Editörler : swat3410
14 Nisan 2025 17:50

Kamuda az çalışanın çok maaş , çok çalışanın az maaş alması

Bu düzensizlik neyden kaynaklandı ? Tartışalım

sımseeekk
Şef
14 Nisan 2025 18:04

amaçları iş ahlakını bozmaktı.kurdu kuzuya boğdurmak amaçları

tsubasa17
Memur
14 Nisan 2025 18:58

Cevabını bildiğin sorular sorma

ardabeyy
Şef
14 Nisan 2025 21:16

Velev ki sorunun kaynağını buldun. Ne değişecek.?

caner66.
Kapalı
14 Nisan 2025 21:40

Zaten bu nedenle nitelikli kişiler kamuda çalışarak kendini lerini geliştiremitor ve yerinde sayıyor

aspnetcore
Şef
14 Nisan 2025 21:51

kardeşim sesi çok çıkan istediğini alıyor sonuçta oy diye bir şey var. kim 1.5 milyonluk öğretmen ve sağlık camiasını karşısına almak ister? 400bin emniyet teşkilatını karşına alırsın çünkü sayın az. etki meselesi.

nobetçi
Aday Memur
14 Nisan 2025 22:27

bir hizmetli saat günde 8 saat doktor 6 saat çalışır. ücretler eşit mi olsun

85200258
Müsteşar Yardımcısı
14 Nisan 2025 23:01

Kardeş konu sadece yapılan işin niteliği değil. Dünyada orneklerine bak silahlı meslek yapanlar ( asker , polis ) yüksek maaş alır çünkü hayatı tehlike mevcuttur. Ağır sanayide çalışan işçi de normalde fazla alır ancak bizim ülkede insan hayatı ucuz oldugu için bizde düşük maaş alıyoruz. Olay sadece nicelik , nitelik meselesi değil. Gittiğin bir olayda itin birisi bıçağı takar gidersin diğer tarafa yada sakat kalırsın. Terör eylemlerini saymıyorum bile , sırf üstündeki üniforma için senden nefret eden kansizlar grubu vardır. Yoksa bence ülkede ki en yüksek maaşı yargı merci almalı , sonrası doktorlar filan devam eder. Ancak canını ortaya koyanla klimalı odada çayını iceni aynı kefeye koyamazsin. Polisin içinde de klimalı odasında çalışan beyefendiler var. Eşit işe eşit ucret ve fazla mesai , gece , Bayram tazminati olsa büroda oturan beyefendiler den en az 2 kat maaş alırız ancak bu sistemde aynı maaşı alıyoruz ne yazık ki...
nobetçi, 2 hafta önce
bir hizmetli saat günde 8 saat doktor 6 saat çalışır. ücretler eşit mi olsun

under09
Şef
14 Nisan 2025 23:03

Soruya soruyla cvp vermek istemem ama mesajla diğer gruplara gir bi bak maaşla ilgil konu açıldığın da genel anlamda neler yazılmış destekleyen mi çok yoksa taşlayan mı ?

bizde biri konu açıyor öteki saldırıyor yahu idareciler neden değiştirsin ki mevcut sistemi yalak dolu zaten!!!

biri ağlama der öteki polisin yanındayız dediler ne istiyorsun der diğeri ne bu sürekli maaşla ilgili konu açıyorsunuz der yani anlayacağın bizden bi halt olmayacağını sayın büyüklerimiz de biliyor o nedenle değişen hiç bir şey olmuyor .

turkolog24
Daire Başkanı
14 Nisan 2025 23:50

Amaç gündemde tutmak maaşlarımızın düşüklüğünü herkes maaşlarla ilgili konu açarsa süper olur

memuraday-y
Şube Müdürü
15 Nisan 2025 09:22

E şubeler bürolar çalışacak adam bulamıyoruz derken senin bu dediğin pek inandırıcı gelmedi bana. Neden diyecek olursanız o zaman madem git klimalı odada sen de çalış derim ben.? İş ciddiyete bindi mi kimse gitmek istemiyor nedense?

85200258, 2 hafta önce
Kardeş konu sadece yapılan işin niteliği değil. Dünyada orneklerine bak silahlı meslek yapanlar ( asker , polis ) yüksek maaş alır çünkü hayatı tehlike mevcuttur. Ağır sanayide çalışan işçi de normalde fazla alır ancak bizim ülkede insan hayatı ucuz oldugu için bizde düşük maaş alıyoruz. Olay sadece nicelik , nitelik meselesi değil. Gittiğin bir olayda itin birisi bıçağı takar gidersin diğer tarafa yada sakat kalırsın. Terör eylemlerini saymıyorum bile , sırf üstündeki üniforma için senden nefret eden kansizlar grubu vardır. Yoksa bence ülkede ki en yüksek maaşı yargı merci almalı , sonrası doktorlar filan devam eder. Ancak canını ortaya koyanla klimalı odada çayını iceni aynı kefeye koyamazsin. Polisin içinde de klimalı odasında çalışan beyefendiler var. Eşit işe eşit ucret ve fazla mesai , gece , Bayram tazminati olsa büroda oturan beyefendiler den en az 2 kat maaş alırız ancak bu sistemde aynı maaşı alıyoruz ne yazık ki...

85200258
Müsteşar Yardımcısı
15 Nisan 2025 19:33

;-))
memuraday-y, 2 hafta önce

E şubeler bürolar çalışacak adam bulamıyoruz derken senin bu dediğin pek inandırıcı gelmedi bana. Neden diyecek olursanız o zaman madem git klimalı odada sen de çalış derim ben.? İş ciddiyete bindi mi kimse gitmek istemiyor nedense?

sımseeekk
Şef
15 Nisan 2025 19:37

lütfen defolur musun
memuraday-y, 2 hafta önce

Feritdemir0133
Aday Memur
16 Nisan 2025 07:18

Polise verilen para çok fazla. Eğitim düzeyi, iletişimi berbat personeller var maalesef bunlar yüzün

85200258
Müsteşar Yardımcısı
16 Nisan 2025 08:02

Gelde senin gibi adamla normal iletişim kur...Sence bu mümkün mü?

turkmen68
Aday Memur
16 Nisan 2025 16:25

Sen ne iş yapıyorsun kardeş
Feritdemir0133, 2 hafta önce

Polise verilen para çok fazla. Eğitim düzeyi, iletişimi berbat personeller var maalesef bunlar yüzün

Feritdemir0133
Aday Memur
16 Nisan 2025 16:54

Kuramazsın kapasiten yetmez kardeşim.

85200258, 2 hafta önce
Gelde senin gibi adamla normal iletişim kur...Sence bu mümkün mü?

85200258
Müsteşar Yardımcısı
16 Nisan 2025 16:59

Hahah ;-) Necip Fazıl'ın bir sözü var. "Pazarcı bağırır, kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır, antikacı bağırmaz. Çünkü sadece malı ucuz olanlar kendi reklamını yapar. " Sende ucuzsun ki kendini övüyorsun...

Kuramazsın kapasiten yetmez kardeşim.

Feritdemir0133
Aday Memur
16 Nisan 2025 17:06

Al bi kapasite yoksunu daha.:)

85200258, 2 hafta önce
Hahah ;-) Necip Fazıl'ın bir sözü var. "Pazarcı bağırır, kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır, antikacı bağırmaz. Çünkü sadece malı ucuz olanlar kendi reklamını yapar. " Sende ucuzsun ki kendini övüyorsun...

85200258
Müsteşar Yardımcısı
16 Nisan 2025 17:16

Çevrende lafını ciddiye alacak insan bulamayinca kendini burada mı kanitlamaya calisiyorsun ?

Al bi kapasite yoksunu daha.:)

Feritdemir0133
Aday Memur
16 Nisan 2025 18:04

Çapın kadar konuşur musun lütfen:) Yapabildiğin tek şey akşama kadar onun bunun hakkında gıybet etmek. Meslektaşının kuyusunu kazmak bla bla bla.

85200258, 2 hafta önce
Çevrende lafını ciddiye alacak insan bulamayinca kendini burada mı kanitlamaya calisiyorsun ?
Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi