Editörler : E.Kayı Han

Ylcnmrvbrn
Aday Memur
11 Mayıs 2025 00:44

Bilemiyorum dediğim gibi çok araştırdım çok okudum çok dosya inceledim ama Danıştayın bu sıralamayı nasıl yaptığını asla anlayamadım. Çabuk karar verilenler genelde red oluyor onu biliyorum ama 3-4 yıldır beklettikleri dosyayayda red verebiliyolar. 2025 yılında açılmış olan dosyalardan karar açıklanan var 2020 den beri bekleyenlerde. Bekleyip göreceğiz 3 ay oldu 1 ay içinde öğreniriz sonucu diye düşünüyorum

Tsnssyal, 2 hafta önce

Islak ve elektronik imzaya dosyalar belli bir sayıda toplu olarak mı gidiyor acaba? Tebliğe çıkması yakın diyebilir miyiz?

11 Mayıs 2025 01:32

daha önce önce çıkan kararlarda dosyanın son aşamasının hiç karar verildi den incelemeye döndüğünü yazan olmadı hiç duymadık bunun karar tebliği ile alakası olabilir mi acaba ben pek bağdaştıramadım bölge mahkemelerinde karar uyaba yüklenmden önce nüfus kayıt örneği ve adli sicil kaydının yüklendiğini duydum ama
Tsnssyal, 2 hafta önce

Kararın tebliğe çikacağının göstergesi dedi avukat. 28 Mart tan beri karar verildi yazıyordu. Tebliğe çıkacaktır dedi

11 Mayıs 2025 17:48

ben de aynı durumdayım

Tsnssyal, 2 hafta önce

Islak ve elektronik imzaya dosyalar belli bir sayıda toplu olarak mı gidiyor acaba? Tebliğe çıkması yakın diyebilir miyiz?

Tsnssyal
Aday Memur
11 Mayıs 2025 18:27

Diğer sayfanın birinde yeni heyetin karar verildi yazan dosyaları tekrar incelemeye aldığını ve kişinin lehine olarak kararları vereceğini yazıyordu.

kıvırcık155, 2 hafta önce
daha önce önce çıkan kararlarda dosyanın son aşamasının hiç karar verildi den incelemeye döndüğünü yazan olmadı hiç duymadık bunun karar tebliği ile alakası olabilir mi acaba ben pek bağdaştıramadım bölge mahkemelerinde karar uyaba yüklenmden önce nüfus kayıt örneği ve adli sicil kaydının yüklendiğini duydum ama
Toplam 84 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi