Editörler : E.Kayı Han
14 Nisan 2025 13:48

İdare mahkemelerinde duruşmalı açmak

disiplin suçu ilk derece Yd verdi BİM Yd kararını telafisi güç zarar görmemekten bozdu .durusmalı dava açmıştım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum Ydli dosyalarda öncelik olduğunu duymuştum . bir de duruşmada öncelik sağlıyor muş günü açısından vs sizce ne zaman sonuçlanır davam savunmalar bitti

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 13:50

BİM'in YD bozması İlk dereceyi etkiler mi sizce çünkü ilk derece tipiklik ve Özel hayattan Açıkça hukuka aykırılık gördü
14 Nisan 2025 14:05

Disiplin cezası için yd verilmesi neredeyse imkansız. şunu da ifade etmek isterim; bölgenin yd kararını bozması nihai kararın da olumsuz olacakğı anlamına gelmez. şayet kararı atarsanız daha net bir şeyler söylebilirim.

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 14:06

Vallahi verdi ihraç benimkisi Hangi kararı atayım

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 15:29

bende açtım ağustosta mart sonu duruşma oldu yd vermedi 3.5 ayda o karar çıktı sonrası bekledik işte

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 15:30

şimdide esas kararı bekliyorum ilk dereceden avukatta aynısınu dedi yd almak imkansız diye bizde alamadık ama sonucun olumsuz olacağı anlamına gelmez ded

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 15:35

kararda zaten şu maddeye göre ikisi aynı anda gerçekleşmemiş deyip yd vermiyor verdiysede itirazda bozmuş Allah yardımcımuz olsun
vatansever.33, 2 hafta önce

Disiplin cezası için yd verilmesi neredeyse imkansız. şunu da ifade etmek isterim; bölgenin yd kararını bozması nihai kararın da olumsuz olacakğı anlamına gelmez. şayet kararı atarsanız daha net bir şeyler söylebilirim.

14 Nisan 2025 15:56

İLK DEREC EMAHKEMESİ YRÜTMENİN DURDURULMASI KARARI VERİYOR. ANCA BİM BU KARARA YAPILAN İTİRAZI KABUL EDİP ALEYHE BİR KARAR ÇIKIYOR. DOĞRUSU BU.

BlackArrow, 2 hafta önce
kararda zaten şu maddeye göre ikisi aynı anda gerçekleşmemiş deyip yd vermiyor verdiysede itirazda bozmuş Allah yardımcımuz olsun

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 15:59

onu anladım zaten yani ilk derece direk yd redde verebilirdi itirazda yine reddi kabul ediyor esas karar bekliyorsun oda çıkacakta olacakta olacak süreç uzuyor sadece duruşma tarihi verilmesi 3 ay sürdü yd açmanın yada duruşmalı açmanın faydası ne anlayamadım kendi açımdan
vatansever.33, 2 hafta önce

İLK DEREC EMAHKEMESİ YRÜTMENİN DURDURULMASI KARARI VERİYOR. ANCA BİM BU KARARA YAPILAN İTİRAZI KABUL EDİP ALEYHE BİR KARAR ÇIKIYOR. DOĞRUSU BU.

besyo288
Aday Memur
14 Nisan 2025 17:25

Çok özel değilse ihraç nedeni nedir

Ahmetgs., 2 hafta önce
Vallahi verdi ihraç benimkisi Hangi kararı atayım

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 17:26

Özel Hayat
besyo288, 2 hafta önce

Çok özel değilse ihraç nedeni nedir

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 17:27

Sizin hangi il
BlackArrow, 2 hafta önce
onu anladım zaten yani ilk derece direk yd redde verebilirdi itirazda yine reddi kabul ediyor esas karar bekliyorsun oda çıkacakta olacakta olacak süreç uzuyor sadece duruşma tarihi verilmesi 3 ay sürdü yd açmanın yada duruşmalı açmanın faydası ne anlayamadım kendi açımdan

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 17:28

bursa

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 17:28

Bursa yoğundur

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 17:30

Duruşma nasıldı yani biraz anlatır mısın kaç dakika sürüyor senin bir karar kalmış zaten umudun var mı

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 18:29

5 dakika sürdü sürmedi bakanlıktan gelen olmadı ben avukatımla girdim avukat söz hakkı alıp savunma yaptı bana döndü bende mağdur olduğum konuyu dile getirdim tekrar avukata söz verdi kararı yazılı olarak açıklayacağını söyledi mahkeme başkanı çıktık yani öyle bir soru yada vesair ceza mahkemeleri gibi bir durum yoktu girip çıkmamız bir oldu sayılır

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 18:30

Bakanlıktan gelen olmaması iyi bir şey galiba

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 18:31

sonuç ne olur bir onlar biliyor birde Allah kesinleşmiş beraat almıştım döndüm 3 yıl çalıştım 3 yıl sonra aynı sebepleri ortaya koyarak ydk ile attılar yani olumlu olur diye düşünüyroum ama nasip bu işler nasıl bir karar çıkacak bende merakla bekliuorum sonrası daha uzun bime gidecek sonra danıştay bu süreçler daha zorlu gibi ama bakalım
Ahmetgs., 2 hafta önce
Duruşma nasıldı yani biraz anlatır mısın kaç dakika sürüyor senin bir karar kalmış zaten umudun var mı

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 18:31

Olsun olumlu gelirse bu sürece çalışmaya devam edersin

BlackArrow
Memur
14 Nisan 2025 18:34

evet öyle vallahi az kaldı diyor avukat karar çıkarsa yazarım buraya zaten sizinde hakkınızda hayırlısı olsun süreç zor level level sanki
Ahmetgs., 2 hafta önce
Olsun olumlu gelirse bu sürece çalışmaya devam edersin

Ahmetgs.
Aday Memur
14 Nisan 2025 18:35

Benim yürütme durdurmamı bim bozdu şu an dosya tekrar ida mahkemeye geldi bugün bakalım
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi