Editörler : Pangaea
11 Nisan 2025 13:29

Ek Dersim 2 kez Yattı Nasıl Düzeltilir?
Ek dersim 2 kez yattı nasıl düzeltilir

spock
Daire Başkanı
11 Nisan 2025 13:40

Okulunuza dilekçe vereceksiniz. "Şu tarihte banka hesabıma ek ders ödemesi iki kez yapılmıştır. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim."

Onlar da sana yazılı olarak bir "ödeme" çıkaracak. Onunla gidip mal müdürlüğüne yatıracaksın. Dekontu alıp fotokopisini dilekçene ek yapıp ilk dilekçeni ve yazıyı ilgi tutup dilekçe ile "ödeme yapılmıştır" diyeceksin.

m.r_f
Şef
11 Nisan 2025 14:00

Ben olsam ses çıkarmazdım :) Ancak illa ki iade etmek istiyorsunuz bunun iki yolu var; birincisini arkadaş yazmış zaten. İkincisi de, ilçeyle konuşursunuz, sonraki ayda onu mahsup ederler ek ders ödemesinden. İkinci yol daha temiz ve zahmetsiz olur.

11 Nisan 2025 15:42

Şanlısın bizim daha hiç yatmadı :)

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Nisan 2025 00:18

Bu olmaz.ikinci yol dediğiniz yol soruşturmaya neden olur.

m.r_f, 1 hafta önce

Ben olsam ses çıkarmazdım :) Ancak illa ki iade etmek istiyorsunuz bunun iki yolu var; birincisini arkadaş yazmış zaten. İkincisi de, ilçeyle konuşursunuz, sonraki ayda onu mahsup ederler ek ders ödemesinden. İkinci yol daha temiz ve zahmetsiz olur.

m.r_f
Şef
14 Nisan 2025 00:23

Soruşturmayı kim yürütecek? Hatayı yapan ilçe Mem mi? Eğitim araştırma hastanesinde ek ödeme mevzusunda yapılan hatalı fazla ödemeleri böyle hallediyorlardı, kimsenin soruşturma geçirdiğini görmedim.

Memleketinogretmeni, 5 gün önce

Bu olmaz.ikinci yol dediğiniz yol soruşturmaya neden olur.

berlika
Aday Memur
14 Nisan 2025 01:21

Mükerrer ödeme yapılamaz. Fazla yatan tutarı iade edip dekontunu ebys ile ilçe mem e gönderiniz.

odtulu962014
Aday Memur
14 Nisan 2025 09:45

Hatalı islemi yapan onlar, ceremesini çeken sizsiniz.
spock, 1 hafta önce

Okulunuza dilekçe vereceksiniz. "Şu tarihte banka hesabıma ek ders ödemesi iki kez yapılmıştır. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim."

Onlar da sana yazılı olarak bir "ödeme" çıkaracak. Onunla gidip mal müdürlüğüne yatıracaksın. Dekontu alıp fotokopisini dilekçene ek yapıp ilk dilekçeni ve yazıyı ilgi tutup dilekçe ile "ödeme yapılmıştır" diyeceksin.

yldzhmt
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 11:11

Aynen bu hocamizin dedigi gibi yapmalisin. Sonradan basin agrir.

Bende de fazladan 7 ay dil tazminati odenmisti. Gittim dilekce verdim. Onlar da bana odeme emri belgesi verdiler. 7 aylik fazla odenen ucreti herhangi bir faiz odemeden gittim maliyeye yatirdim ve dekontu milli egitime teslim ettim. Evet hata yapan onlar ama sizin pesine dusmeniz lazim

spock, 1 hafta önce

Yondaimeminato
Daire Başkanı
14 Nisan 2025 12:15

Ödemeleriniz okul idaresince yapılıyorsa okulda ki bir başka arkadaşınızın ek dersini almış olabilirsiniz eğer ilçe mem ödeme yapıyorsa ilçede ki bir başka öğretmenin ek dersini almışsınızdır. Kadroluysanız KBS sisteminden ek ders durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

KBS- Ek Ders- Raporlar - İlgili Ay seçimi - Bordo Al/ İcmal . Spock hocamızın bahsettiği prosedürü izleyip iadesini yapacaksınız yoksa daha sonra faizi ile birlikte ödemesini tahsil ederler zaten.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi