Editörler : Pangaea
09 Nisan 2025 20:01

Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Ataması

ilgili yönetmenliğin

Müdür olarak görevlendirileceklerde aranacak özel şartlar

MADDE 6 ?

(2) Müdür olarak görevlendirileceklerde ayrıca;

c) Özel eğitim kurumlarına müdür olarak görevlendirileceklerde; bilim ve sanat merkezleri için bilim sanat merkezinde kadrolu olarak görev

yapmış olmak, rehberlik ve araştırma merkezleri bakımından Rehberlik, diğer özeleğitim kurumları bakımından Özel Eğitim öğretmeni olmak,

yazmaktadır. Ayrıca,

(3) İkinci fıkrada belirtilen niteliklerde aday bulunmaması hâlinde, diğer alan öğretmenlerinden de görevlendirme yapılabilir.

yazmaktadır. Mebbis tercihlerde bilsem açılmasına ve (c) de belirtilen şartları sağlayan olmamasına rağmen (3) e göre atama yapılmamasının açıklaması nedir?

Cevaplarınız için teşekkür ederim .

ta345
Şef
09 Nisan 2025 20:15

Kisisel gorusum: yapilabilir denmis hocam ama takdir yetkisi ni kullanarak atamaya yetkili birim yapabilir demek fakat bunun yapilacaginin zorunluk niteliginde olacagi gibi bir anlam cikmiyor.

asminezaran
Şube Müdürü
09 Nisan 2025 23:04

bununla ilgili yazı var. bilsemde aday yoksa diğer madde uygulanmiyor

vengberz
Şube Müdürü
10 Nisan 2025 04:47

Geçen sene

vengberz
Şube Müdürü
10 Nisan 2025 04:50

Geçen sene tercih döneminde, BİLSEM'de kadrolu öğretmenliği bulunmayanların BİLSEM müdürlüğü tercih etmemesi gerektiğine dair Bakanlıktan yazı gönderilmişti.

vengberz, 3 hafta önce

Geçen sene

10 Nisan 2025 09:41

daha önce bilsem idareci ve öğretmen olarak çalışma varsa müdürlüğe başvuru yapa bilirsinix

ultrax
Aday Memur
10 Nisan 2025 16:40

ilgili yazıya ulasiminiz varmı hocam okumak isterim
vengberz, 3 hafta önce

Geçen sene tercih döneminde, BİLSEM'de kadrolu öğretmenliği bulunmayanların BİLSEM müdürlüğü tercih etmemesi gerektiğine dair Bakanlıktan yazı gönderilmişti.

vengberz
Şube Müdürü
10 Nisan 2025 17:57

Yazı bende yok, maalesef.

Geçen sene çalıştığım okulun müdürünün BİLSEM geçmişi yoktu ama BİLSEM müdürlükleri kendi tercihine de açık göründüğü için tercih yapmak istemişti. Olur mu olmaz mı derken Bakanlıktan yazı gelmişti.

Sizin gibi ben de merak edip yazıyı görmek isteyince bilgisayarda açtı, ekrandan okudum.

Tercih süreci devam ederken ilgili kişiler yine bilgilendirilecektir.

ultrax, 3 hafta önce
ilgili yazıya ulasiminiz varmı hocam okumak isterim
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi