Editörler : cihan27E.Kayı Han
18 Nisan 2025 19:23

Bekar kamu çalışanlarına ek ödeme yapılmaldır.

Bekar kamu çalışanlarına ek ödeme yapılmaldır. Evlenene kadar yapılan masraflar gezmesinden tutun hediyesine kadar maddi açıdan aile geçindirmenin önüne geçmektedir. Lütfen bekar kamu çalışanlarına karşı duyarlı olalım.

Anuşirvann
Genel Müdür
18 Nisan 2025 21:50

Şaka gibi başlık :))

KamudaMemur
Genel Müdür
18 Nisan 2025 21:58

Senin gibi şaka olmasından daha iyidir :))

Anuşirvann, 1 ay önce

Şaka gibi başlık :))

oflurecep
Daire Başkanı
19 Nisan 2025 05:30

Evlendikten sonra da eşine hediye alırken parasını devlet versin ister misin?

Bekarın ne masrafı oluyor da ek ödeme istiyorsun. Evlende masrafı o zaman gör.

Tabi iyi bir eş seçersen bu geçerli, birde harcama meraklısı biri çıkarsa deme haline.

saglıkcıbey
Aday Memur
19 Nisan 2025 09:48

Başka bir emrin var mı?

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 11:24

Evlilere zaten aile yardımı veriliyor. Hediyeyi o paradan alabilir. Bekarlar nereden karşılasın masraflarını ? Taaa başka şehirden aday gösteriiyorlar örneğin git gel, hediye, yemek vs. kaç tl biliyormusun ?

oflurecep, 1 ay önce

Evlendikten sonra da eşine hediye alırken parasını devlet versin ister misin?

Bekarın ne masrafı oluyor da ek ödeme istiyorsun. Evlende masrafı o zaman gör.

Tabi iyi bir eş seçersen bu geçerli, birde harcama meraklısı biri çıkarsa deme haline.

since2024
Aday Memur
19 Nisan 2025 12:15

dostum zaten kiraların uygun olduğu bir şehirde ortalama üstü memur maaşı alan biriysen istediğinle takılabilirsin çok hızlı bir hayatın olur
KamudaMemur, 1 ay önce

Evlilere zaten aile yardımı veriliyor. Hediyeyi o paradan alabilir. Bekarlar nereden karşılasın masraflarını ? Taaa başka şehirden aday gösteriiyorlar örneğin git gel, hediye, yemek vs. kaç tl biliyormusun ?

saglıkcıbey
Aday Memur
19 Nisan 2025 14:01

Bekarlar da evlensin o zaman. Söz aile yardımını onlara verecem. Tutan mı var onları? Bekarlar için ekmek elden, su gölden... Evlenin de, ev geçindirmek nasılmış görelim.
KamudaMemur, 1 ay önce

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 17:24

Evli memurlar yemek, temizlik vb. ev işlerini çalışmayan eşleri tarafından yapılmaktadır. Bekar memurlar bu tür işlerin çoğunu mecbur dışarıdan hizmet sağlamaktadır. Dışarıda yemek kaç TL ? Evi temizletmek kaç TL ? Çok masraflı. Belki de aile geçindirmekten daha fazla masraflı bu tür işler. Evlendiniz tamam ama hep bana hep bana düşüncesi olmamalı insanda. Çevrenizdeki insanları da düşünmelisiniz.

ExpertE
Genel Müdür
19 Nisan 2025 23:12

Eşim de ben de çalışıyoruz ve muhtemelen çocuklarımın kolej masrafı, temizlikçi, dışarıdan yemeklerimiz senin maaşını geçiyordur. Evli ve üstüne çocuklu olmak masrafın çok kere artması demektir. Her birinin yeme içme giyim sigorta sağlık tatil spor eğitim kültür sanat ulaşım kişisel baklım masraflarını bir düşün bakalım. 1 kişi nerede 2 kişilik çalışıp 2-4 kişi ortalama ya da daha üstü kişi nerede. Bir de mühendis olacaksın. Açtığın başlıklar, yaptığın yorumlar öyle isabetsiz öyle mesnetsiz ki. Hafta sonu dahi mesken tutup 3-5 başlık açıp kalanların her birine de ayrı ayrı cevap vermişsin nasıl bir hayatsızlıksa artık..

KamudaMemur, 1 ay önce

Evli memurlar yemek, temizlik vb. ev işlerini çalışmayan eşleri tarafından yapılmaktadır. Bekar memurlar bu tür işlerin çoğunu mecbur dışarıdan hizmet sağlamaktadır. Dışarıda yemek kaç TL ? Evi temizletmek kaç TL ? Çok masraflı. Belki de aile geçindirmekten daha fazla masraflı bu tür işler. Evlendiniz tamam ama hep bana hep bana düşüncesi olmamalı insanda. Çevrenizdeki insanları da düşünmelisiniz.

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Nisan 2025 23:52

Hafta sonu cumartesi ayrı ayrı konu açıp ayrıca cevalar verdiğim için nasıl bir hayatsızlık yaşadığımı söylemişsin ya, işte o hayatsızlık sende de var ki hafta sonu cumartesi her başlığımı ve cevabımı ayrı ayrı okumuşsun.

Eşi çalışmayan memura aile yardımı verileceğine işsizlere, aş bulamayanlara işsizlik parası verilmesi daha isabetli olur. Eşime de çocuğuma da para isterim demeyi çok yanlış buluyorum. Fazladan maaş istiyorlarsa eşleri de çalışabilir.

Ayrıca bekar bir kişinin ev temizliği, dışarıdan yemek vb. ev masrafları 3-4 kişilik bir ailenin masraflarına denk olabilir. Çalışmayan eş tüm ev işlerini yapabilir. Bu gayet basit bir matematik hesabı ama nasıl bir hesap yaptın da beni hatalı buldun bilemiyorum. Ama buna şaşırmadım, çoğu yorumundaki gibi bu yorumunda da saçmalaman normal.

ExpertE, 1 ay önce

Eşim de ben de çalışıyoruz ve muhtemelen çocuklarımın kolej masrafı, temizlikçi, dışarıdan yemeklerimiz senin maaşını geçiyordur. Evli ve üstüne çocuklu olmak masrafın çok kere artması demektir. Her birinin yeme içme giyim sigorta sağlık tatil spor eğitim kültür sanat ulaşım kişisel baklım masraflarını bir düşün bakalım. 1 kişi nerede 2 kişilik çalışıp 2-4 kişi ortalama ya da daha üstü kişi nerede. Bir de mühendis olacaksın. Açtığın başlıklar, yaptığın yorumlar öyle isabetsiz öyle mesnetsiz ki. Hafta sonu dahi mesken tutup 3-5 başlık açıp kalanların her birine de ayrı ayrı cevap vermişsin nasıl bir hayatsızlıksa artık..

KamudaMemur
Genel Müdür
09 Mayıs 2025 22:04

Bekar kamu çalışanlarına ek ödeme yapılmaldır. Evlenene kadar yapılan masraflar gezmesinden tutun hediyesine kadar maddi açıdan aile geçindirmenin önüne geçmektedir. Lütfen bekar kamu çalışanlarına karşı duyarlı olalım.

Bekar memurlar ev temizliği, yemek ev işlerini zorunlu olarak dışarıdan hizmet alarak yaptırmaktadır. Bu masraflara devlet destek vermelidir.

kyros
Şef
10 Mayıs 2025 10:57

Dua edelim aile yılında bekarları memuriyetten atmasin reis :)

elektronik49
Kapalı
10 Mayıs 2025 11:53

Eyy Editör bu saçma başlığı kaldırır mısın

KamudaMemur
Genel Müdür
10 Mayıs 2025 19:39

Bekarlar için ekmek elden, su gölden mi ? Evli memurun ev işlerini, yemeğini eşi yapsın ve evli memur da hafta sonları tatil yapsın. Ama bekar memur hafta sonları temizlik yapsın, yemek yapsın, tüm ev işlerini yapsın öyle mi ? Bekar memurun da tatile ihtiyacı var. Hafta sonu o da tatil yapacak. Ve ev temizliğinden tutun, çamaşır yıkamasına kadar ev işlerini dışarıdan hizmet alarak yaptırarak büyük paralar verecek. Yemeğini de dışarıdan söyleyerek büyük paralar verecek. Devlet bekar memurların bu tür masraflarına destek vermelidir.

saglıkcıbey, 1 ay önce
Bekarlar da evlensin o zaman. Söz aile yardımını onlara verecem. Tutan mı var onları? Bekarlar için ekmek elden, su gölden... Evlenin de, ev geçindirmek nasılmış görelim.

orman05
Şube Müdürü
10 Mayıs 2025 21:27

sebep? niye böyle bir artı bişey yapılsın. iyice işin cılkını çıksrdınız. bişey talep ederken mantıklı olun azıcık. editörler sizde ciddiye alıp yayınlamasanız

KamudaMemur
Genel Müdür
10 Mayıs 2025 21:40

Aile yardımı isteğini de ciddiye almamaları lazım. İşine gelmedi tabi değil mi ? Eş çalışmasın, gezsin dolaşsın sonra devlet yardım etsin. Bekar memur da hafta sonları ev temizliği, yemek, diğer ev işlerini yapsın tatil yapmasın değil mi ? Tatil yaparsa da ev işleri ve yemek hizletlerini dışarıdan karşılamak ne kadar mastraflı ? Devlet destek vermelidir. Bu isteği mantıksız bulan kendi mantıksızdır.

orman05, 2 hafta önce
sebep? niye böyle bir artı bişey yapılsın. iyice işin cılkını çıksrdınız. bişey talep ederken mantıklı olun azıcık. editörler sizde ciddiye alıp yayınlamasanız
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi