Editörler : crops35
04 Nisan 2025 15:29

Üniversitede herhangi bir lisans mezunu büro personeli ne iş yapıyor?

Mesela bazı üniversiteler bu kadrodan açıyor buna ek olarak iibf mezunu kadroda açıyor. İibf mezunları büro konusunda daha tecrübeli fakat herhangi bir lisans mezunu tam olarak onların yaptığı işin aynısını mı yapıyor ? bazıları PC sertfikası bile istemiyor. Şimdi böyle bir kadroda herhangi bir lisans mezunu büro personeli ne iş yapıyor tam olarak ? adam atıyorum sosyoloji bitirdi. Büro konusunda ne iş yapacak

Sansasyonell
Aday Memur
04 Nisan 2025 16:24

Bilgisayar işletmenliği işte

04 Nisan 2025 18:14

pc sertfikası falan istemiyor ama bazı kadrolar. Yani bilgisayardan çok anlamayan biri de başvurabiliyor o nasıl olacak ?

Sansasyonell, 2 ay önce

Bilgisayar işletmenliği işte

04 Nisan 2025 21:19

Ne iş verilirse onu yapar. Unvanının büro personeli olduğuna bakmayın, büro personeli demek, ofiste masa başı iş yapan memur demek değil. Belli bir görev tanımı yok büro personelinin. İdarenin emrine verilmiş, eti senin kemiği de senin memur sınıfıdır büro personeli.

04 Nisan 2025 23:48

yok mu hiç çalışan tanıdığı vs çok merak ettim. internette de net bir cevap bulamadım.

Mavi.Ufuklar, 2 ay önce

Ne iş verilirse onu yapar. Unvanının büro personeli olduğuna bakmayın, büro personeli demek, ofiste masa başı iş yapan memur demek değil. Belli bir görev tanımı yok büro personelinin. İdarenin emrine verilmiş, eti senin kemiği de senin memur sınıfıdır büro personeli.

izm1
Aday Memur
07 Nisan 2025 19:01

evrak işleri, izin, maaş, ödemeler, ihaleler, çalışılan birimin işine göre personel öğrenci veya kurum dışı kişilerin talepleri/dilekçeleri ile ilgili işlemler.

öğrencilerle ilgili birimlerde çalışanlar staj işleri, öğrenilerin her türlü işi öğrenci işlerinin ilgilendiği.

yurt, konuk evi, sosyal tesis gibi yerlerde yine oranın gerektirdiği resepsiyon gibi işler dahil veya hariç olabilmek üzere büro evrak işleri vb.

schopenhauerizm, 2 ay önce

yok mu hiç çalışan tanıdığı vs çok merak ettim. internette de net bir cevap bulamadım.

kreatin
Memur
08 Nisan 2025 16:10

sen halen atanamadınmı kpss2024 için çok kibirli yorumların vardı :D

zireaell
Memur
09 Nisan 2025 11:16

Evrak ile ilgili işleri yapar genel olarak. Öğrenci işlerinde, maaş ,taşınır kayıt, ihaleler, personel daire (izin atama hizmet içi eğitimler görevlendirmeler vs.) sekreterlik, evrak kayıt, satın alma gibi birimlerde çalışırsınız.

memursosyolog12
Aday Memur
13 Mayıs 2025 15:36

Ben sosyoloji mezunuyum. Bir üniversiteye büro personel olarak atandım. Genel sekreterlik biriminde yazı işlerinde görevliyim. Yazışma, evrak işleri vs. yapıyorum.

proserpin
Aday Memur
13 Mayıs 2025 16:33

maaş, satın alma, raporlama, yazı işleri, taşınır, ihale, evrak kayıt, personel işleri yapabilir.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi