Editörler : supporters.
13 Nisan 2025 18:02

Kahve makinasi

Arkadaşlar ögutuculu kahve makinası alacağım .ekser olarak Gold kahve tüketiyorum.bu tarz kahve hazırlayacak bir makina tavsiye alabilirmiyim.asiri pahalı bir makina olmasın teşekkür ederim

Cabbar Berber
Aday Memur
07 Mayıs 2025 09:55

bende arıyorum da karar veremedim

demirkolunuz
Aday Memur
25 Ağustos 2025 16:28

Evde kahve içmenin keyfi başka ya. dışarıda dünyanın parasını verdiğin latteyi, evde sabah uyandığında kendi makinenle yapabilmek bambaşka bir huzur veriyor. Geçen hafta uzun zamandır istediğim kahve makinesini sonunda aldım, mutfakta şimdiden en sevdiğim köşe oldu. ?bir espresso çekeyim, üstüne süt köpürteyim? derken ev baristasına döndüm resmen. Alışverişi yaparken gözüme vakıfbank?ın ağustos için hazırladığı bankomat kart kampanyası da çarptı. E-ticaret harcamalarına küçük bir geri dönüş sağlıyor. Böyle ufak sürprizler insanın alışverişini daha tatlı hale getiriyor doğrusu. Kısacası sabah kahvesi artık sadece bir alışkanlık değil, günün en keyifli ritüeli oldu.

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/bankomat-kart-ile-e-ticaret-alisverislerinize-450-tl-bankomat-para-38720

kırmızıkafa
Aday Memur
28 Ağustos 2025 17:02

Geçen hafta arkadaşlarımla Ankara?daki Kocatepe Kahve Evi?ne gittik, uzun zamandır planladığımız buluşmayı sonunda gerçekleştirdik. Siparişlerimizi verirken Bankkart Genç kampanyasını hatırladım ve alışveriş öncesinde hemen Bankkart Mobil?den kampanyaya katıldım. Gün sonunda hem güzel vakit geçirdik hem de kazandığım Bankkart Liralar anında kartıma yüklendi.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi