Editörler : cihan27E.Kayı Han
14 Nisan 2025 12:49

Kamuda En Yüksek Mühendis Maaşı

Merhabalar Kamuda en yüksek maaş veren kurumlar hakkında bilgisi olan var mı?

remzi061906
Aday Memur
14 Nisan 2025 12:54

Dhmi kitler

muhendis344
Aday Memur
14 Nisan 2025 13:15

DHMİ Botaş ve Tpao dışında hangi kitler?

egop0
Aday Memur
14 Nisan 2025 13:18

DHMİ ve BOTAŞ

falancaolsun
Memur
14 Nisan 2025 13:20

DHMİ ama sadece mühendise değil düz memura da yüksek veriyor. Hatta oradaki düz memur diğer kurumlardaki mühendisten fazla alır. Aynı şekilde belediyeler de tüm memurlara 15 bin TL üstü sosyal denge tazminatı adı altında ek ödeme yapar
14 Nisan 2025 13:53

tcdd ve teiaş nasıl hocam maaş konusunda

santana10
Daire Başkanı
14 Nisan 2025 14:56

Kitler dışında çok yüksek maaş veren yok Büyükşehir belediyelerinde Sosyal Denge Tazminatı veriliyor Bayındırlık da çalışan bir mühendis Büyükşehirde çalışan mühendisden 20 bin TL az maaş alıyor

bravehard
Genel Müdür
17 Nisan 2025 08:55

Sadece Büyükşehir Belediyelerinde Sosyal Denge Sözleşmesi yok, tüm Belediyeler de var. Ayrıca Metropol İlçe Belediyeleri her zaman Büyükşehirden daha yüksek SDS verir.

santana10, 2 hafta önce

Kitler dışında çok yüksek maaş veren yok Büyükşehir belediyelerinde Sosyal Denge Tazminatı veriliyor Bayındırlık da çalışan bir mühendis Büyükşehirde çalışan mühendisden 20 bin TL az maaş alıyor

17 Nisan 2025 10:44

çok ezbere ve bilmeden konuşulmuş sadece siz değil bilen bilmeyen herkes yapmış bunu. Daha önce İBB de şu anda da ilçe belediyesinde çalışan bi mimarım %100 SDS veren bi belediye ortalama 10 bin civarında verir. Buna ekstra yemek parası da veriliyor bizim belediyede ama vermeyen de vardır. 15 20 bin veren belediyeler de var ama bunu ne adı altında veriyolar inanın bilmiyorum. Rakam kulağa çok hoş gelse de ilerleyen zamanlarda Sayıştay a takılma ihtimali çok yüksek. Geri alanlar belediyeler bile oldu şehir efsanesi değil bu. Benim bulunduğum ilçe %100 veriyor 10 civarı SDS ek olarak da 2 bin yemek parası alıyoruz kısaca. Tüm belediyeler böyle alıyormuş gibi gösterip yanıltmayın kimseyi lütfen. İnsanlar buna göre tercih yapacaklar belki vebal altında kalmayın sanki 15 bin SDS verilmesi kesin ve kanuna dayanan bişeymiş gibi. Hiç vermeyen belediye de var 6000 TL veren belediye de var . Tamamen sendika ve başkanda biten bi konu.

bravehard, 2 hafta önce

Sadece Büyükşehir Belediyelerinde Sosyal Denge Sözleşmesi yok, tüm Belediyeler de var. Ayrıca Metropol İlçe Belediyeleri her zaman Büyükşehirden daha yüksek SDS verir.

17 Nisan 2025 10:47

Yani bu 20 binlere falan inanmayın lütfen soruyu soran arkadaşım. Yok demiyorum var ama sayılı belediyede var ama sağlam temellere dayanmıyor zamanı gelince geri alınma olasılığı mevcut. İlçe belediyeleri büyükşehirden daha çok alır falan filan..... genellemelere asla inanmayın. Tercihinizi buna göre verecekseniz sözkonusu belediyeyi arayıp sorun.

since2024
Aday Memur
17 Nisan 2025 16:26

dhmi 100bin alıyo şu an düz memur
falancaolsun, 2 hafta önce
DHMİ ama sadece mühendise değil düz memura da yüksek veriyor. Hatta oradaki düz memur diğer kurumlardaki mühendisten fazla alır. Aynı şekilde belediyeler de tüm memurlara 15 bin TL üstü sosyal denge tazminatı adı altında ek ödeme yapar

bravehard
Genel Müdür
18 Nisan 2025 08:44

24 Yıldır Büyükşehire bağlı Metropol İlçe Belediyesin de çalışıyorum ve yöneticiyim. Öncelikle mesajı iyi okuyun. Arkadaş "Büyükşehir Belediyeleri SDS verir" diyor. Ben de "sadece Büyükşehir Belediyeleri değil tüm Belediyeler de SDS var" diyorum. Daha önce bir çok mesajım da bizzat belirttim. SDS üst tavanı üzerinden alınan her kuruşu Sayıştay "Kamu zararı" olarak geri alıyor bunu zaten her zaman söylüyorum çünkü bizzat ben geri ödedim.

mimarmuhendis, 2 hafta önce

çok ezbere ve bilmeden konuşulmuş sadece siz değil bilen bilmeyen herkes yapmış bunu. Daha önce İBB de şu anda da ilçe belediyesinde çalışan bi mimarım %100 SDS veren bi belediye ortalama 10 bin civarında verir. Buna ekstra yemek parası da veriliyor bizim belediyede ama vermeyen de vardır. 15 20 bin veren belediyeler de var ama bunu ne adı altında veriyolar inanın bilmiyorum. Rakam kulağa çok hoş gelse de ilerleyen zamanlarda Sayıştay a takılma ihtimali çok yüksek. Geri alanlar belediyeler bile oldu şehir efsanesi değil bu. Benim bulunduğum ilçe %100 veriyor 10 civarı SDS ek olarak da 2 bin yemek parası alıyoruz kısaca. Tüm belediyeler böyle alıyormuş gibi gösterip yanıltmayın kimseyi lütfen. İnsanlar buna göre tercih yapacaklar belki vebal altında kalmayın sanki 15 bin SDS verilmesi kesin ve kanuna dayanan bişeymiş gibi. Hiç vermeyen belediye de var 6000 TL veren belediye de var . Tamamen sendika ve başkanda biten bi konu.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi