Editörler : swat3410
«43444546474849505152535455

Coktamuhimdegil
Aday Memur
10 Haziran 2025 14:50

senınde sayfada yazılmıyor özel mesaj .polnetten başkanlık telefonu yazıyor bakıp alabilirsin
Solotürk0123, 1 hafta önce
Devrem daireye ulaşamıyorum bir türlü daire numarasını sana zahmet yazsana bana gelen cevapta sağlık daire ile görüşün diyor ulasamadim bir türlü ulaştığın numarayı atabilir misin

Solotürk0123
Aday Memur
10 Haziran 2025 14:53

Ona ulasamadim devrem ozeli actim sana zahmet yazda arayayim
Coktamuhimdegil, 1 hafta önce
senınde sayfada yazılmıyor özel mesaj .polnetten başkanlık telefonu yazıyor bakıp alabilirsin

Coktamuhimdegil
Aday Memur
10 Haziran 2025 15:18

aynı numara devrem polnetteki farklı özel bir numara yok ulaştığımız .Polnet sayfasındaki sonu 17 65 Li numara .ben sabah aradım ya bana denk geldi açtılar şansıma aramayı tekrar dene

Solotürk0123
Aday Memur
10 Haziran 2025 15:19

Tamam devrem cok teşekkür ederim
Coktamuhimdegil, 1 hafta önce
aynı numara devrem polnetteki farklı özel bir numara yok ulaştığımız .Polnet sayfasındaki sonu 17 65 Li numara .ben sabah aradım ya bana denk geldi açtılar şansıma aramayı tekrar dene

Coktamuhimdegil
Aday Memur
10 Haziran 2025 15:19

ayrıyetten sistemsel bir sıkıntı var galiba bende sana özelden yazamıyorum numarayı

Hukukçupoliss
Aday Memur
10 Haziran 2025 16:04

Benimde dilekçeler bölümünde genel atama döneminde değerlendirilecektir yazıyor ama bilgi edinmeden sordum uygun görülmemiştir diye cevap verdiler.

Ali Veli mıhçı
Aday Memur
10 Haziran 2025 17:00

Mazeret neydi sizin devrem

Hukukçupoliss, 1 hafta önce

Benimde dilekçeler bölümünde genel atama döneminde değerlendirilecektir yazıyor ama bilgi edinmeden sordum uygun görülmemiştir diye cevap verdiler.

10 Haziran 2025 18:10

Eğer özel değilse durumunuz neydi sağlık mı eş durumu mu sağlıksa konu neydi acaba

Hukukçupoliss, 1 hafta önce

Hukukçupoliss
Aday Memur
10 Haziran 2025 22:30

Sağlık, kayınvalidem kanserdi, o sebepten dilekçe verdim ama verilen cevava göre kabul görmemiş.

Abdullah Bal, 1 hafta önce

Eğer özel değilse durumunuz neydi sağlık mı eş durumu mu sağlıksa konu neydi acaba

maserati01
Aday Memur
11 Haziran 2025 07:16

benim mazeret dilekçesi de son bir kaç gündür talebiniz genel atama döneminde değerlendirilecektire döndü. eşim epilepsi ve hipertansiyon hastası hastaneye erişimde sorun yok lakin bayılma durumları ve epilepsi krizleri olduğu için yanında sürekli bir refakatçi olması gerekiyor nöroloji doktoru bunu heyet raporunda belirtti hayati risk teşkil ettiğini bu sebepten ötürü hanımın memleketine Şanlıurfa ya tayın istedik ki en azından benim yetişemedigim yerde ailesi bize destek olur hem refakat hem de hastane işlerinde diye. bakalım Allah tan hayırlısı artık
11 Haziran 2025 09:02

genel atama dönemi geçti ama benimkide öyle yazıyor ne zaman olucak acaba
maserati01, 1 hafta önce
benim mazeret dilekçesi de son bir kaç gündür talebiniz genel atama döneminde değerlendirilecektire döndü. eşim epilepsi ve hipertansiyon hastası hastaneye erişimde sorun yok lakin bayılma durumları ve epilepsi krizleri olduğu için yanında sürekli bir refakatçi olması gerekiyor nöroloji doktoru bunu heyet raporunda belirtti hayati risk teşkil ettiğini bu sebepten ötürü hanımın memleketine Şanlıurfa ya tayın istedik ki en azından benim yetişemedigim yerde ailesi bize destek olur hem refakat hem de hastane işlerinde diye. bakalım Allah tan hayırlısı artık

maserati01
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:28

valla Haziran başında Personel Daireyi aradım en geç Haziran sonuna Mazeretler sonuçlanacak Pbs den dilekçe bölümünden takibini yapın dendi. güzel neticelenmesini beklemekten başka elimizden birşey gelmiyor. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Polisss344456, 1 hafta önce
genel atama dönemi geçti ama benimkide öyle yazıyor ne zaman olucak acaba
11 Haziran 2025 13:21

Aynı sorun bizdede var özeline bakabilirmisin devrem

maserati01, 1 hafta önce

sedatb21
Aday Memur
11 Haziran 2025 23:29

Emniyet Teşkilatı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 18. Maddesinde yazıyor. Boşanma kesinleşmiş ve kesinleşme şerhi çıktıysa, 1 yıl içinde mazaret ataması isteyebilirsin. Eşinin olduğu yere gitmek içinde eşinden Noter onaylı Muvafakatname alman lazım.
msevgi31, 2 hafta önce
hocam bende zaten şu an mazeret vermedim şu an o aşamadayım bir yıldır sürüyor bugün yarın bitecek ve süreç nasıl işliyor onu öğrenmek istiyorum bu sene sonuçlanan var mı nasıl bir yol izlediler ne yaptılar onu öğrenmek istedim

msevgi31
Aday Memur
11 Haziran 2025 23:38

hocam bizimki biraz farklı olay yaklaşık bir yıldır benim davam devam ediyor ve bitmek üzere şimdi ikimizde aynı şehirdeyiz o da memur o boşanma olunca ailesinin yanına gidecek bende tayin isteyeceğim yalnız aynı şehire değil yakın olsun istiyorum da çocuklara için ama sıkıntı şu bu süreçte tayin oldum iyice beni yıprattı bu süreç bakalım ne olacak ne ne yapacağım hiç bir bilgim yok kafam allak bullak
sedatb21, 1 hafta önce
Emniyet Teşkilatı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 18. Maddesinde yazıyor. Boşanma kesinleşmiş ve kesinleşme şerhi çıktıysa, 1 yıl içinde mazaret ataması isteyebilirsin. Eşinin olduğu yere gitmek içinde eşinden Noter onaylı Muvafakatname alman lazım.

sedatb21
Aday Memur
11 Haziran 2025 23:57

Eşinle çekişmeli ayrılıyorsun ve bu atama döneminde ataman gerçekleşti. Boşanma gerçekleşince eşinin olduğu ile yakın bir yere gitmek istiyorsun. Mazeret ataması yasal bir hakkın 1 yıl içinde dilediğin zaman kullanabilirsin atamanın başka yere çıkması buna engel değil. Diyelim emniyet atamanın yapıldığını bahane etti ve talebini gerçekleştirmedi. Mahkemeyle her türlü alırsın hakkını.

msevgi31
Aday Memur
12 Haziran 2025 00:19

anladım hocam sağolun bakalım hayırlısı ne olacak amacım çocuklar küçük zaten zorlu şartlarda çalışıyoruz bari boş zamanda yakın olayım ki çocukları gidip görebileyim yoksa aynı şehirde zaten olmak pek mantıklı değil dediğiniz gibi olmazsa mahkeme yoluna mecbur gideceğiz

Polis3919
Aday Memur
12 Haziran 2025 00:30

mahkeme en az 1 sene sürüyor ayrıca 1 sene içerisinde başka ile tayin olamıyorsun madde 19 incele
msevgi31, 1 hafta önce
anladım hocam sağolun bakalım hayırlısı ne olacak amacım çocuklar küçük zaten zorlu şartlarda çalışıyoruz bari boş zamanda yakın olayım ki çocukları gidip görebileyim yoksa aynı şehirde zaten olmak pek mantıklı değil dediğiniz gibi olmazsa mahkeme yoluna mecbur gideceğiz

msevgi31
Aday Memur
12 Haziran 2025 00:40

hocam atama olarak yıl döngüsü atama dönemi olarak belirlenir diyor bir sonraki atama döneminde versin de yeterki versin ne yapalım sağlık olsun der beklerim yapacak bir şey yok
Polis3919, 1 hafta önce
mahkeme en az 1 sene sürüyor ayrıca 1 sene içerisinde başka ile tayin olamıyorsun madde 19 incele

maykıl32
Aday Memur
12 Haziran 2025 07:24

görevlendirme ile de verebilirler
msevgi31, 1 hafta önce
hocam atama olarak yıl döngüsü atama dönemi olarak belirlenir diyor bir sonraki atama döneminde versin de yeterki versin ne yapalım sağlık olsun der beklerim yapacak bir şey yok
Toplam 1083 mesaj
«43444546474849505152535455

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi