Editörler : Pangaea

tavuknugget
Aday Memur
17 Nisan 2025 11:06

İşi boş şahsileştirme. Bana cevap ver. Sizin okuldaki rehberlikçi, gelip sana, taciz edilen cocuklara, danışmanlık tedbiri cikan cocuklara, bagimlilara., kayip yas yasayanlara veya envai çeşit psikolojik problem yaşayan çocuklara "ya turkçeci hocam bu çocukları düzelt" diyor mu? Demiyor. Siz de sınıf yönetemediğiniz için sorunlarınızı okul müdürleri müdür yardımcıları rehberlikçilerden çözmesini beklemeyeceksiniz. Size kalsa 30 kişilik sınıfın 20 tanesi sorunlu. Nerde öyle öğretmenlik gir otur ders anlat çık. Haha. Bana gelene kadar daha çoook kapının önüne koyulacak adam var.

turkcecii05, 1 ay önce
seni olduğu gibi alıp kapının önüne koyması lazım mebin. yazık sizin gibiler için giden kaynağa. eminim bu kafa ile çok güzel dolandiri meslekler yaparsınız

ekpss3347
Şef
17 Nisan 2025 14:36

Hayatında 10 tane öğrenciyi bir arada görmemiş rehberlikçiler millete sınıf yönetemiyorsun diyor. 5 tane meslek lisesi öğrencisi ile 40 dakika sadece sınıf rehberliği yap bakalım polisi mi ararsın jandarmayı mı artık. Sizi o piaget Freud gibi saçma sapan teorileriniz anca eğitim bilimleri ve öabt de çalışır. Gerçek hayatta konu mankenisiniz. Sen odanda internetten alışveriş yapıp evrakçılığa devam et bilader.
tavuknugget, 1 ay önce

İşi boş şahsileştirme. Bana cevap ver. Sizin okuldaki rehberlikçi, gelip sana, taciz edilen cocuklara, danışmanlık tedbiri cikan cocuklara, bagimlilara., kayip yas yasayanlara veya envai çeşit psikolojik problem yaşayan çocuklara "ya turkçeci hocam bu çocukları düzelt" diyor mu? Demiyor. Siz de sınıf yönetemediğiniz için sorunlarınızı okul müdürleri müdür yardımcıları rehberlikçilerden çözmesini beklemeyeceksiniz. Size kalsa 30 kişilik sınıfın 20 tanesi sorunlu. Nerde öyle öğretmenlik gir otur ders anlat çık. Haha. Bana gelene kadar daha çoook kapının önüne koyulacak adam var.

Fg1678
Aday Memur
17 Nisan 2025 14:48

En zoru sınıf -okul öncesi-matematik-türkçe en kolay PDR-BEDEN-MÜZİK-RESİM . PDR için özel yazmak ıstıyorum lıyakata göre bu alana kesınlıkle psıkolog , sosyolog atanmalıdır bunlardan daha özverılı iş yaparlar emınım:)

sımseeekk
Şef
18 Nisan 2025 09:59

vallahi helal olsun hocam sana tek başına bir ORDUSUN maşallah hepsine Galip geldin. İKİ BUÇUK ÜÇ GÜN ÇALIŞIP 4 GÜN EVDE YATANLAR GELMİŞ REHBER ÖĞRETMENE SALLIYOR. full ek ders dedikleri de 10.000 lira. sen 10.000 liraya 3 gün daha okulda fazla kalır mısın. açık öğretimden öğretmen olmuş adamlar var yahu gelmiş ilk 5.000'deki rehber öğretmene laf atıyor
tavuknugget, 1 ay önce

Kesinlikle. Haftanın günlerini boşaltıyorlar. Bir güne yığıyorlar. Sonra yorgunluktan ders mers işlemiyorlar. Gün boşaltma yasaklanmalı. Haftaya yayılmalı saatler, öğretmen okulda olmalı kendini geliştirmeli boş kalan saatlerinde.

sımseeekk
Şef
18 Nisan 2025 10:01

girip siz de rehber öğretmen olsaydınız 200.000 sıralamadan öğretmen olan 5.000 sıralamadan öğretmen olana laf atıyor tabii ki haset farklı bir şey.
sımseeekk, 1 ay önce
vallahi helal olsun hocam sana tek başına bir ORDUSUN maşallah hepsine Galip geldin. İKİ BUÇUK ÜÇ GÜN ÇALIŞIP 4 GÜN EVDE YATANLAR GELMİŞ REHBER ÖĞRETMENE SALLIYOR. full ek ders dedikleri de 10.000 lira. sen 10.000 liraya 3 gün daha okulda fazla kalır mısın. açık öğretimden öğretmen olmuş adamlar var yahu gelmiş ilk 5.000'deki rehber öğretmene laf atıyor

pink__
Kapalı
18 Nisan 2025 10:18

En zorunu bilmem de en kolayı bilişim öğretmeni müdür yardımcısı gibi odası var derse girmez istediği zaman okula gelir gider şu okulda bölümün var deriz gitmez formatör gibi takılmak hoşuna gider nöbet te vermezler arada bir akıllı tahtalara bakar senede bir

ekpss3347
Şef
18 Nisan 2025 10:35

Bir boktan anladığın ve bildiğin yok kardeş. Okulundaki öğretmenler de senin gibilermiş. Okulunuzun özeti.
pink__, 1 ay önce

En zorunu bilmem de en kolayı bilişim öğretmeni müdür yardımcısı gibi odası var derse girmez istediği zaman okula gelir gider şu okulda bölümün var deriz gitmez formatör gibi takılmak hoşuna gider nöbet te vermezler arada bir akıllı tahtalara bakar senede bir

Soner Eraslan
Aday Memur
18 Nisan 2025 10:49

senin gibi öğretmenleri mebte istemiyoruz.
pink__, 1 ay önce

ömer42
Genel Müdür
18 Nisan 2025 11:59

Bu sorunun net cevabı yok. Kişiden kişiye değişir. Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim. Bana göre en zor öğretmenlik sınıf öğretmenliği. Ayrı bir sabır ve hoşgörü istiyor. Üst kademelerde de felsefe öğretmenliğinin zor olduğunu düşünüyorum.

VHKİ-MEB
Memur
18 Nisan 2025 15:43

Tamam tamam, tartışmayın. Hepinizin branşı zor, hepinizin, yarışmaya girmeye lüzum yok. Hepinizin derdi başından büyük, problem yok.

fatih ç.
Genel Müdür
18 Nisan 2025 22:28

En zoru sınıf ve özel öğretimdir. Meslek ayarında lisede çalıştım, kız öğrenciler bile hemen her gün kavga ederdi. Her hafta okula ambulans gelirdi ayrılıp bayılanlardan. Branşım gereği ilkokul da yazabilirim ama o kadar sabrım olduğunu sanmıyorum. Çok uslu çocukların olduğu bi okul olmalı anca.

Pri-SoNeR
Aday Memur
20 Nisan 2025 21:21

Türkçe dilinin yapısını ve işleyişini iyi bir şekilde bilmeyen öğrencilerin bulunduğu Doğu/Güneydoğu Anadolu bölgesinde İngilizce/yabancı dil öğretmeni olmak da zor iş. Kelime çalışmayı kendilerine yük gören, düzenli tekrar yapmayıp, derse hazırlıksız gelip sınıfta sıraya oturunca her bilginin otomatik olarak beyinlerine girebileceğini düşünen öğrenciler var.

M.Sandal67
Aday Memur
21 Nisan 2025 16:14

bahçekeriz kolejinde skandal üstüne skandal oluyor

Denizoztekin
Aday Memur
21 Nisan 2025 17:24

Noldu

M.Sandal67, 1 ay önce

21 Nisan 2025 17:25

hayırdır
M.Sandal67, 1 ay önce

Fefiliz
Aday Memur
21 Nisan 2025 20:28

Kişisel fikirdir, herhangi bir branşı hedef almamaktadır.

Fefiliz
Aday Memur
21 Nisan 2025 20:30

Bence en zorlari

Sınıf

Anasinifi

Özel eğitim

Fizik kimya fen gibi labi olanlar

Matematik

Türkçe

Gorece daha kolay olanları

Rehberlik

Teknoloji tasarım

Beden egitimi

Bilişim

Resim

Muzik

Fefiliz, 1 ay önce

Kişisel fikirdir, herhangi bir branşı hedef almamaktadır.

Toplam 117 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi