Editörler : Lanet

since2024
Aday Memur
18 Nisan 2025 00:42

gidin çalışın ücra yerlerde doğu'da göreyim o zaman sizi ben gidip çalıştıysam herkes çalışacak arkadaş !!!
4Bmag, 2 ay önce

Yorumları okuyunca şok oldum. Memur memura bu zalimliği yapıyorsa biz bitmişiz. Ben acı çekiyorum diye kimsenin acı çekmesini istemem. Diyelim ben 4 yıl sonra tayin oldum ben o günden itibaren herkes 1 yılda yada 2 yılda tayin olsun isterdim ve bunu desteklerdim. Ben üzülüyorum diye herkes üzülecek diye bir şey yok. Biraz empati yapmak gerek, biraz vicdan sahibi olmak gerek. Ben öyle über süper bir yerde çalışayım demiyorum. İnsan gibi bir yerde yaşamak istiyorum. Medeniyetin, eğitim seviyesinin, gelişmişliğin ortalama bir yer olmasına bile tamam durumdayım. Bunu bile çok görenler var vay halimize. Üstelik bunlar meslektaşlarımız.

20 Nisan 2025 21:08

memur ülkenin heryerinde memurdur doğusu batısımı var istanbulda maaşın 3te 2sini kiraya veren var onu neyapacağız hayat mücadelesi değilmi bu. Ayrıca hangi meslektesiniz bilmiyorum bilmeden yargılamak doğru değil
since2024, 1 ay önce
gidin çalışın ücra yerlerde doğu'da göreyim o zaman sizi ben gidip çalıştıysam herkes çalışacak arkadaş !!!

Egm3316
Memur
21 Nisan 2025 01:03

since 2024 nickli kişi nezninde değil ama bir çok kişi aynı düşünceyi savunuyor olabilir eminim biz çektik herkes çeksin vs bu yüzden de bir arpa boyu yol alamayız hani burada amaç tayin yasağı ise 1+3 olabilir ama insan KPSS ile kazanmış atanmış,ünvanın başında sözleşmeli yazıyor diye 3 sene bazı özlük haklardan yararlandırmamak (vefat izni süreleri ,doğum izni süreleri)doğru bir uygulama değil.Umarım bu yanlış uygulamadan dönülür illa seçim olup tüm sözleşmelileri kadroya aldık denmemeli diye düşünüyorum.
21 Nisan 2025 13:48

hocam bizim millet acıdan zevk alıyor araplar gibi zihniyet geride hala, ortadoğu zihniyetinden kurtulamadık

Egm3316, 1 ay önce
since 2024 nickli kişi nezninde değil ama bir çok kişi aynı düşünceyi savunuyor olabilir eminim biz çektik herkes çeksin vs bu yüzden de bir arpa boyu yol alamayız hani burada amaç tayin yasağı ise 1+3 olabilir ama insan KPSS ile kazanmış atanmış,ünvanın başında sözleşmeli yazıyor diye 3 sene bazı özlük haklardan yararlandırmamak (vefat izni süreleri ,doğum izni süreleri)doğru bir uygulama değil.Umarım bu yanlış uygulamadan dönülür illa seçim olup tüm sözleşmelileri kadroya aldık denmemeli diye düşünüyorum.

baharbatuhan
Aday Memur
29 Nisan 2025 18:35

3+1 e tabii personel eş durumu tayini yapabiliyor. bakanlığa göre değişebilir tabii.
oguzhankeskindr, 2 ay önce

Daha önce becayiş ve eş durumu gibi haklar varmış. Şu an 3+1 e tabi personel eş durumu tayini yapamıyor. 1+1 e düşer mi diye sorulmasının temel sebebi bu. Olayı çarpıtıp çirkinleştirmenin gereği yok.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi