Editörler : bilgisayartekniker
28 Mart 2025 20:16

YOK'un sisteminden yer degisikligi umudunuz var mi

Bu ankete 7 günde, 9 kişi oy kullandı ve 04/04/2025 20:16 tarihinde sona erdi.

lastcheva
Memur
28 Mart 2025 22:20

Saçma sapan bir sistem.

elifklkn
Aday Memur
31 Mart 2025 23:02

birebir yer değişikliği olursa 10 kişiden 2 kişi ancak yer değiştirebilir ama zincirleme bir sistem olursa birçok kişi sonuç alabilir

civilservant1991
Aday Memur
05 Nisan 2025 14:35

Ek kontenjan açılacak denildi bakalım nasip...

05 Nisan 2025 15:43

tayin sistemi şart sorunların çözümü için, bu becayiş günü kurtarma işi

muratitü
Aday Memur
05 Nisan 2025 16:34

Deneyelim görelim. Eksikler düzeltilir. Herkes başvurusunu yapsın

eskidenberiburdayim
Daire Başkanı
07 Nisan 2025 09:16

bu sefer çözüm olur artık çünkü senelerdir bekleyenler var en ücra yere bile gitmek isteyen çıkacaktır

hizari
Aday Memur
07 Nisan 2025 11:42

Benim hiç ümidim yok, hesaplıyorum kitaplıyorum olmuyor. Böyle bir sistemle yer değişikliği namümkün

muratitü
Aday Memur
08 Nisan 2025 07:48

olur olur, kervan yolda düzülür.

türkiye aslanı
Şube Müdürü
21 Nisan 2025 14:47

Aslında, YÖK?ün üniversiteler arası yer değişikliği konusunda yaptığı düzenlemeler, umut verici. Çapraz tayin yönetmeliğiyle, özellikle karşılıklı yer değiştirme (becayiş) sisteminin devreye girmesi, gerçekten önemli bir adım. Bu, hem memurların aile birliği gibi konularda daha fazla esneklik sağlayacak, hem de iş gücünün daha verimli dağılmasına yardımcı olacak gibi görünüyor. Ancak şu an için yer değiştirme süreci tamamen netleşmiş değil. Yönetmelik henüz Cumhurbaşkanlığı?nda onay aşamasında ve sonrasında Resmi Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Yani, bu düzenlemenin hayatımıza girmesi biraz daha zaman alabilir. Bu sürecin tam anlamıyla nasıl işleyeceği, hangi kriterlere göre değerlendirme yapılacağı ve ne zaman başlayacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Özetle, yer değişikliği konusunda umut var ama adımların atılması biraz zaman alacak gibi. YÖK?ün yaptığı bu çalışmalar, yöneticiler ve personel için daha adil ve düzenli bir sistem sağlayabilir, fakat tüm taleplerin karşılanması için bir süre daha beklememiz gerekebilir

eskidenberiburdayim
Daire Başkanı
21 Nisan 2025 16:31

şimdi mayısta bir sonuç açıklaması olacak mı tercih toplama işlemi bitti

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi