Editörler : Pangaea
11 Nisan 2025 09:44

İlçede tek öğretmenin zümre baskanligi

Sayın hocalarım ilçenin tek öğretmeniydim ve ilçe zümre toplantısı yapılmadı direk ile başkan olarak gittim. Tutanak olmadan ek-1 için ilçe zümre başkanı olarak nasıl puan alabilirim

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
11 Nisan 2025 10:18

Hocam,

Branşta tek olan öğretmenler için okullarda uygulama idareci ile zümre toplantısını yapmaktır. Muhtemelen burada benzer bir uygulama olabilir. Müdürünüze ya da ilgili şube müdürüne durumu bildirip uygulama yapmak iyi olabilir.

Aynı durumda olan arkadaşlardan daha net cevaplar gelecektir.

alamak_esk
Genel Müdür
11 Nisan 2025 15:37

2022 yilindaydi hocam müdürde yardımcı da başka okullara gitti

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
11 Nisan 2025 15:40

Okul zümre başkanı olduğunuza dair öğretmenler kurulu tutanaklarında bilgi vardır. Aynı şekilde ilçede de ilgili yazıda ilçe zümre başkanı olduğunuza dair yazı vardır. Gayretli ve iş bilen bir memur arşivden ilgili belgeyi bulabilir.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
11 Nisan 2025 15:42

Aynı zamanda netten yazışmalarda da okuluna gelen tebliğ bulunabilir. Ondan da aramak gerekir.

Tecrübeli daha doğru ifadeyle bunları kullanmayı bilen bir idareci ve ya bir memur bu konuda yardımcı olabilir.

atahoca, 1 hafta önce

Okul zümre başkanı olduğunuza dair öğretmenler kurulu tutanaklarında bilgi vardır. Aynı şekilde ilçede de ilgili yazıda ilçe zümre başkanı olduğunuza dair yazı vardır. Gayretli ve iş bilen bir memur arşivden ilgili belgeyi bulabilir.

alamak_esk
Genel Müdür
12 Nisan 2025 11:26

.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Nisan 2025 00:16

İl zümre başkanları toplantı tutanağını il zümre başkanından alıp belge olarak bunun fotokopisini sunmanız gerek.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
14 Nisan 2025 00:19

Bu da güzelmiş. İl toplantısı niye aklımıza gelmedi. Muhtemelen 2022'de başkan değişmiştir. Herhalde toplantı tutanağı İl Milli Eğitim'de vardır.

Memleketinogretmeni, 5 gün önce

İl zümre başkanları toplantı tutanağını il zümre başkanından alıp belge olarak bunun fotokopisini sunmanız gerek.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi