Editörler : Pangaea
18 Nisan 2025 18:31

Norm atama iptali için nereye başvurulur?

Selam arkadaşlar. Norm fazlalarinin reesen ataması durduruldu biliyorsunuz. Ancak bu durdurulma tercihler yapıldıktan sonra oldu.O yüzden tercih yapanlardan atananların iptal edebilme hakki da verildi.Dolayisiyla bu durdurulma açıklamasından önce tercih yapmış oldum ve atandım.Bu iptal işlemini nereye yapıyoruz?

18 Nisan 2025 18:35

Hocam tüm başvuru, talep, istekler silsile yoluyla kurumdan başlayarak olur. Kurumuna dikekçe ver. Yalnız iptal olan atama değil. Henüz yapılmayan resen ilçe grupları ataması.

Esraxxxx
Aday Memur
18 Nisan 2025 18:51

ama reesen açıklamanın iptali açıklanırken, tercih yapıp atananların da isterlerse iptal etme hakkı verildiği de açıklanmıştı.
Pratik Hoca, 1 ay önce

Hocam tüm başvuru, talep, istekler silsile yoluyla kurumdan başlayarak olur. Kurumuna dikekçe ver. Yalnız iptal olan atama değil. Henüz yapılmayan resen ilçe grupları ataması.

Esraxxxx
Aday Memur
18 Nisan 2025 18:52

Yeni aranılan kuruma mi yoksa halihazırda kadromun bulunduğu kurumami ?

Esraxxxx
Aday Memur
18 Nisan 2025 18:53

Yeni atanılan diye yazmıştım.
Esraxxxx, 1 ay önce

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
18 Nisan 2025 20:05

Herhalde iller liste yayınlamış. Ben haberlere üstünkörü baktığımda İstanbul'un tarihini Diyarbakır'ı gördüm. Orası 21.04.2025'e kadar süre tanımış. Sonrasında tanımamış.

O değil de İstanbul'daki "Bakanlığımızca Farklı bir işlem yapılmadığı takdirde" ifadesi il ve ilçelerin de ne yapacaklarını bilemeyecek durumuna düştüğünü gösteriyor. Bunların hepsi o iyi yönetilmediğini düşündüğüm zamanlarda bile sene başından belli olurdu. Gerçi epey bir zamandır yap boz yap boz şeklinde devam ediyordu.

spock
Genel Müdür
19 Nisan 2025 09:23

MEBBİS'te "görev yeri" neresiyse oraya.

Esraxxxx, 1 ay önce

Esraxxxx
Aday Memur
19 Nisan 2025 09:28

teşekkür ederim.
spock, 1 ay önce

MEBBİS'te "görev yeri" neresiyse oraya.

Esraxxxx
Aday Memur
20 Nisan 2025 23:09

norm atama iptali için süre sınırı var mıdır ? varsa ne zamandır?

Fefiliz
Aday Memur
20 Nisan 2025 23:39

Norm fazlasi atamaları il milli eğitim yapar ama dilekçe ile basvuracaksaniz çalıştığınız okulun müdürlüğüne yazin dilekcesinizi silsile atlamamak için. Alacaginiz üst yazıyla varsa ilçe milli eğitime oradan da il milli eğitime gidersiniz.

Tavsiyem dilekçenizi kendiniz elden takip edin hem daha çabuk ilerler hem de kaybolma vs gibi bir sorun olusmaz

Esraxxxx, 1 ay önce
norm atama iptali için süre sınırı var mıdır ? varsa ne zamandır?

Esraxxxx
Aday Memur
20 Nisan 2025 23:44

çok teşekkür ederim
Fefiliz, 1 ay önce

Norm fazlasi atamaları il milli eğitim yapar ama dilekçe ile basvuracaksaniz çalıştığınız okulun müdürlüğüne yazin dilekcesinizi silsile atlamamak için. Alacaginiz üst yazıyla varsa ilçe milli eğitime oradan da il milli eğitime gidersiniz.

Tavsiyem dilekçenizi kendiniz elden takip edin hem daha çabuk ilerler hem de kaybolma vs gibi bir sorun olusmaz

20 Nisan 2025 23:55

Elden verme işi yok. Yazılar dijital ortamda göndwrilşyor. Siz sadwce dilekçe verin

Fefiliz, 1 ay önce

Esraxxxx
Aday Memur
20 Nisan 2025 23:59

teşekkür ederim
Pratik Hoca, 1 ay önce

Elden verme işi yok. Yazılar dijital ortamda göndwrilşyor. Siz sadwce dilekçe verin

Fefiliz
Aday Memur
21 Nisan 2025 00:09

Elden takip edin derken yani dilekcenizi kendiniz takip edin demek istedim. Dilekçe verdim halloldu gözüyle bakmak da dogru değil. Dilekçenizin sayı takip numasini alıp takip edin nerelere havale edildiğini.

Pratik Hoca, 1 ay önce

Esraxxxx
Aday Memur
21 Nisan 2025 00:55

bunları mutlaka dikkate alacağım.

Esraxxxx
Aday Memur
21 Nisan 2025 00:57

dilekçe sayı takip numarasını hangi internet sitesinden takip ediyoruz?
Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi