Editörler : swat3410
18 Nisan 2025 07:21

Liderler zirvesi Antalya 2025

2015 yılına G20 zirvesinde görevlendirilen arkadaşlara ödüllendirme yapılmıştı. Bu yıl yapılan zirve için herhangi bir para ödülü yapılır mı sizce , duyumu olan var mı?

18 Nisan 2025 08:05

paranızla yapamıycanız tatili, kalamıycanız otelde yiyemiyceniz yemeklerle ve imkanlarla 1 hata görev yaptınız.Yolluk dışında extra ödüllendirmemi bekliyosunuz

Dadaşcan
Aday Memur
18 Nisan 2025 08:14

Ne kadar bencilce ve boşa yapılmış bir yorum.Muhtemelen sen polis değilsin çünkü benim meslektaşım bu kadar bağnaz ve düşünmeden yorum yapmaz. Bu başlığı sağlık sebeplerinden ötürü tüm malvarlığını kaybetmiş ve elinde tuşlu telefon olduğu için başlık açamayan arkadaşımızın ricası üzerine açtık. Sonra her yıl şahsım olarak ailemle düzenli tatilimi villa kiralayarak yaparım. istersen sana fotoğraflarımı da yollarım . Ve lütfen daydanız yoksa zararınızda olmasın. Sonra herkesin on numara otelde kaldığını tatil yaptığını nerden biliyorsun sen. ve Millet orada 12 12 çalıştırılmış gece ayazı gündüz sıcağı yemiş yol kenarında. Bilip bilmeden yorum yapmayalım. Elimize birşey geçmez nefretten başka.
Ankaralımemur41, 1 ay önce
paranızla yapamıycanız tatili, kalamıycanız otelde yiyemiyceniz yemeklerle ve imkanlarla 1 hata görev yaptınız.Yolluk dışında extra ödüllendirmemi bekliyosunuz

Dadaşcan
Aday Memur
18 Nisan 2025 08:35

Haklısın devrem gerçekten

Demir355
Şube Müdürü
18 Nisan 2025 11:29

o dönemi iyi hatırlıyorum. güneydoğuda epey olaylar oluyordu. hendek barikat vs başlamıştı. suriye sınırında işid vs ypg olayları vardı. durduk yere antalyada görev alanlara taltif yatmıştı. o dönem güneydoğuya değilde Antalyaya taltif yatıranlar memurun hakkını nasıl ödeyecek? bu olayın birbenzeride dünya kupasında yaşandı. hemdek barikatta sokakta savaşında arazide terör olaylarında kullanılan personel dünya kupasında görevlendirilmedi. bence bunlar unutulmamalı. Devletinneskiden bir hafızası vardı. bunu kaybetti sanırım.

BozoTürk07
Aday Memur
18 Nisan 2025 11:50

Ooo kardeş bayağı zoruna gitmiş anlaşılan emniyetin bizlere güzel imkanlar sunması.! Bu sözlerin üzerine Emniyetin Antalya Diplomasi Forumunda görev alan Polislere en az 10bin ödül yatırması lazım ki siz daha da çatlayın.! Perişan olsaydık, KYK yurtlarında kalsaydık nasıl sevinirdin değil mi ohh iyi ki bana çıkmamış yırttık diye.! ...........

reis73
Daire Başkanı
18 Nisan 2025 12:21

Sanırım son Kelime ağır olmuş. Eleştiri yaparken dozunu kaçırmayalım bende.

BozoTürk07, 1 ay önce

Ooo kardeş bayağı zoruna gitmiş anlaşılan emniyetin bizlere güzel imkanlar sunması.! Bu sözlerin üzerine Emniyetin Antalya Diplomasi Forumunda görev alan Polislere en az 10bin ödül yatırması lazım ki siz daha da çatlayın.! Perişan olsaydık, KYK yurtlarında kalsaydık nasıl sevinirdin değil mi ohh iyi ki bana çıkmamış yırttık diye.! ...........

Yigido155
Aday Memur
18 Nisan 2025 14:25

Geçen senede böyle dedikodu çıkmıştı hatta taltif yatacak deyince herkes gönüllü gitmişti ama yatmadı

18 Nisan 2025 16:36

Geçen sene yatmadı 5 günlük yıllık yerine 2 günlük yolluk yatti

Abuzertr
Aday Memur
19 Nisan 2025 10:58

Başlığı görünce dedim para konusudur baktım öyleymiş

Dadaşcan
Aday Memur
19 Nisan 2025 11:07

ne olacaktı başka ne bekliyordunuz, zirveye gelen devlet başkanlarının isimlerini görevlerini yazacak değiliz ya
Abuzertr, 1 ay önce

Başlığı görünce dedim para konusudur baktım öyleymiş

khanjar.1
Memur
19 Nisan 2025 11:54

g20 2025'te güney afrikada değil mi?

19 Nisan 2025 20:10

hikayen baya manidarmış

Dadaşcan
Aday Memur
19 Nisan 2025 20:47

senin kafanın almayacağı kadar manidar hemde.Birader kendine saygın hiç yok mu senin, buraya yazarken aklını da al gel yoksa saçmalıyorsun.
hikayen baya manidarmış

Alp340626
Aday Memur
25 Nisan 2025 11:20

boş boş konusmussun her meslek grubu çalıştığı bir saniyenin. hakkını alırken polis arkadaşın istemesi suç mu millet orda yollarda bekliyor tarlada bekliyor ha polismisin oda ayrı tabi gölge yapma

Atılkarınca
Aday Memur
25 Nisan 2025 12:23

niye paramızla yapamicamız tatil ? biz tatil yapmayamı gittik, 4 gün güzergahta sekledim sabah 8 akşam 8 , güneşin rüzgarın altında. sen rahat çalışmış olasilirsin ama ben çalışmadım kardeş.
25 Nisan 2025 16:24

görevini yaptığın için ödül beklemek mi pes yahu pes

Dadaşcan
Aday Memur
25 Nisan 2025 17:58

kendi nikinden bile anlaşılıyor iyi bir psikolojiye sahip olmadığın, bu nedenle sana şöyle diycem bir psikoloğa git.
neyapsamnereyegitsem, 4 hafta önce

görevini yaptığın için ödül beklemek mi pes yahu pes

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi