Editörler : crops35
14 Nisan 2025 20:44

DHMİ atananlar neyi farklı yaptı, derece stratejileri neler?

Türkçe mat sınavın bel kemiği

Dhmi 4001 girenler neleri farklı yaptınız tüm derslerde özellikle Türkçe ve matematikte

1.5 senede 96 almak zormu

15 Nisan 2025 15:44

Uzun süre çalışmakla yüksek puan almak arasında çok da bir paralellik yok belki zararı da olabilir. Bol deneme sık tekrar iyi bir konu hakimiyeti

slm08
Daire Başkanı
15 Nisan 2025 16:46

güzel kardeşim o seviyelerde puan alanlar dhmi gibi kurumlara girenler temelden iyi olan profillerdir, yani şöyle çalıştım böyle yol izledimle olacak iş değil

Kpsbirincisi
Genel Müdür
15 Nisan 2025 16:57

Evet bence doğru bir cevap. Benim hiç bir stratejim yoktu açıkçası, sadece cozebildiğim kadar cok deneme ve soru çözmeye çalıştım. Ve tabi çıkmış sorular ales kpss dgs vs

slm08, 2 hafta önce

güzel kardeşim o seviyelerde puan alanlar dhmi gibi kurumlara girenler temelden iyi olan profillerdir, yani şöyle çalıştım böyle yol izledimle olacak iş değil

İsimsiz Diss
Aday Memur
21 Nisan 2025 05:18

Teşekkürlerrrrr

Kpsbirincisi, 2 hafta önce

Evet bence doğru bir cevap. Benim hiç bir stratejim yoktu açıkçası, sadece cozebildiğim kadar cok deneme ve soru çözmeye çalıştım. Ve tabi çıkmış sorular ales kpss dgs vs

Liverpool295
Aday Memur
21 Nisan 2025 06:10

hocam çalışma arkadaşı arıyor musunuz
Kpsbirincisi, 2 hafta önce

Kpsbirincisi
Genel Müdür
21 Nisan 2025 16:16

Kpss çalışmıyorum atandim ben

Liverpool295, 1 hafta önce
hocam çalışma arkadaşı arıyor musunuz

dehame1990
Aday Memur
21 Nisan 2025 20:42

dhmi ye giren herkes derece yapmıyor. bazı bölümler var çok düşük puan ile alıyor . derece yapanlar aim seçiyor ki bunlar toplam alımın çok küçük kısmı
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi