Editörler : Pangaea
16 Nisan 2025 18:11

Kasım ayı norm fazlası ataması iptal edilebilir mi?

Okuduğumuz haberlere göre son yapılan norm fazlası atamaları iptal edilecekmiş.Biz de 2.dönem norm fazlası atamasıyla yeni okulumuza başladık.İptal durumu bize de emsal oluşturabilir mi?

onur14
Aday Memur
16 Nisan 2025 19:44

Evet cevabı ben de merak ediyorum

tonya61
Memur
16 Nisan 2025 20:19

Onlar göreve başladı,o yüzden onlar iptal olmaz diye düşünüyorum.

halis4242
Genel Müdür
16 Nisan 2025 21:48

Bence kesinlikle iptal edilmelidir, yoksa büyük adaletsizlik olur!?

Pratik Hoca
Şube Müdürü
16 Nisan 2025 22:04

Ortada iptal yok ki. Sadece yürütmeyi durdurma konulu nahkeme süreci bekleniyor.

yasin-53
Genel Müdür
16 Nisan 2025 22:43

İhtimali yok hocam

ferhadd
Aday Memur
20 Nisan 2025 21:11

Kasım ayında yapılan atamalarda büyük haksızlık oldu.

ferhadd
Aday Memur
24 Nisan 2025 14:00

Facebook'ta konuya ilişkin istek bildiren pekçok kişi var.Umarım bir netice alınır.Sendikalar sahip çıksa rahatlıkla olur.

sefa-24
Daire Başkanı
25 Nisan 2025 22:41

bugün Danıştay Kasım ayı resen atamalarının yürütmesini durdurdu. okuldaki sendika temsilcisi işimiz çok kolay artık dedi. milli eğitim atamaları iptal etmezse idare mahkemesine bir dilekçe verip biz iptal ettiriz elimiz çok kuvvetlendi dedi. ama yine de avukatla görüşüp sana bilgi verecem dedi. bugün yaşanan bu flaş gelişme için nasıl başlık açılmadı anlamadım. ben de buraya cevap yazayım dedim

kubrakubra12
Aday Memur
27 Nisan 2025 12:39

Hocam muhtemelen iptal edilmeyecek çünkü nisanda bir iptal etme durumu yok. Yürütme durdurulmuş. Bunun sebebi herkes resen atamalar sanıyor ama görünen o ki sebep başka, ortada nisana özel bir norm kadro değişikliği var. Nisan 2025e özel bir karışıklık var. İşler iyice karışmasın diye nisan durduruldu. Hatta sözleşmelilerin süreci aynen devam ediyor. Sözleşmeliler nisan durdurmasına güvenip tercih yapmayanlar vardı çok, il bu durumda okul müdürlerinin hepsini uyardı tercih yaptırın il dışına bile resen gönderilecekler aksi halde şeklinde. Bakalım eğer sözleşmelilerin resen atamaları da durdurulursa bu artık resen atamaların yapilmayacagi anlamina gelir ama bence devlet ciddiyetini korumak adına tercih yapmayan sözleşmelileri çok fena patlatacak bu sefer.

ferhadd
Aday Memur
28 Nisan 2025 12:38

Hiç gündemde tutulmuyor.Bir de farklı ilçelere gitme korkusuyla okul idaresinin de yönlendirmesiyle tercih edenler de var.Onların da iptal edilmesi gerekiyor

ferhadd
Aday Memur
28 Nisan 2025 12:39

Tşk

sefa-24, 10 ay önce
bugün Danıştay Kasım ayı resen atamalarının yürütmesini durdurdu. okuldaki sendika temsilcisi işimiz çok kolay artık dedi. milli eğitim atamaları iptal etmezse idare mahkemesine bir dilekçe verip biz iptal ettiriz elimiz çok kuvvetlendi dedi. ama yine de avukatla görüşüp sana bilgi verecem dedi. bugün yaşanan bu flaş gelişme için nasıl başlık açılmadı anlamadım. ben de buraya cevap yazayım dedim

deketelaere
Aday Memur
28 Nisan 2025 13:51

hepsini değil hocam aylıksız izindekilerin resen atanamayacagina dair olan maddeyi durdurdu. bu birçok kişiyi etkiliyor, MEB tamamen iptal etmeli
sefa-24, 10 ay önce

sefa-24
Daire Başkanı
28 Nisan 2025 14:01

hocam işte o dediğiniz şekilde atamadan muaf olanların yani bu resen atama havuzuna dahil olmayanlar yüzünden çoğu kişinin tabiri caizse kellesi gitti. şimdi o kişiler de bu kararı kullanarak bu muaf tuttuklariniz yüzünden ben yandım diyip iptal davası açıp kazanma ihtimalleri çok yüksekmiş. onu demeye çalışıyorum
deketelaere, 10 ay önce
hepsini değil hocam aylıksız izindekilerin resen atanamayacagina dair olan maddeyi durdurdu. bu birçok kişiyi etkiliyor, MEB tamamen iptal etmeli

deketelaere
Aday Memur
28 Nisan 2025 14:08

ben de onlardan biriyim hocam, dava açıp kazansam eski okulumda mi devam edeceğim orada norm yoksa bile
sefa-24, 10 ay önce
hocam işte o dediğiniz şekilde atamadan muaf olanların yani bu resen atama havuzuna dahil olmayanlar yüzünden çoğu kişinin tabiri caizse kellesi gitti. şimdi o kişiler de bu kararı kullanarak bu muaf tuttuklariniz yüzünden ben yandım diyip iptal davası açıp kazanma ihtimalleri çok yüksekmiş. onu demeye çalışıyorum

sefa-24
Daire Başkanı
28 Nisan 2025 14:12

hocam ben de onlardan biriyim. benim eski yerim ilçe deposuydu. mahkemeye ilçe deposuna iade diye talebi diye yazilacakmis. siz de sanırım eski okulunuza mecbur gideceksiniz
deketelaere, 10 ay önce
ben de onlardan biriyim hocam, dava açıp kazansam eski okulumda mi devam edeceğim orada norm yoksa bile

deketelaere
Aday Memur
29 Nisan 2025 11:36

hocam ben sendikayla görüştüm, yürütmeyi durdurma kararı dolayısıyla okul idaresine dilekçe vermen yeterli diyorlar?
sefa-24, 10 ay önce
hocam ben de onlardan biriyim. benim eski yerim ilçe deposuydu. mahkemeye ilçe deposuna iade diye talebi diye yazilacakmis. siz de sanırım eski okulunuza mecbur gideceksiniz

sefa-24
Daire Başkanı
29 Nisan 2025 12:02

hocam ben ilçe deposundaydim o yüzden İLe dilekçe vermem gerektiğini düşündüm atamayi il yaptı. sendika da bana İl mem e dilekçeyi verebilirsin dedi. sizin durumunuzla farkliyiz siz okuldan başka okula gitmişsiniz ama öyle olsa bile atamaya yetkili amir icin okula dilekçe vermek pek işe yarar mı bilemedim ayrıntı sorsaydınız keşke yanlış yönlendirmek istemem
deketelaere, 10 ay önce
hocam ben sendikayla görüştüm, yürütmeyi durdurma kararı dolayısıyla okul idaresine dilekçe vermen yeterli diyorlar?

deketelaere
Aday Memur
29 Nisan 2025 12:06

onlar da ile verecekler de, ''mahkemeye iade diye yazilacakmis'' dediniz ya ona istinaden mahkemeye dilekçe vermeye gerek var mı onu merak ettim
Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi