Editörler : swat3410

Bozkır66
Aday Memur
09 Nisan 2025 21:40

Bu kadar çabuk tayini çıkınca kendi de çok şaşırdı Sadece görev süresini doldurduğu için dilekçe yazmıştı.
Bozkır66, 2 hafta önce
Bir arkadaşım atama yönetmeliği gelmeden önce 10 şubatta dilekçe verdi martın ilk haftasında istediği yere tayin oldu.batıdan batıya çıktı tayini.ve tek şarkı vardı.ege illerinden birinde görev yapıyordu ve yine bir ege iline gitti.Çocukları okula gittiği için Haziranda ilişik kesmek için kendi personel şubesine dilekçe verdi haziranda ilişik kesecek

Bozkır66
Aday Memur
09 Nisan 2025 21:41

Görev süresi 8 yıl olan yerde 8 yılı doldurmasına 3 ay kalmıştı
Bozkır66, 2 hafta önce
Bu kadar çabuk tayini çıkınca kendi de çok şaşırdı Sadece görev süresini doldurduğu için dilekçe yazmıştı.

musarami
Memur
09 Nisan 2025 22:15

Yönetmelikten önce hemen çıkıyordu, doğrudur çevremde örnekleri de var. Ama Yönetmelikten sonrasi için belirsizlikler var. Bazıları diyor ki Mazeret atamasına tabii olursun, zorunlu görevlerini yapmışsın diyor. Bazıları genel atama diyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba diye buraya yazdım.
Bozkır66, 2 hafta önce
Bir arkadaşım atama yönetmeliği gelmeden önce 10 şubatta dilekçe verdi martın ilk haftasında istediği yere tayin oldu.batıdan batıya çıktı tayini.ve tek şarkı vardı.ege illerinden birinde görev yapıyordu ve yine bir ege iline gitti.Çocukları okula gittiği için Haziranda ilişik kesmek için kendi personel şubesine dilekçe verdi haziranda ilişik kesecek
10 Nisan 2025 00:53

Mayis 25 e tabi olur

musarami, 2 hafta önce
Çift şarkını yapmış, batıdan batıya ( görev süresini tamamladigindan) tayin talebinde bulunan mazeret ataması gibi mi değerlendirilir. yoksa genel atama da mı değerlendirilir. Not: Her hangi bir mazeret belirtmeden , direkt görev süresinin tamamlaması gerekçesi .

musarami
Memur
10 Nisan 2025 09:09

Teşekkür ederim cevabınız için. Sağolun.
Mazikalbimdeyaradir, 2 hafta önce

Mayis 25 e tabi olur

Kayraaa06
Aday Memur
10 Nisan 2025 10:31

Martın 25 inde veri girişi yaptığım mazeret evrakı PBS de gözükmüyor. Egm personel başkanlığı atama irtibat numarasını bilen varmı?

les.roc
Aday Memur
10 Nisan 2025 18:13

sağlık mazeretinden dilekçe verdiğimizde bir hafta içerisinde bizi arıyorlarmış böyle bir bilgi verildi bize doğru mu acaba bizi arayan olmadı 10 gün oldu dilekçe vereli sizi bir hafta içerisinde arayan Olmadıysa dilekçeniz olumsuz olmuştur diyorlar Bununla ilgili bir bilginiz var mı acaba

Mayis 25 e tabi olur

10 Nisan 2025 19:00

Dilekçenin içeriğiyle alakali durum genel degil

les.roc, 2 hafta önce
sağlık mazeretinden dilekçe verdiğimizde bir hafta içerisinde bizi arıyorlarmış böyle bir bilgi verildi bize doğru mu acaba bizi arayan olmadı 10 gün oldu dilekçe vereli sizi bir hafta içerisinde arayan Olmadıysa dilekçeniz olumsuz olmuştur diyorlar Bununla ilgili bir bilginiz var mı acaba

les.roc
Aday Memur
10 Nisan 2025 19:04

sağlıkla ilgili olan dilekçelere dönüş yapılıyor denildi bize 10 gündür dilekçemiz tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir diyor ve herhangi bir değişiklik olmadı böyle olunca mı Olumlu oluyordu

derinnli01
Aday Memur
10 Nisan 2025 19:23

Şubatta eş durumundan mazeret dilekçesi verdim dilekçe talebiniz değerlendirilmektedir yazıyor ne zamana sonuçlanır

derinnli01
Aday Memur
10 Nisan 2025 20:09

merhaba şubatta eş durumundan dilekçe verdim dilekçe talebiniz değerlendirilmektedir yazıyor ne zaman açıklanır sizce

Claw7
Aday Memur
10 Nisan 2025 20:36

Tek şark yapıp 2014 te Ankara'ya döndüm 11 yil oldu . Dilekceyle batıdan batıya tayin istiyorum. Atamayi aradim hep farklı cevaplar aldim.önce bir kac il yazilabilir dendi. son aradığımda tum bati illerini yazman gerekir denildi. Ne yapacağımı sasirdim bilgisi olan varmi

10 Nisan 2025 22:51

Mayıs 25 te

derinnli01, 2 hafta önce
merhaba şubatta eş durumundan dilekçe verdim dilekçe talebiniz değerlendirilmektedir yazıyor ne zaman açıklanır sizce

y-alper
Aday Memur
14 Nisan 2025 15:44

İki kardeşiz, kardeşim polis memuru henüz şark yapmadı. Ben şarklarımı bitirdim. Anne baba yaşlı. Babam demans hastası ve birkaç kronik hastalığı da var. Memleket büyükşehir. Bu durumda babam için sağlık raporu alıp mazeret tayini düşünüyorum. Vasilik kararını almak istemiyorum olumsuz duruma karşılık anne babayı boşa düşürmemek için. Bu durumda tek çocuk gibi değerlendirilip sonuç alabilir miyim acaba?

derinnli01
Aday Memur
15 Nisan 2025 21:04

merhaba, ben eş durumundan şubat ayında dilekçe verdim bir gün öncesine kadar . tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir yazıyordu bugün karar verme aşamasındadır yazıyor olumlu olma ihtimali nedir

Polis3919
Aday Memur
15 Nisan 2025 21:12

maalesef egm bu konuda hassas tek çocuk olmadığı sürece geneli olumsuz oluyor
y-alper, 2 hafta önce

İki kardeşiz, kardeşim polis memuru henüz şark yapmadı. Ben şarklarımı bitirdim. Anne baba yaşlı. Babam demans hastası ve birkaç kronik hastalığı da var. Memleket büyükşehir. Bu durumda babam için sağlık raporu alıp mazeret tayini düşünüyorum. Vasilik kararını almak istemiyorum olumsuz duruma karşılık anne babayı boşa düşürmemek için. Bu durumda tek çocuk gibi değerlendirilip sonuç alabilir miyim acaba?

Polis3919
Aday Memur
15 Nisan 2025 21:22

hani mayıs 2025 de idi karar verme aşamasındadır a dönmüş sana Burda milleti yanlış yönlendirme dediğimde konuştun

Mayıs 25 te

yns3333
Memur
16 Nisan 2025 11:11

8 inde sisteme düştü. halen .. tarihli dilekçe talebiniz değerlendirilmektedir diyor.

Polis3919
Aday Memur
16 Nisan 2025 12:18

bu ay sonunu bekle
yns3333, 1 hafta önce
8 inde sisteme düştü. halen .. tarihli dilekçe talebiniz değerlendirilmektedir diyor.

SensibL
Aday Memur
16 Nisan 2025 12:32

bende cuma verdim dilekce hocam eşimin yanına gitmek için. bekliyorum daha sisteme düşmemiş. siz vereli 2 ay olmus bu kadar sürüyor mu gercekten? cabuk cıkar dediler bu sene aile yılı ilan edilmiş

derinnli01, 2 hafta önce
merhaba, ben eş durumundan şubat ayında dilekçe verdim bir gün öncesine kadar . tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir yazıyordu bugün karar verme aşamasındadır yazıyor olumlu olma ihtimali nedir
Toplam 197 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi