Editörler : crops35
14 Nisan 2025 09:29

Diyecek söz kalmadı

Kul hakkı yemeden mülakatsız atanan memur en fazla 45.000 tl olurken, dün taşerondayken asgari ücret alan işçi kadroya geçmesiyle birlikte çalışma barışı bozuldu.

Görüşmelerin Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Timur?un başkanlığında yapılan 4. oturumda tamamlandığını belirten Sayın, sözleşme kapsamında günlük yevmiyenin 1750 TL?ye çıkarıldığını, bunun üzerine yüzde 10 zam, KÇP zammı ve sosyal hakların eklendiğini ifade etti. Tüm bu kalemlerle birlikte aylık ücretlerin net 55 bin TL?ye, ikramiye ve ilave tediye ile birlikte 65 bin TL seviyesini geçtiğini açıkladı.

Artık bu saatten sonra boş koltuk olsa memursenden daha iyi hak alır.

the back of furkan
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 13:20

bu taşerondan geçmelere bir gün demiştim hem sınav görmeden buraya girdiniz hem de bizden çok alıyorsunuz diye. ağzına sakız ettikleri bi laf var "biz de kaç senedir emek veriyorduk hakkımız kadroyu almak." ben de "ulan abi buraya eşşeği koysan o da iş yapar önemli olan başlangıcı nasıl yaptığın. siz parti teşkilatından direkt onun bunun selamı ile taşeron oldunuz." dedim. zaten kendileri de itiraf ediyor torpilli olduklarını.

musa1992
Şube Müdürü
14 Nisan 2025 14:16

Eskiden işten atılma korkuları vardı eskisi gibi işte yapmıyorlar istisnalar hariç.

the back of furkan, 2 hafta önce

bu taşerondan geçmelere bir gün demiştim hem sınav görmeden buraya girdiniz hem de bizden çok alıyorsunuz diye. ağzına sakız ettikleri bi laf var "biz de kaç senedir emek veriyorduk hakkımız kadroyu almak." ben de "ulan abi buraya eşşeği koysan o da iş yapar önemli olan başlangıcı nasıl yaptığın. siz parti teşkilatından direkt onun bunun selamı ile taşeron oldunuz." dedim. zaten kendileri de itiraf ediyor torpilli olduklarını.

figo0
Memur
19 Nisan 2025 12:45

Her kim torpille hak etmediği işe girmişse Allah onu kahretsin, Allah onun belasını versin. Onun İslamiyet ile, Müslümanlık ile hiçbir alakası yoktur. Onun kazandığı her kuruş haramdır.

19 Nisan 2025 19:01

budur. bir de bunların çoğu ekseriyetle malum siyasi partiden olup sürekli inandıkları dinde affı olmayan şeyleri yapıyorlar ama ağızlarından da allah kuran kitap eksik olmuyor.
figo0, 2 hafta önce

Her kim torpille hak etmediği işe girmişse Allah onu kahretsin, Allah onun belasını versin. Onun İslamiyet ile, Müslümanlık ile hiçbir alakası yoktur. Onun kazandığı her kuruş haramdır.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi