Editörler : Pangaea
18 Nisan 2025 13:25

Norm güncellemesi hangi tarihlerde olur?

Merhabalar acaba kurumlar öğretmen normunu sadece ekim ayında mı güncelleyebilir. Fazla olan öğretmen ekim ayından önce gitmişse istifa edip onun normu hemen kapatılamaz mı?

Yusuf1454
Aday Memur
18 Nisan 2025 15:32

ek 5 norm çizelge girişi ile her zaman yapılabilir

Mrzybyrm
Aday Memur
18 Nisan 2025 15:44

Şöyleki hocam okulumda branşımda norm 2 normalde ama 2. Öğretmen yurt dışına gittiği için ve istiaf etmediği için ihtiyaç oluştu müdür norm açtı ben o şekilde geldim 1 sene sonra. Norm 3 oldu haliyle. Şimdi öğrermen istifa etti onun yerine biri gelir mi ihtiyaç yok çünkü müdür kapatacam dedi ama ekime kadar çok var herhangi bi tayinle dolarsa magduriyet oluyo

Yusuf1454, 1 ay önce
ek 5 norm çizelge girişi ile her zaman yapılabilir

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
18 Nisan 2025 16:50

Norm sayısı sadece ekim ayında düzenleniyor.Arada emekli olan,istifa eden olursa norm boşluğu oluşuyor.Oraya ekim ayına kadar idareci iken istifa eden biri geçebilir veya eş-mazeret durumu ile ilçeye gelen biri atanabilir ancak.

Mrzybyrm
Aday Memur
18 Nisan 2025 19:13

Ama okulun ihtiyacı yok hocam gelirse kesin fazlalık oluşacak. Onun önüne geçilemez mi ?

Memleketinogretmeni, 1 ay önce

Norm sayısı sadece ekim ayında düzenleniyor.Arada emekli olan,istifa eden olursa norm boşluğu oluşuyor.Oraya ekim ayına kadar idareci iken istifa eden biri geçebilir veya eş-mazeret durumu ile ilçeye gelen biri atanabilir ancak.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
19 Nisan 2025 03:49

Yurt dışına giden öğretmenin normu o okuldan alınıp il meme geçiyor.Yani o gittikten sonra siz o okula atandınızsa zaten onun boşalttığı norma gecmişsiniz.Başkası gelmez.

Mrzybyrm, 1 ay önce

Şöyleki hocam okulumda branşımda norm 2 normalde ama 2. Öğretmen yurt dışına gittiği için ve istiaf etmediği için ihtiyaç oluştu müdür norm açtı ben o şekilde geldim 1 sene sonra. Norm 3 oldu haliyle. Şimdi öğrermen istifa etti onun yerine biri gelir mi ihtiyaç yok çünkü müdür kapatacam dedi ama ekime kadar çok var herhangi bi tayinle dolarsa magduriyet oluyo

Mrzybyrm
Aday Memur
19 Nisan 2025 05:24

Çok teşekkür ederim

Memleketinogretmeni, 1 ay önce

Yurt dışına giden öğretmenin normu o okuldan alınıp il meme geçiyor.Yani o gittikten sonra siz o okula atandınızsa zaten onun boşalttığı norma gecmişsiniz.Başkası gelmez.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi