Editörler : gül-feşan

Aimforblabla
Memur
11 Temmuz 2025 10:04

arkadaş egodan yürüyemiyor farkında mı acaba. forumlarda, sosyal medyada, derneklerde falan aslan kesiliyorlar ama sonra insan kaynaklarına gelince ben doktora acilden giriş yapmam gerektiğini bilmiyordum yeaa yardım edin lütfeeen diyen tipler bunlar.

Atcistanb, 8 ay önce

Bilginin olmadığı konularda konuşmamalısın da, Atc ilk işe giriş şartı karşılığında feast sınavı adında 3 boyutlu dusunme sınavlarına girer. Mulakat dediğin sey konusma problemi olup olmadıgına bakıldıgı elemenin olmadıgı bir süreçtir. surekli basarısız olma riski olan bir eğitim alır. Egitimi basarılı tamamlanma oranı 70lerdedir. Sonrasında da her sene derece sınavlarına girerler. Katı Saglık sartı vardır. 27 yasına kadar 70 kpss 70 yds alamamış biri de bu gereklilikleri nasıl saglamayı dusunuyor, cok merak ediyorum. Uni malum 21 de bitiyor, sen 6 yıl calısma suren varken bu iki -bence de düşük- puanı aynı anda alamayan biriysen bunun sucu bunların hepsini saglayan atc değil, ben dediğim gibi 90 ustu kpss ve yds girdim. Cogu da boyle.

Atcistanb
Aday Memur
11 Temmuz 2025 10:05

Noldu ya, 3 iq ile algı kasamadın mı? Tühh karşına çetin ceviz mi çıktı. Konustugum her sey belgeli kayıtlı her yerden ulasılabilir. 27 yasına kadar 70 kpss ve 70 yds dahi alalmamış insanlar, ne kadar okudugunu anlar , muhakeme yetenegi nasildir sorularinin cevabisin, iyi eglenceler

memurlukyolunda, 8 ay önce

Doğru yazdığın pek bir şey yok. O yüzden laf anlatmak çok zor. İyi forumlar.

Atcistanb
Aday Memur
11 Temmuz 2025 10:14

Bu nasıl sav ahahah Boyle bir atcye hava sahası emanet edilemez. Tez lisansı alınıp hava sahası guvensiz ilan edilmeli.. Allahım cok sukur, bugun de iyi güldüm ama saolun

Aimforblabla, 8 ay önce

arkadaş egodan yürüyemiyor farkında mı acaba. forumlarda, sosyal medyada, derneklerde falan aslan kesiliyorlar ama sonra insan kaynaklarına gelince ben doktora acilden giriş yapmam gerektiğini bilmiyordum yeaa yardım edin lütfeeen diyen tipler bunlar.

appatc
Aday Memur
11 Temmuz 2025 11:26

arkadaşlar bizler süper ultra insan değiliz lakin yaptığımız iş farklı, bakın ben dün gece saat 4 te 20 tane uçağı sıralamaya çalışırken aynı koridorda çalıştığımız aim biriminde 1 kişi ofisteydi diğerleri uyuyordu. ofiste olan kişide masa başında uyuyordu. dhmide bizden başka kimse çalışmıyordu.

reuenthal
Kapalı
11 Temmuz 2025 11:35

Hangi meydan çok merak ettim? Antalya mı istanbul mu nere?

appatc, 8 ay önce
arkadaşlar bizler süper ultra insan değiliz lakin yaptığımız iş farklı, bakın ben dün gece saat 4 te 20 tane uçağı sıralamaya çalışırken aynı koridorda çalıştığımız aim biriminde 1 kişi ofisteydi diğerleri uyuyordu. ofiste olan kişide masa başında uyuyordu. dhmide bizden başka kimse çalışmıyordu.

appatc
Aday Memur
11 Temmuz 2025 11:47

antalya
reuenthal, 8 ay önce

Hangi meydan çok merak ettim? Antalya mı istanbul mu nere?

Toplam 166 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi