Editörler : gül-feşan
07 Nisan 2025 13:52

2. Eş Tayini

Arkadaşlar ikinci bir eş tayini için bulunulan ilde 1 yıl çalışma şartı var mı?

salih108
Aday Memur
07 Nisan 2025 23:23

sözleşmelimisiniz ? benim eşim sözleşmeli Eylülde bulunduğum ile eş durumu kurasıyla gelmişti benim tayinim çıktı bugün tekrar tayin için dilekçe verdik bakalım ne olacak

emir94
Aday Memur
07 Nisan 2025 23:58

evet bende bunu çok merak ediyorum

eczane.tekn.
Aday Memur
08 Nisan 2025 00:42

bunun cevabını bulabilen varmı

theawesimum
Aday Memur
08 Nisan 2025 13:29

Arkadaşlar il sağlık müdürlüğüyle görüştüm, bulunduğum ilde 1 yıl hizmet yaptıktan sonra dilediğin ayda dilekçe verebilirsin dendi, sözleşmeliyim.

salih108
Aday Memur
09 Nisan 2025 00:29

nasıl yani eş durumu ile geldiğin ildedemi 1 sene çalışman lazım yoksa önceki ilde çalıştığınız 1 sene geçerli değil mi?
theawesimum, 1 ay önce

Arkadaşlar il sağlık müdürlüğüyle görüştüm, bulunduğum ilde 1 yıl hizmet yaptıktan sonra dilediğin ayda dilekçe verebilirsin dendi, sözleşmeliyim.

theawesimum
Aday Memur
09 Nisan 2025 17:59

Tayinle geldiğim şehirde 1 yıl hizmet yapmam gerektiği söylendi.

salih108, 1 ay önce
nasıl yani eş durumu ile geldiğin ildedemi 1 sene çalışman lazım yoksa önceki ilde çalıştığınız 1 sene geçerli değil mi?

Elraae
Aday Memur
10 Nisan 2025 13:01

ikiside sağlıkçı olursa bir yıl mu

Rikayse
Aday Memur
11 Nisan 2025 14:13

eş durumu mazeretimin bitmesi nedeniyle eski çalıştığım ile tayinim çıktı yaklaşık üç ay sonra temmu

Rikayse
Aday Memur
11 Nisan 2025 14:15

eş durumu mazeretimin sona ermesi nedeniyle eski çalıştığım ile tayinim çıktı ancak zorunlu bir tayin olduğu için üç ay sonra temmuz tayini ile iller arası tercih yapabilir miyim, yoksa 1 yıl çalışmam gerekli midir? zaten eski çalıştığım ilde 4 yıl görev yapmıştım.

Kvsrruncll
Aday Memur
18 Nisan 2025 22:33

.
Rikayse, 1 ay önce

eş durumu mazeretimin sona ermesi nedeniyle eski çalıştığım ile tayinim çıktı ancak zorunlu bir tayin olduğu için üç ay sonra temmuz tayini ile iller arası tercih yapabilir miyim, yoksa 1 yıl çalışmam gerekli midir? zaten eski çalıştığım ilde 4 yıl görev yapmıştım.

lDeimosl
Genel Müdür
19 Nisan 2025 11:12

Son atanılannilde iki yıl çalışma şartı nedeniyle red gelir.

Rikayse, 1 ay önce

Kvsrruncll
Aday Memur
20 Nisan 2025 21:39

eş durumu mazeretiniz ne kadar süre içinde sona erdi de eski yerinize dönebildiniz ?
Rikayse, 1 ay önce

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi