Editörler : Pangaea
14 Nisan 2025 08:28

Uzmanlık tazminatını geriye dönük alabilir miyim?

25 mart tarihinde uzman olmama rağmen nisan maaşında uzman öğretmenlik tazminatı yatmamış. İdarecimiz geçmişe dönük alamazsın diyor. Ben de alacağımı iddia ettim . Sonuç ne olur ?

Yondaimeminato
Daire Başkanı
14 Nisan 2025 08:56

Uzmanlığınızı aldıktan sonra Hizmetiçi Eğitim Modülünden sertifikanızı çıkaracaksınız daha sonra maaş ve derece-kademe işlemleri için yazacağınız dilekçeye bu sertifikayı ekleyip okula vereceksiniz. Okulunuz EBYS üzerinden İlçe Meme verecek ve iş -işlemleriniz tamamlanacak. Bunları yaptıysanız (yapmadıysanız vakit kaybetmeden yapmanız gerek) uzmanlık tazminatını alamadığınızı bildirir bir dilekçe ile okula bildirin. Geriye dönük her türlü alırsınız.

R. Netsk
Aday Memur
14 Nisan 2025 10:21

Mebbis de gözüküyor hocam derecemi de aldım. Sadece maaşa eklememişler..Dilekçemi vericem bugün.

Deniz Kum Güneş
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 13:03

Alırsın hocam dilekçe vermen lazım.

Hocass
Aday Memur
14 Nisan 2025 13:09

1Dilekçeyle alakalı değil

2Alamazsin diyen idareci işi bilmiyor

aynısı başıma geldi özlük bölümününu arıyorsun durumu anlatıyorsun katsayı çarpanı eksik olduğu için senin katsayini duzeltiyorlar kaç ay eksikse bir sayı çıkıyor ortaya onunla maaş bölümüne aktarıp hemen ödüyorlar ilk maasta yani sadece il veya ilçe mermi araman yeterli onların hatası dilekcelik değil ayrıca okulunun hatası.bir kez yatmış olsa sonra yatmasa ilçenin hatasi

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi