Editörler : crops35
06 Nisan 2025 18:55

2 önlisans diplomam olacak, üçüncüye gerek var mı? Erken atanmak istiyorum.

Merhaba abilerim, ablalarım,

Ben yazın itibarıyla 2 tane ön lisans diplomasına sahip olacağım. 2026 KPSS'yi hedefliyorum ve amacım bir an önce atanmak.

Aklımda şu var: Yazın sınavsız AÖF sisteminden bir bölüm daha okumak mantıklı olur mu sizce?

Erken atanmak istiyorum, fazladan bir bölüm okumak bu süreçte işe yarar mı? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 🙏

cesxa
Memur
06 Nisan 2025 22:19

Hangi bölümlerin diploması var

gelecekalper
Aday Memur
06 Nisan 2025 22:29

1. Uçak Teknolojisi atama yok 2.Tıbbi Sekreterlik 32bin alım olunca sağ soldan duyarak kayıt olduk fakat atama puanları 90 olacak

cesxa, 2 ay önce

Hangi bölümlerin diploması var

Aliyigittt
Aday Memur
07 Nisan 2025 18:31

Hocam 2 bölümde pek atanılacak bölümler değil gibi. Ben de tıbbi sekreterliği sene başında açıktan yazdım ama devam etmedim ya hem alım yok hem de rakipler çok fazla ve yığılma yüksek. Büyük ihtimalle büro yazacağım bu sene açıktan okunuyorsa çünkü gelen her ilanda büro bölümü oluyor yığılma var mı fikrim yok

gelecekalper, 2 ay önce

1. Uçak Teknolojisi atama yok 2.Tıbbi Sekreterlik 32bin alım olunca sağ soldan duyarak kayıt olduk fakat atama puanları 90 olacak

gelecekalper
Aday Memur
07 Nisan 2025 19:51

Evet ben de kesinlikle bir tane daha okuyacağım. Yazın detaylıca bakacağım yığılma tam olarak nasıl öğrenilir bilmiyorum fakat. Yökatlas üzerinde yıllara göre mezun öğrenci sayısına ulaşılabiliyor sanırsam

Aliyigittt, 2 ay önce

Hocam 2 bölümde pek atanılacak bölümler değil gibi. Ben de tıbbi sekreterliği sene başında açıktan yazdım ama devam etmedim ya hem alım yok hem de rakipler çok fazla ve yığılma yüksek. Büyük ihtimalle büro yazacağım bu sene açıktan okunuyorsa çünkü gelen her ilanda büro bölümü oluyor yığılma var mı fikrim yok

Aliyigittt
Aday Memur
07 Nisan 2025 20:45

Mutlaka ulaşılıyordur zaten bakıldığında her bölümde illaki yığılma oluyor çünkü alım sayısı fazla değil üstüne tüm bölümlerin mezun sayıları fazla ama okunacaksa artık en çok ilanlarda tercih edilen bölümler okunulmalı. ben de bilg. programcılığı bitirdim bizde de hiç rüzgar kıpırdamıyor. Uçak teknolojisi için de 6 7 aydır ilanları takip etmekteyim hiç denk gelmedim.

gelecekalper, 2 ay önce

Evet ben de kesinlikle bir tane daha okuyacağım. Yazın detaylıca bakacağım yığılma tam olarak nasıl öğrenilir bilmiyorum fakat. Yökatlas üzerinde yıllara göre mezun öğrenci sayısına ulaşılabiliyor sanırsam

korcuman
Memur
24 Nisan 2025 09:59

roketsan uçak teknolojisinden alım yapıyor. tanıdığım mülakata giriyor. thy bile alıyor. alım var, siz takip etmiyorsunuz galiba. tusaş bile alıyor.

denizcelikk
Aday Memur
24 Nisan 2025 14:39

aöf okuma çünkü herkes aöf okuyor. örgün alımı olan bir bölüm okursan düşük puanla atanırsın.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi