Editörler : Pangaea

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
26 Mart 2025 23:44

Şahit olduğumuz bildiğimiz şeyler var ki konuşuyoruz yoksa senin aydinlanmamiş yegane sandığın beyninin üretebileceği kötülükleri tahayyül edecek bir ahlaka sahip değilim hamdolsun.Bak dürüst olduğuma inanman için sihirli kelime kullandım kaçmasın gözünden. Gizli tanık olarak işlem yapılmasını sağlayacağım günler gelecek elbet.O zaman hatırlatırım bu konuyu.Sitedeki muhabbetleri oku az orda da bir sürü anlatan var.Sadece ben doğruyum kimse değilcilikle anca karini anneni ikna edebilirsin...

berkaydal, 3 hafta önce

Çapına göre fazla iddialı cümleler bunlar. Memleketinde çalışan insanlara her türlü iftirayı atan birisi için büyük laflar bunlar.

Ne dediğine bilmeyen duymak istemediği laflar duyar. Haddini açtığını kabul edip içimdeki kötülüğü etrafa saçtığın için özür dilemen gereken yerde boş konuşuyorsun hâlâ.

Bir şeyi isterken bile ilk önce kendi meslektaşını satan adamdan fayda gelmez. Sen faydasızsın. Samimiyetle özür dilersen belki insanlar konuyu okuyup hakkını helal eder bu gecede. Yoksa bu kadar insanın vebalini taşırsın.

berkaydal
Şube Müdürü
27 Mart 2025 09:06

Koskoca ülke, yüzbinlerce öğretmen. Paşam gördüğü üç kişiyle binlercesinin hakkına giriyor, iftira atıyor. Yetmiyor kötülüklerini istiyor. Sonra da çıkıp ahkam kesiyor. Karşı çıkınca da torpilcilikle suçluyor. Yazık.

Ne hayır mübarek günde iftiradan kaçıyor, ne dediklerinin ağırlığını anlıyor. Yüzüne karşı söylüyoruz ne hatasını anlayacak düşüncesi var ne de utanması.. İçindeki irini akıtıyor pervasızca. Beklersin ki özür dileyecek ama onun için de erdem lazım. Ne arar.

Memleketinogretmeni, 3 hafta önce

Şahit olduğumuz bildiğimiz şeyler var ki konuşuyoruz yoksa senin aydinlanmamiş yegane sandığın beyninin üretebileceği kötülükleri tahayyül edecek bir ahlaka sahip değilim hamdolsun.Bak dürüst olduğuma inanman için sihirli kelime kullandım kaçmasın gözünden. Gizli tanık olarak işlem yapılmasını sağlayacağım günler gelecek elbet.O zaman hatırlatırım bu konuyu.Sitedeki muhabbetleri oku az orda da bir sürü anlatan var.Sadece ben doğruyum kimse değilcilikle anca karini anneni ikna edebilirsin...

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
27 Mart 2025 23:50

Benim cümlelerimi algılayamayacak kadar dile hakimiyetsizsiniz.Gördüğümü bildiğimi söylüyorum iftira attığımı iddia ediyor ve mübarek günde virvirvır diyorsun.Kendinizi düzgün olarak lanse etmek için kullandığınız dininizi ben tanımıyorum.Ülkede olup biteni görmezden gelecek kadar korkak olmanızı anlayabilirim ama gerçekleri söyleyenlere iiftiracı diyecek kadar ahlaksız olmanızı kabul edemem.Siz kendiniz gibilerle konuşun.Benim ve benim gibilerin muhatabı değilsiniz.

berkaydal, 3 hafta önce

Koskoca ülke, yüzbinlerce öğretmen. Paşam gördüğü üç kişiyle binlercesinin hakkına giriyor, iftira atıyor. Yetmiyor kötülüklerini istiyor. Sonra da çıkıp ahkam kesiyor. Karşı çıkınca da torpilcilikle suçluyor. Yazık.

Ne hayır mübarek günde iftiradan kaçıyor, ne dediklerinin ağırlığını anlıyor. Yüzüne karşı söylüyoruz ne hatasını anlayacak düşüncesi var ne de utanması.. İçindeki irini akıtıyor pervasızca. Beklersin ki özür dileyecek ama onun için de erdem lazım. Ne arar.

berkaydal
Şube Müdürü
28 Mart 2025 09:26

Memleketinde çalışanlar çoğunlukla torpille-hileli evlilik, heyet raporu, eş durumu yaratma- memleketine geldiğinden zaten haksızlık yapmış durumda bir de kira yardımı almasınlar.

Allahtan korkmadığı gibi kuldan da utanmıyor. Sözlü olsa inkar edecek ama yazıyı inkar edecek kadar da kendinden geçmiş. Yazık. Muhatap değilmiş. Utan utan.

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi