Editörler : E.Kayı Han

yusuf132
Memur
22 Nisan 2025 13:22

alakası bile yok personel xiaomi 7 ise müdür xiomi 8 hiç bir zaman iphone olamazlar :D

kenandere, 1 ay önce

Konu güzel gidiyor, herkes içindekini döksün, böylece müdürler kendini daha değerli hissedecektir :)

kenandere
Aday Memur
22 Nisan 2025 14:25

ya zaten öyle bu kurumda herkesin görevi belli, herkes işini düzgün yaptığı müddetçe kimse kimseden üstün değil.

yusuf132, 1 ay önce

alakası bile yok personel xiaomi 7 ise müdür xiomi 8 hiç bir zaman iphone olamazlar :D

yusuf132
Memur
22 Nisan 2025 19:07

katılıyorum dostum sana bunu anlatmaya calısıyorum da yani millet müdürü kaymakam , sayıştay denetçisi, hakim savcı , konsolos/diplomat felan sanıyor

kenandere, 1 ay önce

ya zaten öyle bu kurumda herkesin görevi belli, herkes işini düzgün yaptığı müddetçe kimse kimseden üstün değil.

yusuf132
Memur
22 Nisan 2025 22:27

Kendi işini bilen , kalemde adaleti sağlayan , adam kayırmayan, iş iteklemeyen , hakime savcıya laf götürüp getirmeyen , işe gidiş geliş saatlerinde personel gibi kendiside uyan hiç bir müdürle sorunum olmadı onlar da zaten amirim olarak kabul ettim. ama burda yazdıklarımın dışında hareket ederek ego kasan mobbing yapmak için milletin önündeki dosyaları alıp önüme koyan kendi işe geç gelip milletin burnundan getiren , bu tip hareketler sergileyen müdüründe içinden geçtim. terbiye konusuna gelecek olursak sen kendi egonu terbiye et önce lafına da dikkat et bizlerle aynı masalardan oturarak geldiniz oralara . hukuk okuyarak hakim savcılık yada kaymakamlık sınavları gibi zorlu aşamalardan geçip gelmediniz. herkes neyin ne oldugunu biliyor. haddini aşma

the back of furkan
Şube Müdürü
24 Nisan 2025 13:44

Yazı İşleri Müdür - Net Maaş 61,067.44 ₺

https://www.memurlar.net/maas/

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi