Editörler : Pangaea
17 Nisan 2025 00:41

Yolluk kaç günde yatar?

merhaba hocalarım eş durumundan tayin olunca yolluk kaç gpn içinde yatar mebte öğretmenim

17 Nisan 2025 05:48

okulun çalışma hızına bağlı, ilk önce ödenek isteniyor, 1 ayı bulur, geldiğiniz yerden alın, takipi kolay olur

Soner Eraslan
Aday Memur
17 Nisan 2025 09:11

13 günde yatmıştı bana, 45 günde yattı diyeni de gördüm

Hüseyin TOPAK
Aday Memur
17 Nisan 2025 09:20

Eskiden daha erken yatıyordu, son yıllarda 30 ile 50 gün arasında değişiyor diyebilim yolluk yatması

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
17 Nisan 2025 09:37

Biraz yetkili sendika çoğunlukla da Maliye Bakanlığı yüzünden maalesef artık personel ödemelerinde "ödenek olmadan ödeme yapılmaz" uygulaması nedeniyle sıkıntı yaşanıyor.

Toplu sözleşmede "memur yeni yerinde göreve başladığında ev taşıyıp taşımadığına bakılmaksızın yolluk ödenir" maddesi olduğundan kurumlar peşin ödeme yapmıyorlar. Maliye Bakanlığı da 2 yıldır ödeneksiz kesinlikle ödeme yapmadığından her türlü ödeme için öncelikle ödenek istenmesi ve ödeneğin gönderilmesi gerekiyor. Halbuki 657 sayılı kanunda sürekli görev yolluğu ile ilgili olarak "ödenek olmadan ödeme yapılır" hükmü var. Bu kanuna aykırı uygulama yapılıyor.

17 Nisan 2025 13:25

Ben doğudan batıya gittiğim zaman aynı hafta yattı bana pazartesi işlemelere başladık cuma veya cumartesi günü yatmıştı. Bu kadar uzuyor mu şimdi bu yolluk meselesi ?

17 Nisan 2025 13:35

30 gün ortalama, bi de gittiğiniz yerden alın, ayrıldığınız yerden takip zor olur

Sakaryalı540, 1 ay önce

Ben doğudan batıya gittiğim zaman aynı hafta yattı bana pazartesi işlemelere başladık cuma veya cumartesi günü yatmıştı. Bu kadar uzuyor mu şimdi bu yolluk meselesi ?

ismail can altıner
Aday Memur
02 Mayıs 2025 09:44

bazılarıyla konuştum üç dört ay diyen var ondan dolayı sordum bu iş bu kadar uzuyor mu artık diye

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi