Editörler : swat3410

yns3333
Memur
19 Nisan 2025 22:44

burda herkes yaşadığı tecrübesini aktarıyor. benim çevremde en az şahsen tanıdığım en az 10 kişide açıklanmadan önce değerlendirilmektedir yazıyordu. hepsi olumlu oldu. ben bir daha verdim sağlıktan dolayı dilekçe. ondada mazeret te değerlendirilecek dedi. aynı konudan dilekçe veren arkadaşımda ise değerlendirilmektedir dedi. şimdi bir çıkarım yapınca demekki değerlendirilmektedir yazan olumlu oluyor anlaşılıyor. kimseye kızmaya gerek yok. zıttınını yaşayanda vardır. ama genelde olan bu

yns3333
Memur
19 Nisan 2025 22:48

benim mazeret te değerlendirilecek yazan dilekçem olumsuz. değerlendirilmektedir diyen arkadaşın olumlu oldu. şöyle söylim birde bazen açıklanmadan 2 3 gün önce bile ibareler değişebiliyor.
yns3333, 1 ay önce
burda herkes yaşadığı tecrübesini aktarıyor. benim çevremde en az şahsen tanıdığım en az 10 kişide açıklanmadan önce değerlendirilmektedir yazıyordu. hepsi olumlu oldu. ben bir daha verdim sağlıktan dolayı dilekçe. ondada mazeret te değerlendirilecek dedi. aynı konudan dilekçe veren arkadaşımda ise değerlendirilmektedir dedi. şimdi bir çıkarım yapınca demekki değerlendirilmektedir yazan olumlu oluyor anlaşılıyor. kimseye kızmaya gerek yok. zıttınını yaşayanda vardır. ama genelde olan bu
19 Nisan 2025 23:45

1 yıldır bunu anlatiyorum ama nerde anlayan

yns3333, 1 ay önce

mehmett010101
Aday Memur
20 Nisan 2025 08:51

eşim adanada özel bir şirkette işe başlıyo bu ay nikah yaptık meslekte 2.yılım ben istanbuldayım seneye adanaya eş durumundan atama istesem sonuç sizce ne olur

Rafinyaa
Aday Memur
20 Nisan 2025 11:53

Bende 2 yıldır hep dilekçe verdim hatta şark bile verdim hep genel atama döneminde yazdı sonuç hepsinde olumsuz oldu mazerette açıklanacak denende olumsuz oldu.bu sene batı batı yine verdim ilk defa genel atama dönemi yazmadı tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir dedi ve 3. iş gününde sisteme bu şekilde düştü çok şaşırdım.hayırlısı olsun olsa da olmasa da artık

yns3333
Memur
20 Nisan 2025 11:57

peki madem tecrübelisiniz şunu sorayım; Aralık ayında benle aynı ilde ve aynı şartlarda hatta dönem bile aynı olan arkadaşım batı batı için dilekçe verdi, aralık ayında önce mazeret sonra genel atamada değerlendirilecek yazdı. hala da aynı. ama benim yaklaşık 2 haftadır değerlendirilmektedir yazıyor. bu nasıl oldu peki
Mazikalbimdeyaradir, 1 ay önce

1 yıldır bunu anlatiyorum ama nerde anlayan

yns3333
Memur
20 Nisan 2025 11:58

ayın kaçında sisteme düştü ?
Rafinyaa, 1 ay önce
Bende 2 yıldır hep dilekçe verdim hatta şark bile verdim hep genel atama döneminde yazdı sonuç hepsinde olumsuz oldu mazerette açıklanacak denende olumsuz oldu.bu sene batı batı yine verdim ilk defa genel atama dönemi yazmadı tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir dedi ve 3. iş gününde sisteme bu şekilde düştü çok şaşırdım.hayırlısı olsun olsa da olmasa da artık

mrpoliceman
Aday Memur
20 Nisan 2025 16:09

Esim farklı kurumda memur bana da genel atama girildi olumsuz olacak muhtemelen es durumundan neden olumsuz oluyor ben anlamıyorum ne yapacağız şimdi bulunduğum ilde 4 senem var sırf esim ailesinin yanına gitmek istediği için çıkmaz diye tayin istedi çıktı bu kadar zorlaştirinca ne oluyor insanları boşanma aşamasına getiriyorlar

Toplam 68 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi