Editörler : Lanet
14 Nisan 2025 19:51

Evlenmeli miyim?
Merhabalar. Ben 3 yıldır hemşireyim ve kendi memleketimde çalışıyorum. 2 yıldır görüştüğüm kişi de jandarma subay. Maddi manevi hiçbir sorunumuz olmadı bugüne kadar. Beni kırmadı, üzmedi, 2 senelik süreçte büyük sıkıntılar yaşadım her süreçte yanımdaydı mutlu olmam için her şeyi yaptı. 2 ay sonra nişan yapıp 4 aya kadar da evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak mesleği dolayısıyla tayinci olması beni çok düşündürüyor. Onunla birçok şehir gezeceğim için çok kararsız kaldım. Bunu onunla da konuştum bana her konuda destek olacağını gittiğimiz yerlerde yalnız bırakmayacağını söyledi ki dediklerini yapacağından eminim. Ama yine de hiç bilmediğim yerlere sürekli tayin olup yeni ortama alışmak beni çok düşündürüyor. Ne yapacağımı bilemedim. Hem içimi dökmek hem de tavsiyleler almak istedim. Yardımcı olur musunuz?

ARTVİNLİ1608
Aday Memur
14 Nisan 2025 23:07

İşin varsa ekonomik bağımsızlığı elde etmişsindir hiç bekleme

White3425
Memur
15 Nisan 2025 01:53

sen bu soruları soruyorsan evlenme, kal ailenin yanında memlekette. kafanda çoktan halletmen lazimdi soruları

ekremcan58
Aday Memur
15 Nisan 2025 20:39

2 yıldır bu konulara karar vermediysen demek ki yapamazsın.

Çi.çek
Kapalı
16 Nisan 2025 00:03

0 dan düzen çok zor . Ben de hemşireyim . Ben olsam yapmazdım .Yapmam yani . Hayırlısı olsun .

ZeYTiNKaRaSi
Aday Memur
19 Nisan 2025 14:58

Mutlu olmanız için her seyi yaptı ise kavuşmak için bahane arayın. ;) Evet diyin ve ihtiyacınız kadar eşya alın. Anılar biriktirmeyi düşleyin O'nunla. Her zaman yanındayım diyen artık bir elin parmağı kadar bile değil. Mutluluklarrr.

19 Nisan 2025 20:30

İnsanlar sizi elestirse de çok iyi yapıyorsunuz, sevgi, saygı tabiki en güzeli, ama bazen yetmiyor, evlilikte başka şeyleri de düşünmek gerekiyor ki düşünüyorsunuz, ne siz ne de ilerdeki çocuklarınız bir yere ait hissetmeyeceksiniz, sizi bilmem belki alisirsiniz ama çocuklarınız hep yarım hissedecek, sürekli arkadaşlarını arkada birakacaklar. Bugüne kadar bu tip şehir değiştiren mesleklere sahip insanların çocuklarını okuttum, beni yanlislayan bir öğrenci ile karşılaşmadım, tabiki bunu da genellememek lazım, kimisi bunu normal kabul edip yaşıyor da olabilir.

24 Nisan 2025 17:49

hala düşünüyorsan boş ver.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi