Editörler : swat3410
14 Nisan 2025 10:29

Polislik bitti

memur atilacak iftirayi önlemek için telefonuyla kayit alıyor.

cunku aciz durumda.

cunku kamu algisi ona dusman.

cunku atilacak bir iftirada kendini acikta bulacak.

maas en dusuk

saat olarak yuksek calisma

stres en yuksek

can guvenligi en dusuk

zor dostum zor.

cambaz_blood
Aday Memur
14 Nisan 2025 13:42

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Ağlama duvarına cevirdiniz burayı, böyle yaparak vatandasin saygısını daha fazla kaybetmekten fazla bir şey yapmıyorsunuz emin olun. Önüne gelen konu açıyor, kısıtlama gelmesi lazım .

Kısa hayat
Aday Memur
14 Nisan 2025 13:54

ya öylemi şimdi ne yapalım ozaman söyle dinliyoruz seni. çözüm bulalım
cambaz_blood, 2 hafta önce

Ağlama duvarına cevirdiniz burayı, böyle yaparak vatandasin saygısını daha fazla kaybetmekten fazla bir şey yapmıyorsunuz emin olun. Önüne gelen konu açıyor, kısıtlama gelmesi lazım .

sımseeekk
Şef
14 Nisan 2025 14:03

vatandaşın saygısı mı kalmış be sokakta çalışmıyorsun sanırım çocuklar bile alay eder hale geldi artık

Akın13030
Aday Memur
14 Nisan 2025 16:55

kardeşim bir itfaiye çalışan,tıbbı sekreter,zabıta senden fazla maaş alıyorsa tabiki tepki göstermek lazım çünkü içlerinde en zoru polislik pisliği ile uğraşıyorsun can güvenliğin her zaman tehlikede ne olacağını bilemezsin.. polisin suan 80.85 bin maaş alması lazım tıbbi sekreter 75 bini buluyor maaşı bu ağlamak değil hakkın olanı istemeyi aglamak olarak görüyorsan o ayrı..

tsubasa17
Memur
14 Nisan 2025 19:02

Hiçbir yakınınızda polisligi tavsiye etmeyin su şartlarda yapılacak en son iş bile değil ben çevreme tavsiye etmiyorum biz bu dünyada hakkımızı zor alırız ama ahirette Gram bile bırakmayacağım bu meslekte hakkımızı yiyenlerden

Siskentli
Aday Memur
14 Nisan 2025 19:15

Malesef katılmamak elde değil. İşin acisi kimsenin de umrunda degiliz

donmassione
Memur
14 Nisan 2025 22:21

forum kuralları el verse neler neler yazardım sana da neyse ki el vermiyor. neymiş saygıymış .. yesinler....

paltolu
Aday Memur
15 Nisan 2025 18:15

Mesela ne yazardın? Sadece forum kuralları mı kısıtlıyor seni? eğer cevabın evetse zaten sen fazla maaş da alma

donmassione, 2 hafta önce
forum kuralları el verse neler neler yazardım sana da neyse ki el vermiyor. neymiş saygıymış .. yesinler....

Toros101
Şube Müdürü
15 Nisan 2025 19:34

Dediklerine katılıyorum şu an başa yazdığın konusunda da yalnız olmadığıma sevindim. Yarın bir gün sual ederler iş açarlar diye WhatsApp siz kısmında kayıt altına alıyorum. Paronayaklaşacağız artık

Ahmet can10
Aday Memur
15 Nisan 2025 19:59

Vatandaşın saygısı diyen arkadaş sen sokak polisimisin?

Feritdemir0133
Aday Memur
16 Nisan 2025 07:15

Polise çok bile bu verilen maaş. Hak ediyoruz.

Ahmet can10, 2 hafta önce
Vatandaşın saygısı diyen arkadaş sen sokak polisimisin?
16 Nisan 2025 21:21

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

bakıyoruz toplu bir istifa yok, her yeni alımda insanlar polis olmak için canını dişine takıyor. bu mesleği bu kadar sevmeyen varsa versin istifasını yerini filinta gibi gençler hemen doldurur zaten

antepli-pol
Genel Müdür
17 Nisan 2025 08:50

Böylelerini görünce insan başka bir şey demek istemiyor değilmi kardeşim. Haklısın.

Feritdemir0133, 2 hafta önce

Polise çok bile bu verilen maaş. Hak ediyoruz.

mesut066
Aday Memur
17 Nisan 2025 10:51

sendika şart

Çınareh
Aday Memur
17 Nisan 2025 16:20

halinden memnun 1 kişi bile yok alternatif olsa kimse durmaz basar istifayı

Salih Bozok
Memur
17 Nisan 2025 16:42

Forumdan uzaklaştırıldınız .... swat3410

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
17 Nisan 2025 18:25

özellikle son lise olaylarından sonra polise vatandaş nezdinde saygı kalmadığı gibi değişik bir durum oluştu. acıma ile karışık. bu çok kötü bir durum. ülkenin polisi böyle anılmamalı. milletvekili polise sallıyor, vatandaş sallıyor. zor durum
17 Nisan 2025 19:23

Meslek kutsal ama değerin yok , neler yaşadık neler zamanlarında ,istanbul geziden tutun doğu hendek olayları , hayatta olmayabiliridk ,aslan gibi arkadaşlarımızı devrelerimizi hendek operasyonlarında toprağa verdik ,mekanları cennet olsun...

Bir ili il emniyet müdürü yönetmiyor ki ,iktidar olan siyasi partinin il başkanı yönetiyor..bunu kim inkar edebilir!!! üst makamdakiler koltuk sevdasından altta çalışan polis memurlarını düşünüyor mudur ,hadi içinizden biri iktidar mensubu birinini aleyhine işlem yapsa haklı ve kanıtlarınız olsa dahi...suçlu kim olur ..SİZ...

bu anlayış varken hanginizin içi rahat...garibana geldi mi aslan kesilen meslektaşlarımız , siyasi uzantılı birine denk geldimi yada zengine kuyruğunu sıkıştırıyor.... herkesin ailesi var içine sinmese de kendi çoluk çocuğu ailesi için gördüğü birçokşeye zulme boyun eğiyorlar...

ahireti de var bu dünyanın....hesap vaktinde Allah'a nasıl hesap verecekler ...

17 Nisan 2025 21:02

Şuan meslek okadar ayaklar altına düşürüldü ki baloncu peşine polis gürültüye polis ambulansa polis itfaiyeden önce polis yani taşması tutulmuş köpek gibi koş oglum oraya koş oglum buraya maç var koş gosteri var koş değer sıfır müdürler bı olay olduğunda ortada yoklar ama polisin şapkası yok hiiiii açın sorusturmayi verin cezayı polise ceza vermekten başka işleri yok öyle olunca tiksinti duyulan bı iş oldu tabi küçük yerlerde veya 8-5 yağmurda yaş görmeyen kavga da taş girmeyen torpilli tayfa için değil bu yazdıklarım

memur3428
Daire Başkanı
17 Nisan 2025 22:19

Önceden maaşına hürmeten çekiliyordu ama son 5-6 yıldır çekilmez bir hal aldı şu an polisin batıda cebine 85 bin şarkta 100 bin girmesi lazım ki hak yerini bulsun gerçi bir bakan vardı maaş için yapan varsa bıraksın demişti...

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi