Editörler : Pangaea
18 Nisan 2025 15:15

İstanbul'da norm fazlası olan sözleşmeli öğretmen var mı?

Selam, takvime göre bizler tercih yapacağız önümüzdeki hafta daha önce hiç yapmadım bir kaç sorum var.

şimdi istanbul tercih sitesinde liste kadrolu öğretmenleri kapsar falan yazıyor, biz de aynı yerden mi yapacağız yine de?

kubrakubra12
Aday Memur
21 Nisan 2025 15:49

soru soruyoruz anca evlenmek isteyen adamlar dm atıyor

Münekkid44
Aday Memur
21 Nisan 2025 15:57

hayır, sizin için farklı bir liste ilan edilecektir. çünkü atamalarda öncelik kadrolu öğretmenlerde oluyor.

kubrakubra12
Aday Memur
21 Nisan 2025 16:36

istanbulda hiçbir şey doğru düzgün duyurulmuyor. takvime bile başka illerin sayfalarından bakıyorum. bir tercih websitesi var ne olduğu belli değil. ne zaman açılacak bilgi yok. sanki gizli atama yapıyorlar arkadaş sora sora da kimseden bilgi alınmıyor, herhalde kimse tercih yapmasın uyusun ben istedigim yere gideyim mantıgı. istanbulda ne akdar ögretmen var haberi yok bu mentalitedeki insanın ogretmen olması düşündürücü. herkes uyuyacak sen gidecen ilk tercihine he tamam. yarın ilçe yolu gözüktü bakalım izin alabilirsem

Münekkid44, 1 ay önce
hayır, sizin için farklı bir liste ilan edilecektir. çünkü atamalarda öncelik kadrolu öğretmenlerde oluyor.

seuzan
Şef
21 Nisan 2025 16:40

Bu zamanda memur eşe talep büyük sayın hocam. Kısmetiniz açılmış:)

kubrakubra12, 1 ay önce

symphony19
Aday Memur
22 Nisan 2025 14:29

haha, hocam, ben erkeğim ama nickimi dinlediğim bir şarkıdan dolayı symphony yapmıştım. bana da sürekli mesaj geliyor :D
kubrakubra12, 1 ay önce

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi