
03 Nisan 2025 17:04

İstifa herhalukarda kabul edilir. Tabi kötü izlenim bırakmama adına ilçe biraz bekle diyebilir. Karne sonrası istifa etmek eğitim öğretim açısından daha mantıklı. Fakat öncelikle kendi faydanıza olanı tercih etmek için. İstifa durumunda öğretmenlikte hangi okuldan geldiyseniz o okulda boş kadro varsa oraya atıyor. Okulda boş yoksa geldiğiniz ilçede boş yere atama yapıyor. Şimdiden o ilçedeki boş yerleri öğrenin kafanıza uyan varsa hemen dilekçe verip atana bilirsiniz. Kafanıza uyan yoksa norm fazlalarını ilçe içi atamayı bekleyin. Ayda bir sorun. Ne zaman uygun yer çıkarsa o zaman geçin. Yoksa karneyi verdikten sonra geçin. Proje okulunda iseniz ilçe ile aranız iyiyse proje okullarından birine istifa sonrası görevlendirme seneye de kadrolu olarak çalışabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

uyem1234
Aday Memur
07 Nisan 2025 22:27

Hemen

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi