Editörler : swat3410

selimtandogan71
Aday Memur
26 Nisan 2025 21:22

Kamu İşçileri için verilecek ücret zammı

Yani Kamudaki temizlik ve Özel Güvenlik maaş zamları

Maaşlarının tediye mesai dahil minimum 70.000 TL olması bekleniyor ayrıca 12/48 çalışma saatleri var

1. yıl 2. altı ay: %25 zam + enflasyon farkı + %10 refah payı

2. yıl 1. altı ay: %25 zam + enflasyon farkı + %10 refah payı

2. yıl 2. altı ay: %25 zam + enflasyon farkı + %10 refah payı + izleyen aya enflasyon farkı

Sözleşme Süresi ve Ek Ödemeler

İkramiyeler 112 güne çıkarılacak, sosyal yardımlar artırılacak. Nisan ve Ekim aylarında ek ödeme yapılacak.

Çalışma Süresi

Genel çalışma haftalık 40 saat, 5 gün

Fiili Çalışma Ödemeleri

Fiili çalışmalara dayalı ödemeler düzenli hale getirilerek aylık yapılacak.

Fazla Mesai

40 saati aşan her saat için %100 zamlı

Bayram ve tatillerde normal sürenin üstü %200 zamlı

selimtandogan71
Aday Memur
26 Nisan 2025 21:39

1. yıl 1. altı ay: %50 zam bunu yazmayı unutmuşum

Şimdi oturun kendi çalışma koşullarınızı ve aldığınız maaşla birlikte değerlendirin

aspnetcore
Şef
27 Nisan 2025 19:23

iş yapmaya gelince polis oluyoruz özlük ve maaşa gelince memur oluyoruz.

Feritdemir0133
Aday Memur
28 Nisan 2025 09:55

Polislik bitmez, biten polis, batık polis, bitik polis vardır. Verilen ücret iyileştirilmedikçe, veh

Feritdemir0133
Aday Memur
28 Nisan 2025 09:58

Vehamet

Feritdemir0133, 3 hafta önce

Polislik bitmez, biten polis, batık polis, bitik polis vardır. Verilen ücret iyileştirilmedikçe, veh

20 Mayıs 2025 21:59

Bugün kalkıp para yok idare edin deseler kimse ses etmez feda olsun deriz, ama varlık içinde yokluğu yaşatınca artık herkes art niyet aramaya başladı haklı olarak

ebola_31
Şef
20 Mayıs 2025 22:17

Benim gibi batıdaki büyükşehir merkezlerde çalışanlar özellikle eşi çalışmayan ve çocuk okutanların durumu çok kötü inanın aldığım maaş 15i sabah 9 da kredi kartı faturalar gibi ödemelerimi yapmadan yarısından fazlası kira ve çocuklara gidiyor kalanıyla faturalar ve sadece yaşayacak kadar gıda alışverişi yapmama bile yetmiyor kartımın limiti maaşımın 3te 1i kadar onun bile tamamını ödeyemiyorum meslekte 19. yılım ben böyle sefil bir dönem yaşamadım. Keşke pkkdan önce bu ev kirası/sahibi terörünü bitirmeselerdi daha iyi olacaktı. Ev sahiplerine de birşey diyemiyorum kira artış oranını devlet belirliyor temmuzda kira artış oranı tahmin edilen rakam %50-55 benim alacağım zam max%15-16. Alacağım zamdan daha fazlasını ev kirası olarak vereceğim yani temmuzda kirayı ödediğimde bu aydan daha az para kalacak elimde. Bekar kardeşlerime tavsiyemdir kesinlikle çalışan eş seçin eşi çalışmayan memurlar resmen her ay hayat mücadelesi veriyor çift maaş olursanız bir nebze benim çektiklerimi çekmezsiniz. Çalışan bulamazsanız kesinlikle evlenmeyin.

sımseeekk
Şef
20 Mayıs 2025 22:25

art niyet zaten var kardeşim bunu herkes biliyor.önemli olan kurtulmak.çok şükür zamanında bişeyler yaptım .kötü günler için uğraşıyodum .bu hale geleceğimizi hayal bile edemezdim.çok şükür ki tedbirimi almışım.yoksa aklını kaybeder düşünen insan.bugun diş hastanesindeydim güvenlikçiler oturuyor 70 bin civarında ikramiye tediye maaş. temizlikçi almış makinayı yerlere bi paspas bi karış sakal suratında.mutlu keyifli hepsi.hele bizim halimize dedim.karakolda gülen kimse yok umudumuzu gülüşümüzü kaybetmişiz....
1.SınıfEmmiyetMemuru, 4 saat önce
Bugün kalkıp para yok idare edin deseler kimse ses etmez feda olsun deriz, ama varlık içinde yokluğu yaşatınca artık herkes art niyet aramaya başladı haklı olarak
20 Mayıs 2025 22:28

Verilen promosyonun bile traşlandığı bir yerde elbet aranır art niyet. düşün ki onuda isterken isteyenlere sert çıkış fetöcü yaftası vurdular susturmaya çalıştırlar. sonra traşlayıp verdiler . buyur burdan yak :D
sımseeekk, 4 saat önce
art niyet zaten var kardeşim bunu herkes biliyor.önemli olan kurtulmak.çok şükür zamanında bişeyler yaptım .kötü günler için uğraşıyodum .bu hale geleceğimizi hayal bile edemezdim.çok şükür ki tedbirimi almışım.yoksa aklını kaybeder düşünen insan.bugun diş hastanesindeydim güvenlikçiler oturuyor 70 bin civarında ikramiye tediye maaş. temizlikçi almış makinayı yerlere bi paspas bi karış sakal suratında.mutlu keyifli hepsi.hele bizim halimize dedim.karakolda gülen kimse yok umudumuzu gülüşümüzü kaybetmişiz....

sımseeekk
Şef
20 Mayıs 2025 22:32

canım kardeşim adamlar güzel bir düzen ve tezgah kurmuşlar Kendi öz evlatları polislik yapmadan polisin bütün imkanlarından faydalanıyor amir oluyor misyona gidiyor özel şubelerde taltiflerini alıyor keyiflerini çatıyorlar.% 20 25 civarında personel de gerçek polisliği yaparak mesleğin kahrını yükünü çekiyor.eleştirene beğenmeyene de fetö'cü hain defol git dışarıda bir sürü bekleyen insan var diyerek yaftalıyorlar.bana özelden yaz sana bi kaç taktik vereyım istifa onların ekmeğine yağ sürer
1.SınıfEmmiyetMemuru, 4 saat önce
Verilen promosyonun bile traşlandığı bir yerde elbet aranır art niyet. düşün ki onuda isterken isteyenlere sert çıkış fetöcü yaftası vurdular susturmaya çalıştırlar. sonra traşlayıp verdiler . buyur burdan yak :D

erhannn34
Şube Müdürü
20 Mayıs 2025 22:37

promosyon daki birlik beraberlik olursa bazı şeyler değişebilir ama millet sadece parada ortaya çıkııyor

iamapoliceman
Daire Başkanı
20 Mayıs 2025 23:11

şapkayı önümüze çıkarıp düşünme vakti artık! haberden aynen kopyaladım. bu mesleklerin tayin, terör saldırısı, gece çalışma vs ıvır zıvır işleri yok. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin teklif ettiği ancak TÜRK-İŞ'e bağlı sendikanın kabul etmeyerek greve başladığı net maaş tutarları ortaya çıktı. 1 Temmuz 2025'ten geçerli olarak üzere Tren sürücüsü 84.237 TL Bakım formeni 90.951 TL Otobüs şoförü 69.585 TL Temizlik görevlisi 56.637 TL
20 Mayıs 2025 23:28

bizi bitirdiler. ama diyorum ya bunun temel sebebi kpss puanı ile polis olmak için sırada bekleyen milyonlar. Beoenmezsen bekleyenler var diyorlar bu durumda vermezler para pul
iamapoliceman, 3 saat önce
şapkayı önümüze çıkarıp düşünme vakti artık! haberden aynen kopyaladım. bu mesleklerin tayin, terör saldırısı, gece çalışma vs ıvır zıvır işleri yok. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin teklif ettiği ancak TÜRK-İŞ'e bağlı sendikanın kabul etmeyerek greve başladığı net maaş tutarları ortaya çıktı. 1 Temmuz 2025'ten geçerli olarak üzere Tren sürücüsü 84.237 TL Bakım formeni 90.951 TL Otobüs şoförü 69.585 TL Temizlik görevlisi 56.637 TL
Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi