Editörler : E.Kayı Han
17 Nisan 2025 01:19

Yöneticilik görevinden alınma yardım

Üstüme zimmetli olan bir taşınır çalındı. Bende bunun ile ilgili tutanak tutup idareye bildirdim. Soruşturma açıldı ve çalındığına dayalı somut bir delil kamera kaydı olmadığı için soruşturma sonucunda adıma zimmetli taşınırı kaybetmiş olduğumdan kamu zararı oluşturmam gerekçesi ile yöneticilik görevimden alındım ve bununla birlikte hem disiplin hem mali yöndende ceza verildi. Bu konuda ne yapabilirim daha önce başına gelen var mı? Mahkeme kararı vs. yardımcı olur musunuz?

17 Nisan 2025 12:10

Ne saçma bir durum. çalınan taşınırın nerde olduğu, hangi vakitte çalındığı vb durumları net anlatın. ayrıca sizin bu durumunuzda sadece kusurlu davrandığınız maksatlı soruşturma açılır. idare taşınırın çalındığı noktasında başka kimlerin ifadesine başvurdu.

besyo288
Aday Memur
17 Nisan 2025 13:17

Sağlam bir avukat numarası verebilirim

hmsr44
Aday Memur
17 Nisan 2025 21:01

Ver hocam

besyo288, 1 ay önce

Sağlam bir avukat numarası verebilirim

hmsr44
Aday Memur
17 Nisan 2025 21:05

Öğretmenler odasına kayıtlı idi. Evet kusurlu buldu doğru. Koruyamama nedeni ile disiplin cezası verildi. Disiplin cezası dışında birde kamu zararı oluşturdu diyip görevin üstünden alınması diye karar verdiler. İfadesi alınanlar var elbette. Onlarda benim ile doğru olan şeyi söylediler ifadelerinde belirttiler ama sonuç maalesef bu.

vatansever.33, 1 ay önce

Ne saçma bir durum. çalınan taşınırın nerde olduğu, hangi vakitte çalındığı vb durumları net anlatın. ayrıca sizin bu durumunuzda sadece kusurlu davrandığınız maksatlı soruşturma açılır. idare taşınırın çalındığı noktasında başka kimlerin ifadesine başvurdu.

18 Nisan 2025 00:17

Hocam bana savunma istem yazısı vb ne varsa atar mısınız? Ortak bir kullanım alanında olan bir şeyin hirsizlanmasinda sizin ne kusurunuz var merak ettim.

hmsr44, 1 ay önce

Öğretmenler odasına kayıtlı idi. Evet kusurlu buldu doğru. Koruyamama nedeni ile disiplin cezası verildi. Disiplin cezası dışında birde kamu zararı oluşturdu diyip görevin üstünden alınması diye karar verdiler. İfadesi alınanlar var elbette. Onlarda benim ile doğru olan şeyi söylediler ifadelerinde belirttiler ama sonuç maalesef bu.

hmsr44
Aday Memur
19 Nisan 2025 09:27

Hocam mesaj kutunuza bakar mısınız?

vatansever.33, 1 ay önce

Hocam bana savunma istem yazısı vb ne varsa atar mısınız? Ortak bir kullanım alanında olan bir şeyin hirsizlanmasinda sizin ne kusurunuz var merak ettim.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi